FIV 295
Raspunsuri - Pagina 14
adyrem spune:
Dupa esecul Ralucai mai ca nu-mi vine sa scriu ca noi am reusit.
Ieri la 14 zile DET aveam un BHCG de 453.8mUI/ml, inca nu sunt convinsa ca e beta de gemeni, dar vom vedea cu siguranta la eco de peste 2 saptamani. Noi parca plutim, nu ne vine sa credem, nu am avut curajul sa sper ca va fi macar pozitiv rezultatul si acum cochetez cu ideea ca ar putea fi 2 :D Deci declar oficial ca sunt gravi si ne rugam la DD sa decurga totul normal si bb sau bbii sa stea la mami in burtica 9 luni de zile.
Va doresc numai bine si multe rezultate pozitive.
gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote
castelanaC spune:
Bravo, bravo, bravo Adyrem!!!
sarcina si pana la termen, bebe( bebei) sanatos/i!!!
Acum respecta medicatia de intretinere si Doamne Ajuta!
aristica spune:
elena mi se rupe inima...mi-ar placea sa citesc doar rezultate ca cele ale lui adyrem, pe care o felicit aici, caci dincolo, la subprogram, nu prea mai pot intra, caci acolo fetele sunt mult mai individualiste decat aici. Aici chiar exista sustinere, vorbe bune, dar si compasiune. Iar tu, elena sti ca macar ai ramas de aici cu o droaie de prietene virtuale care te imbratiseaza cu mare drag. Iti va fi greu, din pacate aici nu poti fi ajutata decat de sot. Apoi, odata cu trecerea zilelor iti vei recapata increderea in rude, prieteni, in viata asta frumoasa si te vei bucura iar de ea. Imi pare incredibil de rau pentru rezultatul tau.
daniela da, mai cresc. Deci maine te punctionezi? Bravoooo. Uite, la medlife, a avut si Albinosul o fata cu endometru gros ca al tau, cu embrioni nu prea grozavi. I-a zis sa stea la pat, fara efort, iar Albinosul nu zice asta de obicei, din contra, el recomanda sa-ti reiei viata. Dar uite ca acestei fete asta i-a recomandat si ea are gemeni la purtator. Sper sa te ajute de vineri, sambata incolo, cand vei fi graviduta plina de optimism. salutari si tatalui tau
loreta da, fiv 4 va fi pe meleaguri straine, dar acum nu ne facem planuri. Acum profitam de iubirea asta care nu stiu de unde moastele ma-sii tot creste intre noi...om avea usoare inclinatii maso
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
anaoi uite ca uitasem doua chestii care-s new entry pentru mine, da-s dovedite. Prima e dovedita pe corpul meu: daca ai cativa foliculi dominanti de 22,23, unii care se apropie de ei , dar mai ai si d-aia micuti de 16, aia babani acapareaza tot menopurul, adica nu se maturizeaza toti aia mici. D-aia eu din 14, am avut 7 ok, ca aia mari au cam supt totul (bine, la mine intervine si endometrioza, dar pe tine nu te intereseaza asta). Iar cea de-a doua chestie: eram in salon cu 2 femei care erau mai "mari" ca mine cu 7, respectiv 9 ani. Ele aveau una 11, cealalta 14 foliculi, dar de dimensiuni foarte apropiate, exact cum ai tu. Ei, deoarece la ele au fost asa apropiati, menopurul asta s-a distribuit uniform si au fost punctionati toti foliculii. Deci asteapta-te la un rezultat uimitor de bun. Repet: ambele erau mult mai "mari" ca mine, dar au avut rezultate de 2 ori mai bune ca mine.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
loretta76 spune:
Aristica, ma bucur pt voi, asa e normal ca fiecare lupta sa va apropie si mai mult. Bravooooo!!!
mariuca83 spune:
Elena, imi pare nespus de rau ca nu ai reusit, momentan stiu ca nu poti gandi pozitiv, dar nu trebuie sa renunti la visul de a fi mamica. Meriti si Dumnezeu stie asta si o sa-ti daruiasca bebelusul mult asteptat .
Adyrem ce bucurieee imensaa.. felicitari Doamne ajuta sa fiti bine pana la capat. . Am si eu sperante cand vad vesti bune aici.
amy25 spune:
Adyrem iti urez sarcina usoara, sa treci usor de primele saptamani si oricand ai nevoie noi te sprijinim.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
16+