FIV 295

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Adyrem cum sa nu ne zici si noua,fiecare reusita aduce bucurie si speranta in sufletul nostru.Felicitari,sa ai o sarcina usoara si bebe,bebei sanatosi.
Aristica tata s-a externat ieri,l-am vazut ,vorbit cu el.Arata si se simte foarte bine,recupereaza excelent,deci inca o data m-am convins de puterea lui Dumnezeu,daca El vrea totul e posibil.Iti multumesc pt.gindurile bune si ma bucur pentru tine si sotul tau,tineti-o tot asa si ai sa vezi ca minunea nu v-a intirzia sa apara,int-un fel sau in altul.Apropo de sot,mie ieri cind eram in cabinet si asteptam dr,imi venea sa-i indes pe git transductorul ecografului (ca sa nu spun la ce ma gindeam eu in momentul acela)ca cica nu prestasem cu o seara inainte si el asa tine minte de la fiv-urile anterioare,ca trebuie .Eu imi faceam griji pt foliculi,el imi vine cu asta
.Fata insarcinata cu gemenii e cumva Anastasia ?
Amy inca sint calma si o sa fiu asa cam o saptamina dupa transfer cind o sa incep sa fac teste in fiecare zi
Bubulicagar unde ai disparut ?
Ai facut punctia,transferul?
va pup,sper ca miine sa fie o zi buna pentru mine

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

daniela74

bafta la punctie si cat mai multi embrionasi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

nu am disparut daniela!am avut punctia pe 19 :10 ovocite.pe 22 am avut et:am pus doi ,,bebici,,:unul de 10 celule(dr. embriolog a spus ca e perfect,e de poza),iar al doilea de 12 celule.mai avem 7 criogenati:6-calitate A,iar unul B.urmeaza pe 3-beta.doar ca de ieri am inceput sa am dureri ca cele premenstruale si am o stare.nu stiu de ce am durerile astea,pt ca totusi sunt abia 4 zile de la et.sigur nu sunt de la stimulare durerile pt.ca am avut f. putine,iar adoua zi dupa punctie au disparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Buna fetelor! Pentru cele care-si mai aduc aminte de mine (poate Brunaris si Many_Bany) va anunt oficial ca am inceput trat pentru FIV2. Intre timp am facut o laparoscopie in iunie cu rezultatul de endometrioza pe fundul de sac Douglas.

Elena, imi pare sincer tare rau, dar te rog sa nu renunti, va trece o perioada dupa care vei simti nevoia sa o iei de la capat pentru ca stiu ca nu vei renunta si asa si trebuie. Intr-o vom fi cu toate mamici, e o chestiune de timp, eu asa imi spun mereu!
Adyrem, te urmaream si la subprogram, felicitari si sa ai o sarcina usoar 9 luni.
Bine v-am gasit/regasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Brunadria, nu Brunaris, scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicolle88

Buna fetelor! Pentru cele care-si mai aduc aminte de mine (poate Brunaris si Many_Bany) va anunt oficial ca am inceput trat pentru FIV2. Intre timp am facut o laparoscopie in iunie cu rezultatul de endometrioza pe fundul de sac Douglas.

Elena, imi pare sincer tare rau, dar te rog sa nu renunti, va trece o perioada dupa care vei simti nevoia sa o iei de la capat pentru ca stiu ca nu vei renunta si asa si trebuie. Intr-o vom fi cu toate mamici, e o chestiune de timp, eu asa imi spun mereu!
Adyrem, te urmaream si la subprogram, felicitari si sa ai o sarcina usoar 9 luni.
Bine v-am gasit/regasit!

, dar tu parca aveai si ceva embrioni criogenati sau nu? Indiferent cum sa ai bafta.

Daniela draga mea, bafta multa si tie.

Fetele mele dragi sunt tare pe fuga, am lasat pe ultima sapt. inainte de inceperea lucrului foarte multe treburi si acum sunt in criza de timp. Important este ca am reusit sa-mi fac analize medicale si m-am linistit, totul ok.
Va pup apasat si sper sa citesc numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

.Fata insarcinata cu gemenii e cumva Anastasia ?

Da.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna fetelor
Daniela cum esti?
Nicolle bine ai revenit ai facut primul fiv inaintea mea cu o luna sau doua , erai in acelasi timp cu o fata Maria parca care a reusit natural dupa fiv nereusit. Bafta multa cand incepi rpocedura?
Vroiam sa intreb fetele mai vechi de pe forum daca mai stiu ceva de Cyc.
Uratica oare a nascut?
Pup fetele

Mergi la inceput

fetele,
am aparut,am tras un somn ca am fost ametita rau de la anestezia care cred ca nu si-a facut efectul ca m-a durut ca niciodata.Dar nu conteaza pt. ca am avut 8 ovocite mature
surpriza mare si pentru noi,la eco imi masurau tot timpul 4,celelalte erau bine ascunse,de unde si durerea..Sint atit de fericita,astept ziua de maine sa vedem cite se fertilizeaza cu icsi si cum se prezinta si apoi embrioloaga mi-a spus ca o sa mergem poate pe blastociti ,eu,care n-am avut niciodata.
Incep sa cred ca fiv-ul asta e norocos.

daniela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubulicagar

nu am disparut daniela!am avut punctia pe 19 :10 ovocite.pe 22 am avut et:am pus doi ,,bebici,,:unul de 10 celule(dr. embriolog a spus ca e perfect,e de poza),iar al doilea de 12 celule.mai avem 7 criogenati:6-calitate A,iar unul B.urmeaza pe 3-beta.doar ca de ieri am inceput sa am dureri ca cele premenstruale si am o stare.nu stiu de ce am durerile astea,pt ca totusi sunt abia 4 zile de la et.sigur nu sunt de la stimulare durerile pt.ca am avut f. putine,iar adoua zi dupa punctie au disparut.

ce embrioni frumosi ai la purtator,si ce productie
daca te doare tare burtica ia no-spa sau ce ti-au prescris de la clinica,nu sta asa.Eu zic ca e de bine,incepe activitatea de implantare.Stai tu cumintica acolo ca si pana acum,papa bun si multe lichide si sa vezi ce beta frumos o sa ai.

daniela

Mergi la inceput