INSEMINARE 82

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Crisia,
Sa inteleg ca acum astepti sa faci Histeroscopia? Dar de ce? Ce nu a fost in regula la Histerosalpingografie ?? Imi pare rau sa aud ca trebuie sa treci si prin asa ceva si sper sa vii cu vesti bune curand, draguta de tine!

13 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Multumesc Eva!
Sora mea a nascut prin cezariana deoarece a avut ceva probl pe la final-placenta f imbatranita,indicele de pulsatilitate (parca) crescut,bebelusa era infometata iar la ultima eco inainte cu circa 3 zile de nastere,mai avea f putin lichid amniotic,doar intr-un colt;dr a considerat ca in aceste conditii ar fi un stres pe bebelusa o nastere naturala.In general a fost multumita de dr; eu am apreciat ca nu s-a grabit sa ii faca cezariana mai devreme;in ultima luna a chemat-o la eco mai des de o data pe sapt.
Dc mai ai nevoie de detalii,poti sa imi dai mp si o intreb pe sora mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare fetelor. Ce faceti?De cand nu am mai intrat este multa activitate pe aici.Vreau si eu sa-mi spuna cineva care a facut histerosonografie, cum este.Eu urmeaza sa o fac in decembrie la Promed si cam am emotii Sotul este in tratament cu antibiotice ptr.spermocultura si apoi trebuie sa o repetam.Suntem multumiti ca la ultima spermograma care ziceam ca este praf, doctorita ne1a aratat ca i-au crescut si formele naturale la 20%.ptr.adoptii, se va modifica legea in sensul bun la sfarsitul anului 2011, asa am inteles sper sa fi inteles bine.Va pup fetelor si o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Crisia,
Sa inteleg ca acum astepti sa faci Histeroscopia? Dar de ce? Ce nu a fost in regula la Histerosalpingografie ?? Imi pare rau sa aud ca trebuie sa treci si prin asa ceva si sper sa vii cu vesti bune curand, draguta de tine!

13 weeks +

Tocmai asta este Eva, nu au gasit nimic, HSG a iesit bine, uter, trompe - permeabile, proba Cotte pozitiva...dar, nu gasesc cauza pentru care nu raman insarcinata.
Voi face histeroscopie diagnostica, se vede interiorul uterului fara a se interveni chirurgical. Nu trebuie sa-ti para rau...eu abia astept sa vad cum arata uterul pe interior!

adipink2000, ma pregatesc pentru histeroscopie la spit. Cantacuzino.

Daca a facut cineva histero acolo, ma intereseaza detaliile referitoare la procedura.

Multi . O zi usoara va doresc!

Mergi la inceput

Neata,

Eu am facut acum 1 luna jumatate histeroscopie diagnostica la sp. Polizu din acelasi motiv ca si tine - sa vedem daca nu cumva o fi pe-acolo cauza infertilitatii mele. Dar nu a gasit nimic si nu a fost nevoie sa se intervina operator; am si dvd-ul acasa si, de cand a intrat pana a iesit cu histerosocpul, cf dvd-ului a durat mai putin de 2 minute.
Acolo se face cu anestezie generala si de la discutia cu anestezistul si pana la trezirea din anestezie, a durat mai putin de 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna fetelor . De angelica28 mai stiti ceva? Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Neata,

Eu am facut acum 1 luna jumatate histeroscopie diagnostica la sp. Polizu din acelasi motiv ca si tine - sa vedem daca nu cumva o fi pe-acolo cauza infertilitatii mele. Dar nu a gasit nimic si nu a fost nevoie sa se intervina operator; am si dvd-ul acasa si, de cand a intrat pana a iesit cu histerosocpul, cf dvd-ului a durat mai putin de 2 minute.
Acolo se face cu anestezie generala si de la discutia cu anestezistul si pana la trezirea din anestezie, a durat mai putin de 2 ore.

Eu voi face fara anestezie. Nu stiam ca poti sa primesti dvd si la spital...o sa intreb.
Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Ina spune:

BelissimaEva, am sunat la cabinetul particular al dlui doctor si mi s-a spus ca nu se mai fac programari anul acesta, sa revin cu telefon dupa 5 ianuarie. La spitalul Giulesti nu stiu cand este (sa fie diponibil sa pot vorbi cu d-lui) si am inteles ca sunt cozi foarte mari.
Daca poti, te rog, sa ma ajuti unde il pot gasi pe dl doctor si ar fi perfect daca poti sa-mi dai nr de telefon (pe e-mail).
Nastere usoara!

adipink2000, poti sa-mi spui te rog,unde faci IA si cu ce medic?
Ochisori cat mai curand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ina_Ina

adipink2000, poti sa-mi spui te rog,unde faci IA si cu ce medic?
Ochisori cat mai curand!

Buna,
Voi face la Polisano Bucuresti cu d-na dr Moise Oana (cea care si raspunde intrebarilor la topicul de mai sus de aici de pe forum).
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Alexa78, bafta in procesul adoptiei, sa aveti parte de cat mai putina birocratie.
AlexaB, bafta la laparoscopie! La cine o faci?
Monique, la ce dr de la CF2 mergi?

merg la doamna dr. Buse, o dr. ffff de treaba si blanda

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput