Sfarsit tragic pentru un sportiv de 23 de ani!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

romanii au raspuns, intr-un fel sau altul, la sfarsitul tragic al americanului.
americanii n-au raspuns nicicum la sfarsitul tragic al lui Teo Peter.
trist... dar adevarat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

dap, foarte adevarat :(
asta s-a uitat f repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:

trist... dar adevarat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

ai dreptate MAdr, am citit de cateva ori acest subiect si tot la Teo Peter m-a dus mintea... lumea a uitat, justitia americana cea dreapta a concluzionat ca nu exista dovezi ca Teo Peter s-ar fi aflat la locul accidentului... pe deoparte tot vina statului Roman a fost si acolo, ca trebuia sa trimita o echipa care sa lupte ptr dreptate....

pestele de la cap se impute

Nina, 30s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:

trist... dar adevarat.

dap, foarte adevarat :(
asta s-a uitat f repede.

Daca dl. respectiv ar fi fost neamt, italian sau chinez...ce relevanta as fi avut cazul Teo Peter? Am fi judecat la fel situatia?

Ana Stroe

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

oricum ar fi, e trist ca a murit un om, mai ales in conditiile respective.

cam asta e esenta, eu am comentat particularizarile ca "americanii au facut, ca romanii au facut etc"

intamplarea e f urata, indif de ce natii e vorba.
imi aminteste de handbalistul roman care a murit in conditii similare in Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

salutare tuturor!

Citind in ultimele zile stirile despre tanarul american de 23 de ani care juca la echipa de baschet din Giurgiu si care a murit dupa ce a fost batut de niste interlopi intr-un club din aceasi localitate, ma ingrozesc de atitudinea medicilor de la primiri urgente, care ar fii trebuit sa ii dea primul ajutor, nu sa il lase sa moara pretinzand ca era beat!
Ma intreb daca FBI nu ar fii declarat ca acest caz este urmarit de si de ei pentru ca autorii sa fie pedepsiti pentru uciderea tanarului, daca Arafat ar fii dat aceste amenzi medicilor de la Urgente si medicului de pe salvare? Sau daca s-ar fii autosesizat procuratura pentru inceperea urmaririi penale a celor 3 medici?
Cati romani au murit in aceleasi conditii, sau uitati pe holurile de la UPU fara ca medicii sa plateasca pentru faptele lor?
Cate cazuri sunt de malpraxis nerezolvate de ani de zile si taraganate de institutiile abilitate sa o faca? De ce acest caz a fost atat de repede verificat si cei vinovati sanctionati, doar pentru ca nu era cetateanul roman cel prejudicat?
Oare chiar se incearca o schimbare a sistemului de sanatate romanesc, sau este doar o campanie de publicitate care da bine, mai ales la americani?

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!

Si multa putere familiei sa treaca peste aceste grele incercari!

prietenul cel m bun al fratelui meu a murit din nepasrea, nesimtirea etc a medicilor( crede-ma ca nu am cuvinte ca sa ii jignesc, niste jigodii)pt ca medicii care sa ii acorde 1 ajurtor( pusese in visinata in loc de alcool din greseala altceva) ii dadeau cu sutu on fund si-i ziceau: scoala dogratule. a murit exact in ziua cand implinea 19 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:

trist... dar adevarat.

total deplasata legatura intre cazuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Medicii de la urgnte nu aveau cum sa ii faca analize de sange pt. ca laboratorul este unul particular si functioneaza doar in timpul zilei.
CT nu exista, iar radiografii nu se puteau face.

Cu alte cuvinte, la urgente a venit un barbat in coma alcoolica, dupa cum au relatat MARTORII de acolo, si a fost tratat ca atare. Adica i s-a pus ser sa se trezeasca, i s-a administrat glucoza.

Cu alte cuvinte, este ca si cum ar fi fost dus la mine acasa pacientul, nu la spital.
Ar trebui sa te surprinda si sa te revolte ca exista un astfel de spital si ca niste oameni fara intelect au mintit medicii si au taraganat astfel tratamentu. Pt. ca daca se spunea ca a fost lovit, a cazut si nu s-a mai miscat imediat era dus de catre echipajul SMURD care are toate dotarile, la un spital competent unde i se facea CT, ca asta ii trebuia.

Eu daca eram in locul medicilor nici macar nu mai lucram acolo ca sa nu trebuiasca sa platesc amenzi pt. incompetenta statului, si sa nu trebuiasca sa ma simt vinovata de moartea unui om.
Si daca ajungea din prima la spital murea, nu avea sanse.

Doctorita aceea se scrie ca ar fi fost de fapt medic de familie care avea competenta in urgente medicale.
Vina ei a fost ca nu a presupus ca martorii mint, si ca trebuia sa i se faca scorul comei mai devreme si repetat, ca sa vada daca exista vreo imbunatatire in cazul pacientului.

Eu as da statul in judecata pt. ca permite functionarea unui spital fara minimul de dotari ca unitate de primire urgente.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

oricum ar fi, e trist ca a murit un om, mai ales in conditiile respective.

cam asta e esenta, eu am comentat particularizarile ca "americanii au facut, ca romanii au facut etc"

intamplarea e f urata, indif de ce natii e vorba.
imi aminteste de handbalistul roman care a murit in conditii similare in Ungaria.

Pe unde imi scapa similaritatile intre cazuri...poate nu am citit bine. Tinarul a murit (si) din neglijenta medicilor. Medici care trebuie sa isi asume responsabilitatea indiferent daca pacientul e tigan, chinez sau martian.

Nu comentez gasca de tigani, conectiile politice, avocat care este primvicepresedinte PSD si alte minuni...

Pe mine nu ma mira ca acest caz a existat...sint convinsa ca nu este pentru prima oara...dar de ce ne supara ca s-a actionat?

Daca era roman si se intra in actiune, nu cumva eram toti revendicati? Nu simteam ca s-a facut un pas inainte spre responsabilizare, spre mai bine, nu ne unea cumva? Ne meritam soarta pentru ca nu ne putem depasi conditia.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

imi cer ca am scris medicii, nu generalizez deloc,sunt si medici deosebiti la UPU.
Ma referam la medicii de la UPU din Giurgiu in acest context!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

indiferent ca era de nationalitate rusa, chineza sau vietnameza... masurile s-au vazut la noi. la americani nu s-au vazut. asta era deosebirea dintre cele 2 cazuri.
noi suntem servili cand vine vorba de straini, strainii fata de noi sunt isterizati - plini de repulsie - fara compasiune.
dreptatea pentru un roman de-al nostru ne intereseaza prea putin in comparatie cu dreptatea pt. un om de alta nationalitate.
daca s-ar fi procedat cum se procedeaza in mod "normal" la noi, cazul ar fi ajuns printre miile de dosare de pe masa celor din comisia de disciplina a medicilor si cam atat, dar... pt. ca cetateanul nu-i roman mai intervin si considerentele politice si diplomatice care le arata romanilor ca trebuie sa pupe mana celorlalte natiuni.

Mergi la inceput