Brumarei de nov-dec 2011 (76) Hai uratica, ooka!
Raspunsuri - Pagina 10
Beatrice1982 spune:
anna-mama tu vii cu Eva eu vine cu Adam ii cuplam virtual?
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
34+ cu
Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 anna-mama tu vii cu Eva eu vine cu Adam ii cuplam virtual? ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 34+ cu Adam Eduard Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
Bea, sigur, sa vezi ce culplu o sa faca

de steluta norocoasa Luca-Vlad si
30+ cu
Eva minunea mea roze simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
si eu stiam tot asa ca prima eco determina DPN-ul
am uitat sa va zic ca eu donez placenta pt stiinta:)), m-au intrebat ieri daca vreau si am zi da, ca doar nu o iau acasa, acum tb sa astept sa ma contacteze cei de la banca de organe, nu stiu exact la ce e folosita, parca fac ceva medicamente cu ea...
Tiny baby gator
Baby gator
miereamara spune:
sa nu va zic ca aici e o moda noua, sa manci placenta
, yuck...
Tiny baby gator
Baby gator
brindusa76 spune:
Alinuk trimis PM... multzu'

| citat din mesajul lui alinuknuknuk brandusa si eu semnez cu CBC spt viitoare, te pot recomanda si eu, ca sa se stanga mai multe 33+ Luca Eduard |
29+
brindusa76 spune:
uau... cruda?... sau cu un anumit dip? 

| citat din mesajul lui miereamara sa nu va zic ca aici e o moda noua, sa manci placenta Tiny baby gator Baby gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
29+
miereamara spune:
si cruda si gatita:)))) cruda cate o bucatica mica maruntita in smoothie
Tiny baby gator
Baby gator
Ela82 spune:
| citat din mesajul lui ralu_t irina vrei bb3? am fost la sedinta la gradi, ma asteptam la mai rau ..da fi-miu cica e civilizat, mult mai civilizat ca acasa. apoi am fost in cora si am luat pastrav si canelloni, sa fac cu spanac si feta (reteta e cu ricotta, dar eu am chef de fetaooka eu presimt ca te intorci acasa daca n-ai contractii. bucati de dop poti pierde timp de o luna. daca ieri bebe era sus si colul f inchis, eu cred ca apuci sa te ocupi de gogonele ...asta dupa 2 nopti de contractii dureroase. si tot au mai trecut inca 2 zile pana s-au rupt membranele. bineintele ca nu e o regula.scot si eu hai ooka!!! ...sa se dea Zoica dusa de la mami din burtica, ca nu mai are rabdareapropos de rupt membrane...mie nu mi-a zis nimeni ca n-am voie pe hol cu mebrane rupte...drept urmare am tot stat pe holuri. cred ca de pinde de medicul de garda si de moasa. ela f tare aia cu buricul mamei si cu cordonul ombilical ...cordonul ombilical al cui?, tot al mamei probabil fii serioasa, n-are nicio legaturasi eu am cumparat chestii de la piciul si au fost ok. dar am cumparat in principal lucruri de la firme pe care le stiam ca-s bune (absorba de ex). i-am luat si acum fetei un costum de iarna cu totul absolut demential. sper sa apuce sa-l poarte ca e de 6 luni mie inca mi-e somn de mor, am reusit sa dorm o sg ora..+cele 3 de azinoapte= 4 ore, sunt varza...si in ora aia ce credeti ca am visat? ca intrasem in travaliu si medicul meu ma anunta ca nu ma lasa sa nasc natural, facem cezariana ..iar eu nu si nu, ca nasc natural pe semnatura ...am un stol de pasarele la cap'shor...eu treaza fiind, desi imi doresc f tare natural, nu-s chiar asa anti cezariana...nu vreau sa o fac fara motiv, dar se pare ca-s mai panicata de idee decat credeam![]() ma duc sa gatesc rapid si poate mai apuc macar juma de ora pana ajung baietii acasa ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si ![]() 36+ cu o margica mititica Luiza i believe in miracles... ![]() |
Da, Ralu, cu siguranta asta este, se joaca bebelusul cu cordonul meu ombilical

Ideea era ca poate bebelul trage prea tare de cordon si imi provoaca astfel de dureri (la punctul de legatura dintre uter si placenta... nu stiu, nu sunt medic). Nu dati cu rosii, dar sunt la prima sarcina si ma ingrijoreaza orice schimbare a starii mele fizice obisnuite. Si ma streseaza si faptul ca are circulara de cordon.
Cu ajutorul lui DD sunt
31+ cu
ela's baby
Wildorchid spune:
Ela, nu iti face griji cu circulara; si a mea avea dubla circulara si la ultima eco nu mai avea nimic.
Plus ca nu e asa mare problema cu circulara.Nu i se intampla nimic.
Emma
32 saptamani 
alinuknuknuk spune:
buuuuuuun decaseptul, tocmai ce a venit barbatamiu si l-am luat. in sfarsit simt si eu cum trece durerea si mi se desfunda nasul....
luny aia era cretina rau...sau are cunostinte egale cu 0 barat despre farmaceutice! e bine ca s-a dus soata si mi-a luat!
33+
Luca Eduard

..da fi-miu cica e civilizat, mult mai civilizat ca acasa. apoi am fost in cora si am luat pastrav si canelloni, sa fac cu spanac si feta (reteta e cu ricotta, dar eu am chef de feta
hai ooka!!!
..iar eu nu si nu, ca nasc natural pe semnatura