TERRA PARK-Disneyland-ul Bucurestiului
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda141/anda141.jpg)
anda141 spune:
Pe mine nu ma derajeaza ca s-a mai facut un parc, ma irita acomparatia cu Disneyland. Putea sa se spuna, se mai deschide un parc pentru copii. Si cu asta basta. Nu mai faceam comparatii inutile.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
raly spune:
Uite ca au dat drumul si la un site,probabil ca il mai actualizeaza pe parcurs:
http://terra-park.ro/
Comparatiile astea le fac ziaristii, nu cred ca este altcineva de blamat.
Din poze pare frumos si curat, aerisit. Si am vazut ca nu se fumeaza decat in locuri special amenajate. Pai asta e un mare pas inainte. Bine ca s-a gandit cineva si la plamanii copiilor.
Si noi pe aici tot in cescute, elefanti, roti ne dam si nu este chiar ieftin. Suntem fani ai parcurilor de distractii. In Disneyland este foarte scump si nu am fost decat o singura data. Insa in astfel de parcuri, aproape de casa, mergem mereu ca au preturi modice si nu ne trebuie hotel sau altceva.
Eleni, ai dreptate, cineva a incercat si a reusit sa aduca masinute noi si e de apreciat. Mi se pare super ca totul e nou, pentru siguranta copilului. In Ro nu m-am dat decat in vechituri.
Si pe mine m-ar interesa pareri de la cei ce au fost si nu din spatele monitorului.
goldi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eleni Pe mine ma sparge discutia. E o incercare dragelor, ne plangem ca nu avem optiuni, iata ca avem... asa mizer si ingramadit intre blocuri... si da nu e Disneyland, dar decat nimic... Ma iertati ca ma vars aici, dar la noi nu se poate face nimic de atatea comentarii. E normal sa nu poti multumi pe toata lumea, dar macar cineva incearca. Facem abstractie de comisioane, spagi, inghesuiala dintre blocuri... cineva a facut ceva. Asa am vazut comentarii si de Antipa... ca nu e suficient, ca se putea mai mult. Intotdeauna se poate mai mult... dar pe principiul nu fac ca e urat si afara e mai frumos, nu mai facem nimic aici. Hai sa incercam. Exact, un inceput trebuie sa existe, chiar daca nu la nivelul asteptat. Poate pe parcurs mai "creste" Pe de alta parte, daca s-ar fi facut un Disneyland la 50 de euro, cine s-ar fi putut duce? Elena & Maria Bucuria |
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
ymca spune:
Am fost la Terra Park.
Am profitat de temperatura placuta de azi si ne-am indreptat spre zona.
Lucruri care mi-au placut:
-parcare accesibila si un domn amabil care dadea indicatii soferilor dezorientati
- 4-5 case de bilete unde mi s-au dat toate indicatiile; am fost sfatuita sa aleg varianta mai ieftina si in cazul in care mai am nevoie de puncte, sa reincarc in interiorul parcului
- angajati de vis: amabili, mai ales cei din cladirea cu jocuri de interior, voci placute, simpatici cu copiii, tineri, plini de viata. De mult n-am mai vazut atat entuziasm! E posibil sa fie elanul inceputului, oricum eu am fost impresionata
- curatenie si afara si in interior
- oferta prin care ti se ofereau niste puncte in plus: 1 punct= 1 RON; la 50 RON primeai 65 pct, la 70 RON primeai 95 pct si la 100RON primeai 130 pct;
Ce nu mi-a placut:
- jucarii putine
- muzica oribila; muzica de balci, data tare, ma doare capul si acum
- roller coaster in lucru; dupa un paravan se zareste dar inca mai lucreaza la fundatia lui; pare mare
- toboganul cu apa tot in lucru; nu l-am fi folosit oricum, dar aparea in reclama lor
- 90% din jucarii sunt de invartit: carusele clasice cu nelipsitii caluti si trasuri sau de tipul cestilor care se rotesc; sau un elefant in jurul caruia se invartesc niste chestii, baloane care se rotesc, un stalp ffff inalt pe cre te ridica si coboara vertical cu viteze mari; eu vomit daca ma invartesc degeaba asa ca nu m- am putut da decat intr-o roata din aceea care te roteste pe verticala
- in atractiile de afara copiii sub 105cm sau 130cm nu se pot da decat insotiti de un adult ( cu exceptia unor trenulete si uni carusel); cum eu nu suport invartelile, nici copiii nu s-au dat in prea multe afara; deci sa mergeticu un adult doritor de ameteli
- zona de interior e pentru copii micuti; cred ca cei de 9-10ani nu au ce face acolo
- mancarea ffff scumpa; prajiturile erau 10pct deci 10RON
- intrarea la atractii e de 4 pct, 5 pct, 10 pct, 15 pct. Noua ne-au mai ramas pct nefolosite
-adolescentii si oamenii mari au cam 4-5 lucruri in care se pot da
-in interior e si o zona micuta cu bile dar nu era niciun supraveghetor acolo si intrasera cam multi copii in cortul acela si era cam nebunie
- iesirea se face prin magazinul de suveniruri care contine brelocuri, sepci si alte chestii scumpe si inutile; cu greu am scapat de acolo pentru ca fetele si-ar fi luat niste ciudatenii
Daca doriti alte detalii intrebati-ma. Probabil voi mai ajunge, dar nu in mod constant. Mai degraba ma distrez la Afi, unde patinam deci facem si ceva sport, mai ne dam pe toboganul gratis, mai cascam gura pe la magazine si mancam o inghetata sus la cinema, ca doamnele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorikay/Lorikay.jpg)
Lorikay spune:
citat din mesajul lui bbea Si noi vrem sa venim din Craiova la Terra Park!!!! |
Parerea mea este ca nu prea merita drumul.
Fiica-mea a fost foarte incantata dar are numai 4 ani si e normal.
Sunt putine jucarii pentru copii sub 4 ani (sau sub 105cm) (majoritatea au un panou unde trebuie masurati copii si, daca nu au inaltimea necesara nu pot intra).
Intr-adevar, cei de la case iti explica foarte bine sistemul de intrare sau de plata. Au carduri de 50, 80 si 100 ron. Pot intra mai multe persoane cu acelasi card iar banii de pe card se transforma in puncte cu care poti plati distractiile sau mancarea (1 leu=1punct). Cea mai ieftina jucarie 4 pcte cea mai scumpa 15 pcte.
Mancarea nu mi-a placut, putine optiuni si destul de scumpa.
Angajatii amabili, noi am avut probleme cu diversi parinti care cred ca nu au nvatat ce inseamna sa iti astepti randul.
Si inca ceva: mi s-a parut spatiul prea mic, multe jucarii inghesuite intr-un spatiu necorespunzator dupa parerea mea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Eleni E normal sa nu poti multumi pe toata lumea, dar macar cineva incearca. |
Ca bine zici.
Daca nu se face deloc e de rau, ca-n comunism.
Daca se face ceva micut, mai pe bugetul nostru, nu da bine, parem sarantoci, siguranta e-ndoielnica samd.
Daca se face ceva mare tot nu-i bine, se-arunca banii pe prostii in loc de ceva util acolo, o gradinita, o autostrada. Si-i oricum prea scump pentru buzunar.
Cum o dai nu este bine. Si-ndiferent cum iese, mai vine si mass media cu niste exagerari, fie pro, fie contra, de te doare capul.
iri_nuca spune:
pe net am citit destule lucruri urate despre terra park, dar a fost o prietena cu fiul si mi-a povestit lucruri bune. am incredere in parerea ei pt ca o cunosc si-i stiu gusturie si scara de valori, asa ca astept sa mergem si noi, dar asteptam o ocazie, nu asa din senin :))
reginai30 spune:
eu am reusit sa ajung la un party pentru copii cu fetita verisoarei mele din Bucuresti! Cum nu am copii, nu cred ca ma nici pretentii prea mari in ceea ce priveste mediul...dar sincer a fost frumos, ba chiar si pt ochii unui adult.Nepotica a fost foarte fericita! pretentiile le au parintii in general, copii , mai ales cei mici si fara experienta reunui dysney, nu pot fac ecomparatie, ei sunt doar incantati!
happiness spune:
Am fost si noi acolo, in vinerea din saptamana de vacanta a copiilor, si era cam trist parcul, maxim 15 copii in total si muzica aproape imperceptibila, mie mi s-a parut chiar prea pustiu si prea trist. Poate seara si in weekend e altfel, nu stiu...Desigur, nu e ceva care sa iti taie respiratia, dar fetita mea a fost incantata, pentru ca a avut sansa sa se dea in aproape toate si jucariile erau noi si frumoase. Mi-ar fi placut mai multa veselie, mai multa agitatie, dar in ansamblu e ok. Mi se pare foarte buna ideea si minunat ca exista o alternativa la statul la tv. Pana ajungem la Disneyland..merge si Terra Park.