Carnea in almentatia bebelusilor!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Laura 25 said: Stiu si eu vorba "mi se umfla o tzatza de pofta" dar nu credeam ca e cineva care chiar o ia de buna. Ce baza stiintifica, ce argumente ai pt a sustine afirmatia?

Super tare. N-am mai ris demult asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Abia acum am descoperit carnea de pui de la Coco Rico. Pe ambalaj scrie: fara hormoni de crestere, fara aditivi alimentari si fara fainuri animale. Oare asa sa fie in realitate?
Nu am incredere in ce scrie pe ambalaj si nici sa duc la analize carnea nu pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

pai de ce sa nu fie adevarat?? chiar se minte in asa hal oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Laura 25 said: Stiu si eu vorba "mi se umfla o tzatza de pofta" dar nu credeam ca e cineva care chiar o ia de buna. Ce baza stiintifica, ce argumente ai pt a sustine afirmatia?

Super tare. N-am mai ris demult asa.

vorba asta se aplica cel mult in cazul mamelor care alapteaza si la care poftele sunt la fel de mari (mai mari )ca in sarcina.

Multumesc lui Dumnezeu insa ca mamaia mea, la cele 6 clase, cand i s-a umflat sanul, s-a dus la medic si nu a zis ca e de la pofte. Dupa chimioterapie, radioterapie, operatie, acum e bine!!

Cat despre carne, o varianta este sa cautati printre rudele de la tara, o sursa de incredere de unde se poate cumpara 1/2 de vitel, cateva gaini etc. totul transhat si congelat. E de munca, dar mancarea are alt gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olgguta

Azi am fost la medic cu analizele Mariei, pe care le repetam din 3 in 3 luni. am intrebat iarasi in legatura cu alimentatia, ptr ca vreau sa o dau la cresa la 2 ani si as vrea sa stiu cum sa fac.... si cred ca va trebui sa duc papa de acasa. Analizele au iesit foarte bine de data asta, dar... asa e cel mai bine. Ne-a trimis la Iasi la Spitalul universitar ptr inca o parere.
In ce priveste hrana BIO, ptr mine inseamna sa fac o plimbare cu Maria la piata macar de doua ori pe saptamana. Cumparam fructe si legume de sezon de la babutele din piata. Cred ca batranii nu folosesc pesticide sau alte prostii in gradina. Pentru mine cel putin mersul la piata inseamna un prilej de a iesi la plimbare cu bebe, totusi cred ca depinde de timpul fiecarei mamici!
Va pupam dulce si va dorim multa multa sanatate si pofta de mancare :)
Imi pare rau sa te dezamagesc,dar si legumele de sezon sunt "contaminate",folosesc si taranii o gramada de substante.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan_maria spune:

dragele mele,
eu provin dintr-o zona unde se cresc diverse legume in solare si se aduc pe pietele din bucuresti!!!
Fiecare etapa din dezvoltarea unei legume necesita "stropeli"FIECARE de la plantare pana la cules.Asa ca bio mai gasesti in gradina bunicilor si poate nici macar acolo decat daca samanta a fost pastrata de la cealalta recolta, dar asta inseamna sa mananci rosii toamna la fel ardei si etc...Si eu am un bebe de 7 luuni si ma ingrozesc sa ii dau legume sa manance. (carnea si fructele nu am vazut cum este "facuta" pana acum.
Va pup si pofa buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patryss_88 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darria

Abia acum am descoperit carnea de pui de la Coco Rico. Pe ambalaj scrie: fara hormoni de crestere, fara aditivi alimentari si fara fainuri animale. Oare asa sa fie in realitate?
Nu am incredere in ce scrie pe ambalaj si nici sa duc la analize carnea nu pot.

Si eu am descoperit-o .... insa sa fie chiar asa???Pretul e chiar foarte bun - si luand in considerare acest fapt nu stiu daca e asa bio . :(:(:(

de gaza mica Luca Adrian

Mergi la inceput