INSEMINARE 82
Raspunsuri - Pagina 14
aruam spune:
Laura imi pare rau ,dar trebuie sa mergi mai departe cu speranta ca pana la urma o sa se intample minunea.
Iti doresc sa gasesti puterea sa treci peste asta
Miky bine ai venit ! Iti doresc sa stai la acest capitol doar 14 zile
Un endocrinolog f bun este dr Corcau Magda de la Medlife Grivita .
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Laura imi pare rau ,dar trebuie sa mergi mai departe cu speranta ca pana la urma o sa se intample minunea. Iti doresc sa gasesti puterea sa treci peste asta Miky bine ai venit ! Iti doresc sa stai la acest capitol doar 14 zile Un endocrinolog f bun este dr Corcau Magda de la Medlife Grivita . PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi in 2011 o sa fiu Doamne ajuta |
Multumesc mult Aruam, asemenea va doresc si eu voua ...sa plecati cat mai repede la odisee....
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
cristina.ela spune:
Ce bataie de cap ne dau anticorpii astia!!! Dar am citit pe diverse forum-uri ca au fost fete care au ramas luand Aspenter!!! Tratamentul inainte de IUI a inclus si Aspenter, 1/zi. Chiar daca nu am reusit voi continua sa-l iau. Mai sar cate o zi...uneori ca sa nu afectez stomacul (stim cu toatele ca acidul acetilsalicilic poate cauza probleme...dar, avand in vedere concentratia de 75 mg, nu cred ca e o problema). Face bine la circulatie, iar eu chiar am probleme cu aceasta.
Sotul continua tratamentul Dankutzei. Inainte de a constata ca are probleme era mai reticent fata de naturiste, uita sa ia...acum insa are grija sa nu uite. Prima grija dimineata e sa ia medicamentele.
Luna asta nu cred ca am reusit date fiind semnele menstrei, dar poate luna noiembrie va aduce cu era un bebelus.
Cred ca atunci cand s-a pozitivat testul de ovulatie era bine sa astept vreo 24 ore cel putin...dar de bucurie ca am vazut linia aceea foarte intensa l-am pus pe sot la "treaba". Iar cu anticorpii mei nu cred ca gigeii lui ar fi putut supravietui pana la ovulatie. Care putea avea loc intre 24-48 ore dupa testul pozitiv.
Am observat insa modificari in ceea ce priveste sperma: e mai densa (culoarea e mai opaca nu atat de transparenta, cred ca datorita concentratiei mai bune), si mai importanta cantitativ.
Tratamentul da rezultate si in ceea ce priveste dorinta sexuala a partenerului!!!! E imposibil sa nu reusim sa avem un copilas!!!! IMPOSIBIL!
nicoleb_2004 spune:
Buna fetelor , azi a 14 a zi de la IUI , am facut testul si e NEGATIV, OFF, si atatea simptome aveam ...asta e...data viitoare poate...apropo sotul lucreaza in mediu toxic cu ceva oxizi de plumb..spermograma e buna...toti sunt mobili..posibil sa nu aiba ceva material genetic in ei...?.e posibil sa fie asta o cauza de ce nu a reusit inseminarea...pt ca eu la stimulare am reactionat foarte bine...nu imi dau seama ce s-a intamplat..:(( , oare pot sa mai fac luna aceasta din nou stimulare cu menopur?.
Mersi si sper ca la voi sa se pozitiveze testul.
pupici
dankutza spune:
Cris l-ai trimis la o "numaratoare"? Si sotul meu a observat dupa prima luna, cand a fost la centru medical ca sa-i numere pe gigei ca sperma a devenit mai opaca si nu mai era asa de apa chioara. Nr gigeilor continua sa creasca, dar nu si cantitataea. Aia ramane batuta in cuie - 2ml. Nu iese mai mult. Asta e! Oricum eu nu uit ca prima data am ramas cu 5mil/ml, dar "s-a fasait" pe la 8 saptamani.
cristina.ela spune:
Nu l-am trimis deocamdata, mai asteptam. Analiza e 100 lei si nu prea ne da mana s-o repetam luna de luna.
Dar, citind ca la sotul tau a avut efect ma gandesc ca si la al meu va da rezultate. Ahhh, voiam sa te intreb...sotul tau a mai consumat ocazional alcool? Sau nici macar nu a mai gustat. Ma gandesc ca poate afecta cumva calitatea si nr. gigeilor.
Deocamdata astept sa vad cand imi vine, e ziua 31 azi. Dar avānd in vedere ca ovulatia a fost in ziua 18 cred ca vine la 32 zile (adica 18+14 zile). Cred ca asa se calculeaza....
lauricea2002 spune:
pentru toate fetele. Salutari noilor venite si, asa cum spunea Aruam, sa nu ramaneti alaturi de noi mai mult de 14 zile.
Sunt extrem de dezamagita. Macar de-as sti ce-i in neregula, dupa 5 IA nereusite.
dankutza spune:
Laura poate gigeii sunt miopi si nu vad bine sexy-ovulele? Glumesc! Nu te supara! Cezara zicea ca a avut un cuplu care nu-i gasea cauza. Pana la urma au reusit la a zecea sau a unspea IA si nici acum nu stiu, de fapt ce a mers prost pe acolo. Pup pentru ati da forta.
Cris ia medicamante, nu l-am facut A mai baut din cand in cand la cate o ocazie. Nu cred ca influenteaza. Dar aia, care vin beti acasa, dinghi-dinghi nevasta si ramane gravi, la aia nu afecteaza? Facem tratamente, dar trebuie sa si traim. Pam pam.
Nicloeb poate ar trebui sati faci si tu analizele pe care le-a facut Lauricea. Alea pt mutatii.
nicoleb_2004 spune:
mersi dankuta pentru raspuns, lauricea2002 ce analize ti-ai facut pentru mutatii? te rog da-mi si mie mai multe detalii. mersi din sulfet.