FIV 295

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Catalina si MANY , multumesc de incurajari , mai am o speranta vineri cand voi incerca inca o data testul de sange , ca acum este prea repede ,, zic eu '' , dar cum va vrea d-zeu .Nu ramane sa ne rugam si d-zeu sa ne auda rugile . Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Buna fetele, vin si eu cu vesti bune, am 4, poate chiar 5 oute si un endometru bun.Daca toate sunt bune, cu ajutorul lui Dumnezeu voi face fertilizarea in perioada 5-8 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Sunt distrusa!rezultat beta 0
Am impresia ca nu mai pot trece peste asta,de 7 ani incoa am facut tot ce a fost posibil si nimic.nu inteleg de ce din 3 nu sa prins nici macar 1?nu am cuvinte sa va descriu ce e in sufletul meu,cate planuri ne facusem,cate sperante ne pusesem in fivul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Elenaraluca am asteptat o veste buna imi pare rau,multa putere si sanatate iti doresc si poate cind iti revii o iei de la capat.
Cameline,bravo,bafta multa in continuare
Anaoi,ceva noutati?
fetele,eu am facut eco si singe,acum astept sa ma sune sa-mi zica cind facem punctia,,miercuri sau joi.Foliculii mei sint 2 de 17mm,1 de 19mm si 1 de 22mm.Endometrul este de 14 mm si imi e frica ca o fi iarasi de 17 mm,ca ultima data.Dr.zice ca cu cit e mai gros cu atit mai bine,dar eu cred ca nici chiar asa nu e bine
pup fetele si va dau de stire cind ma punctioneaza

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

elena....imi pare nespus de rau. Trebuie sa ai convingerea ca data viitoare va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Elena , sunt convinsa ca mai repede sau mai tarziu vei reincepe lupta, trebuie sa lupti, ca noi toate de aici, ptr. visul tau.
Daniela, Cameline, super vesti , asa vreau si mai departe.

Mergi la inceput

elena, azi plangi si de maine trebuie sa-ti faci planul de atac pt urmatoarea incercare.imi pare rau ca treci prin asta, stiu ce inseamna, cum bine stiu ca nu trebuie sa-ti pierzi increderea in Dumnezeu.Crede, crede si iar crede si ti se va intampla intro zi.Plange,dar nu dezarma, nu dispera, de maine o iei de la capat.Curaj si credinta.

Mergi la inceput

acum plang si eu...pt tine, pt mine,pt noi toate, dar nu renunt la lupta. Sigur va fi bine si pt noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Nici nu mai am lacrimi sa mai plang cu toate ca am inima sfasiata in 2.nu cred ca o voi mai lua de la capat .cel putin nu in urmatorii 2 ani pt ca am zis ca asta e ultima incercare si in plus de asta cele 2 sapt de asteptare au fost un calvar pt mine si nu sunt in stare sa o iau de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

miercuri fac punctia
voi ce credeti fetelor,daca eu in seara aceasta fac menopur-ul,dupa care hcg-ul,foliculii mai cresc
va pup si vise frumoase sa aveti

daniela

Mergi la inceput