Brumarei de nov-dec 2011 (76) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

3 cupe = 2 pliculete?

alta intrebare, drojdia o pui direct in gaurica facuta in faina sau o amesteci cu lapte/apa calduta inainte?

Tiny baby gator

Baby gator

da, 3 cupe=2pliculete a 7 g bucata!
iubu dixit for u: "e mai bine sa amesteci faina intr-un castron cu drojdia si o lasi la temperatura camerei cam 30 min (oricum masina de paine le incalzeste inainte sa inceapa sa malaxeze, dar e mai safe asa...), apoi pui in masina de paine, in ordinea din reteta" v-am zis ca el face d-astea in casa la noi..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

multumesc!

eu fac paine frecvent la masina de paine, dar ultima oara nu a crescut deloc, nu stiu ce naiba a avut

cozonac nu am facut dar cu siguranta voi face reteta pusa de tine, pare super usoara

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Deea, odihna placuta...si pe mine ma dor/ustura sfarcurile uneori fff tare.

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

M-ar interesa si pe mine, daca nu s-a "inscris" altcineva...
Cand vrei sa semnezi?

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Madabout, bravo, felicitari pentru bebe, cred ca e mai mare cu o sapt-doua decat ecografic, asa e?

Aris, tu cu cine recoltezi celule stem?

Eu semnez luni cu Cord Blood Center, daca mai aveti nevoie de recomandare pentru reducerea aia de 2 milioane sa imi spuneti.

Emma 32 saptamani

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu nu recoltez. nu am recoltat nici prima data si nici acum dupa 3 ani nu m-a convins nimeni

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Aris, tu cu cine recoltezi celule stem?

Eu semnez luni cu Cord Blood Center, daca mai aveti nevoie de recomandare pentru reducerea aia de 2 milioane sa imi spuneti.

Emma 32 saptamani

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

partea plina a paharului: e bine ca a aparut acum pe final daca tot a fost sa apara

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

hi!

deci am prurit de sarcina...m-am dat...draq

aoleu ce ma asteapta.........

ooka ma bucur ca nu ai nascut!

nu ma lasa sa scriu

revin

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Multumesc mult pentru felicitari!

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

Madaa felicitari pt bebe grasun ! ce fain! v-ati pus de acord cu numele?

35+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Suntem pe drumul cel bun cu numele ... Acum ezitam intre Gabriel si David...cu preferinta pt Gabriel..

Ema nu stiu ecografic cu cat e mai mare ca nu se dau atatea detalii aici, DNP ramane batut in cuie de la prima eco, si apoi numai iti spune daca e ok sa nu. Sunt 3 curbe de crestere pe graficul lui, presupun ca minim, normal si maxim...vad ca a trecut de la curma din mijloc la cea mare. La fel a fost si la Emily..

Gata plec s'o iau de la gradi si sa mergem in parc + cumparaturi ca ne plange frigiderul...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

luny aris merci pt recomandari (am pus lamaie cu miere la macerat) si mi=am trimis sotul la farmacie sa-mi ia decasept ca mie nu au vrut alea sa-mi dea nimic, ca auzi "sunteti gravida, sunt toate contraindicate, veniti cu reteta de la medic!".
asa ca barbatamiu nu e gravid:D poate sa-mi ia.
asa sunt plina de nervi din cauza usturimii de pe nas, a gatului de-mi vine sa-mi trag una in cap!

ooka ce bine ca sunteti bine, curajoaso! esti un model!

brandusa si eu semnez cu CBC spt viitoare, te pot recomanda si eu, ca sa se stanga mai multe, imi spui pe PM daca vrei!

33+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miere, si noua ni se mai intampla sa u creasca asa cum trebuie, ori scapa mai multa faina, ori pune prea multa faina de cereale,secara, orz, ovaz, ce avem prin casa si astea sunt mai grele decat faina normala ptr paine... in general, cel mai bine iese cu faiana alba, simpla, dar noi o amestecam si cu alte tipuri, imi place mai mult asa si e mai sanatoasa ptr stomac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Suntem pe drumul cel bun cu numele ... Acum ezitam intre Gabriel si David...cu preferinta pt Gabriel..

Felicitari pt. grasun!!! Mie imi plac amandoua (numele)!! Da cu banu' daca nu reusesti sa te opresti asupra unuia din ele .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alinuk, aia este o nebuna! mie mi-a recomandat toate ce ti-am spus de la orl si gineco, asa ca nu-s deloc contraindicate, nu fac niciun rau copilului, ce naiba, albastrul de metil e dezinfectant local, la amigdalita pultacee m-au pus sa fac badijonaj cu albastru de metil ala amar si naspa, sa frec amigdalele, doar nu-s dr nebuni sa incerce la alta farmacie, fara sa mai dea explicatii prea multe..

Mergi la inceput