Brumarei de nov-dec 2011 (76) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Beatrice, le iau de pe situl cu www.elemental.ro/" target="_blank">link-ulrespectiv. Mai nou am luat si detergent de vase tot bio care e ok, foarte gros, spala, la fel nu cad pe spate de admiratie, spala.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

Ooka si Uratica sanatate multa si sa aveti nasteri usoare, usoare si ooka abia asteptam sa ne prezinti bebelusa saptamana viitoare
Lia imi pare rau ca ai arsuri,si la mine trec cu apa minerala, desi nu prea am avut..eu beau numai apa minerala si nu prea si-au facut aparitia arsurile
Madaa felicitari pt bebe grasunel
Ce burtica frumoasa ai miere esti tare frumoasa

am reusit si eu sa citesc tot ce era de citit din urma si ma bucur enorm cand deschid forumul si gasesc multe pagini scrise...imi face o mare placere sa citesc tot ce scrieti pentru ca mie cel putin care sunt la prima sarcina imi sunt folositoare toate informatiile...va multumesc pentru tot

Laura 32 saptamani Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

eu nu am mai folosit detergent praf de multa vreme..masina mea de atunci imi lasa pete de detegent pe rufe..mai era nevoie de clatire suplimentara
acum folosesc persil sau ariel lichid si sunt ok

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui luny

sondaj, detergent lichid versus pulbere :D ... ati folosit si lichid, cum vi se pare ca si eficienta in comparatie cu detergentul clasic?.. eu folosesc Ariel, iau un sac de 10 kg, imi ajunge muuulte luni spre un an, cica profesional ptr haine colorate, acum as cauta ceva echivalent lui, in varianta lichida, dar vreau sa spele la fel de bine si sa scoata petele si murdarie dificila, cele care mai aveti un copil, intelegeti la ce ma refer...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

mie mi frica de ariel...sincer, prea multe alergii au fost la odiseea trecuta la bebei, so nici nu prea am folosit, dar nici nu ma bag deocamdata
la copii foloses persil sensitive lichid iar la noi tide....

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

mie nu mi-a placut persil deloc, nu scotea muradria banala, gen pete de praf de pe ceva deschis la culoare, daramite ceva mai greu, sos etc... pe Matei l-am trecut pe Ariel de vreun an, fara probleme, si el are o piele sensibiluta, usor atopica, il spal cu dermatocosmetice...
clar tine de toleranta individuala, dar si de dozaj, clatire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

eu nu am mai folosit detergent praf de multa vreme..masina mea de atunci imi lasa pete de detegent pe rufe..mai era nevoie de clatire suplimentara
acum folosesc persil sau ariel lichid si sunt ok

31+

si asta e un motiv, urme de detergent ramase neclatite..
eu am avut acum un Dero activ lichid, primit la o promotie, , si a fost destul de ok, dar nu wau, l-am folosit la haine inchise la culoare tocmai sa nu vad urme!cum spune si ooka,cel mai important e sa-si faca treaba cum trebuie, sa spele bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

Buna seara, eu am o stare de agitatie si neliniste, nu-mi vine sa cred ce putin mai am pana vine fetita... trec pe langa calendarul din bucatarie fara sa ma uit si ma enerveaza daca pomeneste cineva in ce zi suntem Vreau sa cred ca mai am totusi ceva timp, sa fie gata totul pe acasa, chestii de astea...

Si eu chiar acum am arsuri, cred ca daca as fi mai atenta la alimente le-as evita, nu sunt puternice tare, trec cu Dicarbocalm, dar acum am mancat bureti cu usturoi si na... Rosii nu mai mananc de asta vara, era cel mai rau de la ele.

Ziceam acum cateva zile ca fetita misca mai putin, pai numai in ziua aia a fost asa, si-a revenit cu miscatul si face tumbe mereu... oricum am fost si la ecograf, ca voiam eu sa fiu sigura ca nu am prea putin lichid cumva, si cand colo am un pic mai mult...in rest e totul bine, si colul e bine, eu am contractii nedureroase de vreo luna (si undeori mi se intareste numai o parte de burta, cum spunea cineva).

abia astept sa apara si primele brumarite

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 36s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Sa vedem, stiri impratiate...

Eu nu sunt complet sigura cand am contractii sau cand impinge bebe intr-o anumita parte. Cred ca-s cam nesimtita :D. Oricum, contractii am in general noaptea, si mai ales cand stau pe spate. Mai exact - adorm pe o parte si ma trezesc pe spate, cu arsuri in gat si cu contractii. Ridicat in fund, baut lapte/luat dicarbocalm - daca am noroc adorm la loc, daca nu ma fatai aiurea 2-3 ore...

Astazi am facut lasagna. Yumm. O sa spun maine daca da sau nu arsuri.

Si am primit cadou hainute de bebe si mi se par atat de dulci, si cu ataaaat de multe capse. Sper sa invat sa ma descurc cu ele. Bunica-mea s-a apucat de lucrat - mi-a tricotat o paturica de bebe care e iarasi foarte simpatica. Lectia de la ea e ca daca faci bebei la 17 ani, ajungi sa-ti vezi stranepotii :). Desigur, a trecut la botosei... pe care nu i-am vazut inca, ea fiind in Ploiesti si eu in Bucuresti.

Si vreau si eu wrap! O sa-mi cumpar material.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Scrieti intr-un ritm ametitor

De atata efort care l-am depus zilele astea am ajuns la clinica cu contratii n-am stiut cas contractii dar de aseara am simtit ca ceva nu e in regula , desi am dormit f bine simteam ca ceva nu e ok...de dim a inceput sa ma doara burta, am luat no-spa , magneb6 si nimic ...asa ca am ajuns la cinica si am stat pe perfurzii toata ziua acum mi-au dat drumu acasa si sunt extrem de ametita si mi-e un somn de mor...
Asa ca nu mai ridic un pai, pana nasc stau in linistita
Scuzati daca nu am scris mesaju corect

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

imi pare rau ca treci prin asemenea clipe...ai grija de tine, stai in pat si odihneste-te, sanatate multa si sa ajungi cu sarcina cat mai aproape de final...zii bebelusului sa stea acolo la caldurica si sa nu iasa decat la termen

Laura 32 saptamani Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Eu nasc prin cezariana, nu am stabilit o data certa, insa cel mai probabil intre 15-20 noiembrie.
Ma duc si eu sapt viitoare(sper) sa vad spitalul si sa vb cu tipa de acolo ref la ce tr sa iau. Oare nu tr sa ne luam chiloti de-aia de unica folosinta de plasa?Luny da-ne si noua un sfat, tu ti-ai luat sau ti- au dat si de-astia?

Citat:
citat din mesajul lui alinutza2bby

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Un capitol numai cu vesti bune sa fie!

Pe mine ma apuca emotiile din ce in ce mai rau....

Alinutza merci de info...o sa o mustrez pe asistenta aia ca mi-a spus numai tampenii. Tu cu ce medic nasti? Voi va luati ceva bagaj la voi fetelor, care nasteti la Medlife?

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

De bagaj.....si eu sunt in ceata....ma informez dar din cate am inteles nu-ti tb prea multe

O sa intreb si eu la urmatoarea vizita la ei ce e absolut necesar.

Alina 32+ cu Maya Alexandra

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput