INSEMINARE 82

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Angelica28, capul sus. Mergem mai departe.Nu trebuie sa te doboare un esec. Toate care suntem aici, trecem prin asta. Si eu ,uneori sunt satula si-mi spun ca nu mai pot. Ridica/te si incearca din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Cititi articolul acesta:
scoateti spatiul

http://www. prokid.ro/stiri/monden/nicoleta_luciu_cristina_spatar_si_sanda_ladosi_au_facut_tratamente_de_fertilizare-2073/

Angi iti inteleg perfect dezamagirea. Dar nu ne putem opri. Trebuie sa pui punct si sa o iei de la capat. Multe nu sunt corecte in viata. Iti doresc multa putere sa o poti lua de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani celor care poarta numele
Sfiintilor Mihail si Gavril !
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleb_2004 spune:

BelissimaEva si dankutza va multumesc din suflet pentru raspuns,doctorita mi-a recomandat dupa 4 zile de la iui pot sa merg la sala si sa fac sauna...oricum am incercat sa fac numai mers pe banda si sauna maxim 10 minute...acuma sper sa fie bine...si sa nu fi ratat si sansa asta :(( peste 2 zile aflu daca este sau nu :( acu Dumnezeu sa ne ajute pe toate cu cate o minune
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Eu tot dau refresh, doar doar citesc o veste buna.
Sper ca peste 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Nici de data asta nu am reusit, avem test negativ.
Ne-am hotarat sa ne orientam catre adoptie, am fost deja la DPC si am aflat care sunt pasii de urmat.
Nu am renuntat cu totul la ideea de a da nastere unui copil,poate vom incerca la al doilea, nu stiu sigur, ne mai gandim.
Deocamdata simt ca asta e calea pe care trebuie sa o urmam, suntem impacati cu alegerea facuta, m-am saturat de atatea vizite la dr, inseminari reusite sau nu, sarcini pierdute, asteptari, iluzii, dezamagiri....

Va citesc in continuare pt ca mi-ati devenitz dragi si sper sa veniti numai cu vesti bune.
Lauricea, tu ai facut testul?

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Alexa imi pare rau ca nu fost sa fie nici de data asta ,dar ma bucur ca nu ai renuntat la visul tau de a deveni mama.
Nu conteaza care este calea IA, FIV sau adoptie important este sa fim mame pt ca noi avem multa iubire de oferit si sunt atatia copii care au nevoie de ea.

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

N-am reusit, Alexa. Ieri test negativ, iar azi I zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna seara fetelor! Ma primiti si pe mine aici in randul vostru? eu scriu la aspirante optimiste dar iata ca acum scriu si aici, luni am facut prima inseminare si astept cu nerabdare sa treaca cele 14 zile pana la testare, dar astazi am aflat ca sunt posesoare de anticorpi antispermatici cu valoarea de 32.51, as vrea sa imi spuneti si mie mai multe despre acesti anticorpi, exista vreun tratament, sunt reusite la inseminari? Va multumesc si va doresc sa vi se indeplineasa visul cat mai curand!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Aaaaaaaa si vroiam sa va mai intreb puteti sa imi recomandati un endocrinolog bun?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput