Prima citire:socata...habar nu aveam de asa ceva
Dupa soc..m-a apucat rasul!!
Poate par insensibila, ignoranta..dar nu vad cator femei le-ar sta gandul la
in timpul durerilor facerii!
http://www.sarcina-nasterea.ro/cursuri-gravide/nasterea-orgasmica-cum-este-sa-traiesti-o-astfel-de-nastere.html
23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Nu esti nici ignoranta, nici insensibila...Mi se pare aberant...auzi tu, sa mai fie si altcineva prin preajma...Ce porcarie, noi suntem totusi femei normale, cu capul pe umeri!Bleah!

Ce va mirati, draga, atata?
La urma urmei, ce e nasterea? Ca si cum ai face sex cu o scula de 3 kile jumate, lunga de 50 cm, care-n loc sa intre, iese, nu? Visul oricarei femei...
.
Si noi care ne lamentam pe-aici ca tre sa nastem, ca suferim. Abureli! De fapt ne place la nebunie, d-aia tot facem copii, s-avem parte de orgasmul nasterii.
Ce sa zic, din categoria mare-i gradina lui Dumnezeu si multi i-au sarit gardul...
B.
Bedrosmart: 

Am citit pe sarite artocolul, la un moment dat il amesteca si pe Dumnezeu... Este o mosta de prost gust.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bedrosmart Ce va mirati, draga, atata? La urma urmei, ce e nasterea? Ca si cum ai face sex cu o scula de 3 kile jumate, lunga de 50 cm, care-n loc sa intre, iese, nu? Visul oricarei femei... .Si noi care ne lamentam pe-aici ca tre sa nastem, ca suferim. Abureli! De fapt ne place la nebunie, d-aia tot facem copii, s-avem parte de orgasmul nasterii. Ce sa zic, din categoria mare-i gradina lui Dumnezeu si multi i-au sarit gardul... B. Nu va ingrijorati dar de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,33) |

de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
26+ cu 
Da, cum sa nu, BIG O de fata cu copilul, cu doctorul, cu moasa si cu cine sa mai nimereste pe acolo
. Si culmea ca aia cu articolul si filmuletele chiar o iau in serios![]()