Brumarei de nov-dec 2011 (76) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

Eu nu dorm si ma gandeam sa intreb, poate imi raspunde cineva dimineata Ati folosit poate centura postnatala de la Chicco? Asta adica:

http://www.pikitimi.ro/pentru-mama/mame/lenjerie-mame/centura-reglabila-pentru-perioada-post-natala-chicco-486.html

Eu am de gand sa port dupa cezariana, de fapt doctorul meu recomanda foarte tare, iar asistentele nici nu te lasa sa te ridici din pat fara centura... stiu de la prima mea operatie, pentru ca am fost internata la maternitate, in salon mai era o fata cu cezariana. Pe mine m-a ajutat atunci foarte mult pentru ca imi tinea burta, nu mai aveam senzatia oribila ca se imprastie pe jos cand ma ridic, iar apoi ma puteam misca mult mai usor asa, ca de burta atunci nu prea era vorba... Dar poate ajuta si la retragerea burtii, eu stiu... Faza e ca data trecuta nu m-am putut acomoda decat cu niste centuri ieftine si simple, din piata cum ar veni, tot ce mi-a cumparat mama din farmacie (dar nu mai stiu exact ce) m-a enervat la culme, ba nu tinea ariciul ala, ba nu statea fixa centura cand stateam eu jos, facea cute... in fine, n-am putut folosi nimic mai sofisticat. Acum incerc sa ma informez mai din timp, si tot dau peste centura asta de la Chicco, si nu stiu daca are sa-mi placa, nu prea-mi vine sa o comand, de asta va intreb. Sau alt model de centura care ati folosit si v-a placut aveti?

Cred ce cam devreme sa va dau cafea, astept sa vina altcineva peste cateva ore

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 36s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Adriana hai ca dau eu cafeaua acum.

Eu de la 1:30 de cand m-am bagat la somn si pana acum am facut naveta intre dormitor si sufragerie, nu am pus geana pe geana toata noaptea si nu mai pooooot....urasc insomniile astea, ma dor toate cele, nu-mi gasesc nicio pozitie

Legat de centura, fiind la prima sarcina nu stiu sa-ti spun din proprie experienta, asteptam fetele care sunt la a doua sarcina sa vina cu pareri. Dar, eu din cate am mai discutat cu prietene care au facut cezariana, majoritatea au folosit, nu neaparat pt retragerea burtii (nu stiu cat e adevar si cat mit asta cu retrasul), insa spuneau ca se miscau mult mai bine cu ea.
Acum ramane sa-mi spuna dr in ce moment o pot pune prima data, sper sa nu fie impotriva acesteia, ca eu oricum incerc sa-mi pun, sa vad pe pielea mea daca mi-e bine sau nu.
Fetele care au folosit-o dupa cezariana, din a cata zi ati inceput sa o puneti?

Mai e cineva pe-aici sau bantui singura?

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Oare a nascut Uratica?

Many poate ne dai si noua de veste.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

walkiria, buna cafeaua ta, n-am adormit nici pana acum si mie mi-e tare greu cu pozitiile de somn, pentru ca imediat ce ma pun in pat ma doare spatele si nu mai pot sta si gata, mi-e mult mai bine daca ma misc sau macar daca stau pe scaun... m-am gandit de multe ori la fetele care trebuie sa stea in pat si nici nu pot sa-mi imaginez, mie mi-ar fi imposibil pur si simplu...asa ca eu dorm cand apuc, fie zi , fie noapte, ultima data am dormit vreo 2 ore, de la 9 aseara la 11...

centura eu vreau sa o pun imediat dupa cezariana, deci din prima zi, numai ca ma gandeam poate gasesc un model mai bun, de asta am intrebat, poate are cineva experienta...

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 36s +

Mergi la inceput

Pfuu Adriana si eu sunt consemnata la pat de marti si ma simt mai rau decat atunci cand zbarnaiam peste tot. Acum nu- ti spun ca sunt inconjurata de vreo 4 perne ca tr sa stau cat mai la orizontala

Auzi ca-mi venira o idee....cantar pt bebe e necesar sa cumparam? Sau e de ajuns sa il cantarim cand ne ducem la pediatru la control?
Mai astept pareri.

Iar somn nu mi-e nici sa ma bati

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Acelasi model de la Chicco l-am ochit si eu, dar vreau sa- l iau din farmacie sa vad eu cat se ajusteaza....nu pot sa stiu de acum cu cata burtica o sa raman. Oare e pe marimi?

Eventual il trimit pe tati sa imi cumpere imediat dupa, ca sa imi dau seama si ce marime.

Bebita al meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Eu nasc prin cezariana, nu am stabilit o data certa, insa cel mai probabil intre 15-20 noiembrie.
Ma duc si eu sapt viitoare(sper) sa vad spitalul si sa vb cu tipa de acolo ref la ce tr sa iau. Oare nu tr sa ne luam chiloti de-aia de unica folosinta de plasa?Luny da-ne si noua un sfat, tu ti-ai luat sau ti- au dat si de-astia?

Citat:
citat din mesajul lui alinutza2bby

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Un capitol numai cu vesti bune sa fie!

Pe mine ma apuca emotiile din ce in ce mai rau....

Alinutza merci de info...o sa o mustrez pe asistenta aia ca mi-a spus numai tampenii. Tu cu ce medic nasti? Voi va luati ceva bagaj la voi fetelor, care nasteti la Medlife?

Bebita al meu iubit

De bagaj.....si eu sunt in ceata....ma informez dar din cate am inteles nu-ti tb prea multe

O sa intreb si eu la urmatoarea vizita la ei ce e absolut necesar.

Alina 32+ cu Maya Alexandra

Bebita al meu iubit

cred ca am scris despre asta de vreo n ori deja dar nu-i bai!
fetelor, va dau DE TOATE!!! si chilotei, si papuci si tampoane si camasi si halate si hainute la copil ptr acolo, nu va trebuie decat ce v-am spus ieri..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
cafea!!!
fetelor, si despre centruile astea s-a mai discutat, Ralu si Aris parca aveau explicatii mai clare..cred ca saptamana trecuta chiar... parerile sunt impartite, majoritatea medicilor recomanda sa nu purtam centrura, ptr ca muschii aia sa nu se leneveasca fiind sustinuti si sa-si faca treaba... eu nu am purtat dupa prima sarcina si nici acum nu cred... daca vreti sa scapati de burta, puteti purta si mama centurilor, ca fara sport, mai greutz... sunt si exceptii, dar in mor evident, tine de organismul fiecareia...

ref la cantar, eu sunt impotriva lui in casa... stiu prietene care au luat-o usor pe aratura cu cantaritul asta, erau intr-un etern stres, aveau impresia ca bebe nu ia in greutate cum trebuie, si in realitate, lucrurile stateau f bine! cantaritul lunar de catre pediatru este absolut suficient! pediatra mea chiar nu e de acord cu cantaritul asta acasa, des... sa nu mai vorbim despre proba suptului, o mare tampenie, complet irelevanta si datatoare de nervi si stres inutil! nu uitati, nu toti copiii cresc precum fetii frumosi, nici cum e in carti, si fiecare micut are ritmul lui propriu de crestere si dezvoltare!
si inca ceva: inca dn primele saptamani veti observa pe forum aici, diferente de greutate destul de substantiale intre copiii nostri: luati in calcul daca sunt alaptati sau daca sunt pe formula!... din toate statisticile mele, copiii alaptati nu se pufosesc si nu iau in greutate la fel de spectaculos ca si cei ce papa lapte praf, asa ca sa nu disperati, sa nu va panicati si sa treceti imediat la supliment de formula, sau mai rau..... insa nu-s cu nimic mai prejos nici unii nici altii, cei ce nu pot beneficia de lapticul mamicilor, sunt la fel de sanatosi si destepti ca si cei alaptati
inca ceva, ff important: ptr mine a fost crucial ce fel de pediatru nimeresc, cum gandeste, cat este de la curent cu noutatile in pediatrie, cat va incurajeaza sa mentineti o directie buna, si mai ales, sanatoasa, sau va indica s-o inclinati pe alta parte... asa ca alegeti cu grija..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neata si de la mine, nici eu nu prea am dormit azi noapte, in fiecare noapte la ora 3 sunt sus dupa aia tot motai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!

numa atat ati scris?

inseamna ca multe dintre voi au dormit bine ceea ce e bine............

eu nu am putut purta chestie din aia, ca ma durea pe la operatie...ca aveam burta mare si atarna peste sinu se aerisea pe acolo si mi s-a inrosit...

am purtat un pic dupa vreo 3 luni de la nastere, dar nu face mare branza....

Eu am dormit, doar ca e din ce in ce mai rau cu mancarimile.....
si apar din ce in ce mai multe bub ite...

sa aveti un we minunat!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput