INSEMINARE 82

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Bravo, Angi! Valorile sunt excelente. Despre endometru ce ti-a zis? Sa inteleg ca faci inseminare dubla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

Bravo, Angi! Valorile sunt excelente. Despre endometru ce ti-a zis? Sa inteleg ca faci inseminare dubla?

Endometrul este ok ,da fac dubla inseminare miercuri la 15 si joi la 10 !Tineti-mi pumni strisiiiiiiii!!!!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

Endometrul este ok ,da fac dubla inseminare miercuri la 15 si joi la 10 !Tineti-mi pumni strisiiiiiiii!!!!

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

valoarea endometrului este de 10,09,eu zic ca este ok ,nu?

Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

buna seara fetelor
sunt Monica si am scris mai mult pe aspirante optimiste
acum insa, incep o schema de tratament pentru inseminare si vroiam sa aflu diverse chestiute

aveti idee in primul rand, la stat, cam cat ma va costa procedura?
eu fac la CFR2, la dr. buse. a auzit cineva ceva de dansa?

va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani tuturor acelora care poarta numele Sfantului Dumitru !
Sa fiti sanatoasi si fericiti alaturi
de familiile voastre !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, si eu vreau un bebe care se lasa asteptat.La noi e problema la sot, are teratozoospermie severa. Am fost si eu la o serie de doctori, iar acum am ramas la dr. Deliana Predoi de la Promed. Ne-a dat sa repetam spermograma vineri, si apoi o sa vada ce cale urmam. Dupa ce a vazut prima spermograma a zis ca numarul este foarte bun, aare in jur de 158 de milioane.Problema este la forma lor.Doar 10% au forma normala. Sper sa nu se modifice vineri spermograma si sa iasa mai rau. Si cumnata mea a facut inseminare la Medlife cu doctorita Zoe Chisleag si asteapta si ea tot vineri rezultatul.Ea se chinuieste de 5 ani, in condi#539;iile in care are doar de 25 de ani, iar fratele sotului diagnosticat cu oligoteratozoospermie. Ma gandesc sa nu fie ceva ereditar. Ea a facut inseminare dubla si in prima zi a avut 900 de spermatozoizi iar a doua zi doar 600, dupa centrifugare, numar foarte mic.Sa dea Dumnezeu la toate fetele de aici o minune.Am scris o gramada, dar parca sunt disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

buna seara fetelor
acum insa, incep o schema de tratament pentru inseminare si vroiam sa aflu diverse chestiute

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Buna,
In primul rand nu iti recomand sa faci la CFR 2 nimic.Sunt o veche pacienta a acestui infect spital. Banuiesc ca o ai ca biolog pe Matei! Asa este nu?
Fugi cat poti de repede.Mi e mi-a facut inseminari degeaba. Nu aveam nici o sansa datorita nr mare de anticorpi antispermatici si nu aveam cum sa reusesc in veci. Fara fiv cu icsi nu am nicio sansa si cu toate astea mi-au luat banii si mi-au dat mii de sperante.
Te rog nu mi-o lua in nume de rau. Este o consatatare a mea si imi pasa daca si alte fete patesc ca mine. Eu vreau doar sa stii ce se intampla pe acolo. Decizia iti apartine.
Daca te vei uita in capitolul trecut vei vedea prin ce am trecut eu. Ce-i drept, ca ginecolog, am avuto pe Mihalache dar ca biolog tot pe Mioara Matei. IMPREUNA NU FAC ALTCEVA DECAT SA-TI IA ZECI DE MILIOANE SI SA ITI DEA ARIPI, CARE VOR FI RUPTE LA FIECARE ESEC.
Imi pare rau ca iti spun toate astea dar simt nevoia sa va atentionez in ceea ce priveste acest spital si colectivul.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic), MUTATIA 675 4G in gena PAI HOMOZIGOTA, FSH-9.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

fetelor,
Eva felicitarile mele intarziate dar sincere!
Fetelor care sunteti in focuri va doresc multa bafta si ma rog pentru voi!
Eu am facut toate analizele pt infertilitate. Am un amh destul de mic si sunt si mutanta. Am mutatia 675 homozigota ceea ce inseamna risc de trombofilie si ma voi intepa si eu cu claxen...sau cum dracului s-o numi.
In rest astept sa treaca lunile mai repede, saimi strang banutii necesari fiv-ului si sa dau startul.
Va pup si va imbratisez cu mare drag.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG)(dezvoltati in urma operatiei de varicocel).
URMEAZA FIV CU ICSI IN IANUARIE-DR ALBU.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana_2408

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

buna seara fetelor

Buna,
In primul rand nu iti recomand sa faci la CFR 2 nimic.Sunt o veche pacienta a acestui infect spital. Banuiesc ca o ai ca biolog pe Matei! Asa este nu?
Fugi cat poti de repede.Mi e mi-a facut inseminari degeaba. Nu aveam nici o sansa datorita nr mare de anticorpi antispermatici si nu aveam cum sa reusesc in veci. Fara fiv cu icsi nu am nicio sansa si cu toate astea mi-au luat banii si mi-au dat mii de sperante.
Te rog nu mi-o lua in nume de rau. Este o consatatare a mea si imi pasa daca si alte fete patesc ca mine. Eu vreau doar sa stii ce se intampla pe acolo. Decizia iti apartine.
Daca te vei uita in capitolul trecut vei vedea prin ce am trecut eu. Ce-i drept, ca ginecolog, am avuto pe Mihalache dar ca biolog tot pe Mioara Matei. IMPREUNA NU FAC ALTCEVA DECAT SA-TI IA ZECI DE MILIOANE SI SA ITI DEA ARIPI, CARE VOR FI RUPTE LA FIECARE ESEC.
Imi pare rau ca iti spun toate astea dar simt nevoia sa va atentionez in ceea ce priveste acest spital si colectivul.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic), MUTATIA 675 4G in gena PAI HOMOZIGOTA, FSH-9.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (dezvoltati in urma operatiei de varicocel).

multumesc mult pt informatii
dar totusi cat te-a costat acolo?

Mergi la inceput

cum se poate afla daca ai anticorpi antispermatici?
cu ce analiza?

Mergi la inceput