INSEMINARE 82
Raspunsuri - Pagina 20
cristina.ela spune:
Eu la Promed am facut 1 procedura cu 900 lei, 2 proceduri 1400 lei. Tratamentul nu a fost exagerat de scump...Brevactid 5000 u.i. 30 lei/fiola. Eu am facut cate 2 fiole de fiecare data. Mai scump e Ovitrelle 300 lei/ 2 fiole. A trebuit sa iau pentru ca nu gaseam Brevactid la acel moment.
Poate ca as fi reusit daca nu avea probleme sotul. Acum urmeaza tratament naturist. De aprox. 3 luni Spermotrend, de 1 si 1/2 tratamentul propus de Dancutza...Dar, pana la urma, tot Dumnezeu decide daca ne va darui un copil (cel putin). Incercam sa tinem postul ... cred ca ajuta organismul dar si, bineinteles, psihicul.
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Kmy la Cezara costa 600 lei (pregatirea spermei + IA). Fiecare monitorizare 100 lei. Pe langa asta se adauga medicamentele, acre sunt f scumpe. Depinde de tratament. |
verisoara mea a facut tartament cu gonal f , timp de 6 zile si apoi o injectie du penygil( sper sa nu gresesc denumirea)! cautand preturile pe net se cam ajunge la suma respectiva, plus minus cateva milioane(1-2)
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Ina_Ina spune:
Buna fetelor,
Este dineva dintre voi care a facut IA la spitalul judetean Ilfov. fostul Titan? Imi puteti recomanda un medic sau pe altcineva de la alta clinica/spital care are dispinibilitate? Eu am vrut sa merg la doctorul Ion Ionut, dar nu reusesc sa-l gasesc.
Multumesc mult si muta bafta tuturor!
BelissimaEva spune:
Buna Ina,
In ce sens nu poti da de domnul doctor Ion Ionut? ai incercat la cabinetul particular? Dar la Giulesti?
Daca ai nevoie , te pot ajuta cu numarul de telefon al dansului si locurile unde il poti gasi ! Eu hotarasem sa merg la dansul, sa nasc la Giulesti pentru ca este unul dintre cei mai buni doctori din Romania , dar intre timp m-am sucit si acum vreau sa nasc la particular, la Regina Maria! Nici nu stiam ca se ocupa cu inseminari si cazuri de infertilitate .. dar e bine de stiut :)
13 weeks +
crisia_buc spune:
Buna Eva,
nu am mai intrat ca am avut calculatorul stricat, de la servici nu pot sa scriu.
Ma pregatesc de histero, pe la sfarsitul saptamanii. Emotii nu am.....sunt mai preocupata de ce trebuie sa iau la mine (halat, papuci) decat de procedura in sine. Fiind la spital, e bine sa am de acasa cele necesare!! Cat despre sarcina obtinuta natural...nu imi fac sperante, am o presimtire ca tot la IUI ajung. Medicul ne-a sugerat sa facem cariotipul, a zis ca sunt cupluri perfect sanatoase dar, incompatibile. Vedem anul viitor. Cel mai rau este cand medicii nu-ti gasesc nimic.
Imi place poza ta de profil...ce repede trece timpul!!!
Dankutza, ma bucur ca a iesit bine coploscopia. Poate reusesti sa faci HSG-ul, sa vii cu un rezultat bun.
Cristina, am vazut ca ai facut IUI la Promed, pentru anul viitor la ei m-am gandit si eu, la Alina Bolintineanu. Din pacate, sunt putine informatii despre clinica.
cristina.ela spune:
Crisia, ai intrat pe site-ul lor? Dai search pe Google - Promed System. La anul se vor muta in Baneasa pentru ca se vor uni cu Regina Maria. Eu tot la d-na dr. Bolintineanu am fost. Veanea si la TGV inainte, dar acum nu. Am avut noroc ca am scutit multe deplasari. Am facut 3 IA, dar doar a treia oara cu dansa pentru ca nu a fost disponibila cand trebuia sa fac procedura/procedurile. E o dr. super. Daca nu reusesc cu tratamentul sotului voi face FIV tot cu dansa, dar abia peste 2-3 ani. Din motive financiare. Din fericire AMH-ul meu este potrivit varstei.
crisia_buc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina.ela Crisia, ai intrat pe site-ul lor? Dai search pe Google - Promed System. La anul se vor muta in Baneasa pentru ca se vor uni cu Regina Maria. Eu tot la d-na dr. Bolintineanu am fost. Veanea si la TGV inainte, dar acum nu. Am avut noroc ca am scutit multe deplasari. Am facut 3 IA, dar doar a treia oara cu dansa pentru ca nu a fost disponibila cand trebuia sa fac procedura/procedurile. E o dr. super. Daca nu reusesc cu tratamentul sotului voi face FIV tot cu dansa, dar abia peste 2-3 ani. Din motive financiare. Din fericire AMH-ul meu este potrivit varstei. |
Am intrat pe site-ul lor. Recunosc ca m-a atras faptul ca fac FIV pe ciclu natural. Desi fsh-ul este bun, foliculi antrali aprox 9-11, amh-ul este mic (0.79). Nu ma incanta ideea unui fiv sau iui cu stimulare. Ovulez in fiecare luna ....
Cati ani ai?
evaioanna spune:
Buna seara,
Belissima_eva, cu cine vrei sa nasti la Regina Maria? Sora mea a nascut in oct acolo, cu dr Radoi Cristian si a fost f multumita.
Crissia, te pregatesti de histeroscopie sau de histerosalpingografie? Unde o faci?
Kmy, cand trebuie sab se testeze verisoara ta?
De maine incep si eu tratamentul pentru prima IA; 5 zile de clomifen, apoi in ziua 9 prima eco; sper sa raspund la stimulare si daca da, sa nu fac hiperstimulare, eu avand SOPC.
Multa bafta tuturor!
evaioanna spune:
Alexa78, bafta in procesul adoptiei, sa aveti parte de cat mai putina birocratie.
AlexaB, bafta la laparoscopie! La cine o faci?
Monique, la ce dr de la CF2 mergi?
BelissimaEva spune:
Buna AdiPink,
Tot cu Domnul Cristian Radoi vreau sa nasc si eu si l-am ales din doua motive :
1: poate fi gasit si la Spitalul Municipal, asa ca in caz de urgenta( da doamne sa nu existe asemenea momente) pot da o fuga direct acolo
2: am auzit ca el recomanda nasterea naturala iar daca nu vor fi probleme, cu siguranta nu vreau sa fiu taiata!
Sora ta cum a nascut ? imi poti da mai multe detalii, pleaseeeeee??
Mult succes iti doresc in drumul spre prima IA si sa fie cu ochisori din prima !
13 weeks +