TERRA PARK-Disneyland-ul Bucurestiului
Raspunsuri - Pagina 2
lilib72 spune:
Am trecut in aceasta seara pe acolo....nu mi-a placut ce am vazut, ca sa va faceti o idee seamana cu Luna Park din Mamaia..... Cine a zis ca seamana cu un bilci, a zis bine. Dezamagire totala...
SuperMami_1 spune:
ma si miram sa faca romanii nostri ceva de calitate la preturi rezonabile...
Miha, mamica fericita de Rares si 15+
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SuperMami_1 ma si miram sa faca romanii nostri ceva de calitate la preturi rezonabile... Miha, mamica fericita de Rares si 15+ |
Pretul este rezonabil, 50 RON fata de cel putin 50 Eur intrarea la orice parc de distractii in Europa.
Acum ca e balci la pret de parc de distracii nu comentez ca n-am ajuns acolo. Harta de pe net arata ca ar fi un "parculet", parcurile de distractii "de-devaratelea" sunt mult mai mari de-atat.
M-a surprins si pe mine ce-am prins la stiri ieri, pe Nadia si pe nelipsita dna blonda de la turism dandu-se in masinute busitoare....mare si mai ales inedita atractie, ce sa zic...
anda141 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramiris Pretul este rezonabil, 50 RON fata de cel putin 50 Eur intrarea la orice parc de distractii in Europa. |
Pai scuza-ma, dar exista termen de comparatie intre asta si un parc de distractii adevarat? Nu om plati 50 de euro sa ne dam in masinute busitoare... De alea sunt in orice amarat de parc cu 5 lei.
raly spune:
Comparatia cu Disneyland este fara discutie exagerata...dar si parcurile aste mari de afara sunt construite pe terenuri largi, nu intre blocuri.
Eu din ce am citit pe net am inteles ca se intra pe baza de cartela cu 50 de puncte si punctele se folosesc pentru raiduri, deci nu pentru a fi admis la intrare. Acu' nu stiu daca trebuie o cartela pentru fiecare. Dar in mod sigur poti sa mergi de mai multe ori cu aceeasi cartela, daca mai sunt puncte pe ea.
lavi02 spune:
Eu am inteles ca te costa 5 puncte o atractie de copii, 10 puncte o atractie de familie si 15 puncte o atractie "tare", de adulti. Punctele costa 1 punct 1 RON, cu exceptia cazului in care iti cumperi foarte multe, cand ai ceva reducere.
Deci nu platesti intrarea si te dai in ce vrei ci platesti per distractie. Ca orice Luna Park obisnuit.
Comparatia cu Disneyland si mie mi se pare deplasata si ma mir ca nu trebuie sa plateaasca niste drepturi/daune companiei Disney cei care folosesc in articolele lor sintagme ca "Disneyland de Romania", cand luna park-ul respectiv nu are nicio legatura cu compania Disney, iar Disneyland banuiesc ca e marca inregistrata.
irinabobe spune:
din cate am inteles cu o cartela se poate intra de 3 ori intr-un an, dar minimul pt achizitionarea unei cartele este 50 ron, si se cumpara de persoana. am uitat sa intreb daca copiii sub 2 ani platesc ca cei peste 2 banuiesc ca da...
toanca spune:
Nu poate fi comparat cu Disneyland nici macar cat negru sub unghie.
Disney este fabulos, al nostru este deosebit de chicios, asa cum a spus cineva e un adevarat balci.
Si in niciun caz nu se fac asemenea parcuri intre blocuri, intre locurile de joaca nu exista spatiu, totul e ingramadit, e naspa rau de tot.
absoluta spune:
Deci....concret, a fost cineva acolo sa ne dea informatii exacte nu gen "am inteles"?!
Eleni spune:
Pe mine ma sparge discutia. E o incercare dragelor, ne plangem ca nu avem optiuni, iata ca avem... asa mizer si ingramadit intre blocuri... si da nu e Disneyland, dar decat nimic...
Ma iertati ca ma vars aici, dar la noi nu se poate face nimic de atatea comentarii. E normal sa nu poti multumi pe toata lumea, dar macar cineva incearca. Facem abstractie de comisioane, spagi, inghesuiala dintre blocuri... cineva a facut ceva.
Asa am vazut comentarii si de Antipa... ca nu e suficient, ca se putea mai mult.
Intotdeauna se poate mai mult... dar pe principiul nu fac ca e urat si afara e mai frumos, nu mai facem nimic aici. Hai sa incercam.