Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***353***
Raspunsuri - Pagina 4
simplyana_m spune:
Mi-am amintit: Monnvas, eu l-am spalat asta vara o singura data pe Luca pe cap cu sampon de oameni mari (ca eram la socrella si eram nepregatiti) si s-a umplut de bube pe pielea capului, s-a iritat rau-rau, si se scarpina tare, nasol, ce mai! Si asta in conditiile in care parul si scalpul lui n-au ridicat niciodata probleme, l-am spalat cu Sanosan si Chicco in Ro, iar aici cu sampoane cu marci de supermarchet, la intamplare, doar de copii sa fie .
Asadar, eu zic: nici sa nu-ti treaca prin cap sa asculti frizerul!
http://www.lucamic.blogspot.com/
olishka spune:
Buna seara!!!
Eu sunt cam necajita. De fapt deprimata rau de tot Am fost la morfologie fetala si nu mi-a placut ce mi-a zis dr la sfarsit. A zis ca bebe are osul nazal cam mic, iar acesta este unul dintre semnele a sindromului down...Ea mi-a zis ca in locul meu nu si-ar face griji, dublu test mi-a iesit 1:20000, ceea ce este f bine, dar acum ca a aparut aceasta problemuta se scade de 20 de ori si ar ramane risc de 1:1000. Pana la urma si acesta este un rezultat f bun, dar m-a speriat f tare. Mi-a zis si de amniocentezam, dar nu ca ar fi ceva obligatoriu si ramane sa ma hotarasc eu. Ea mi-a zis sa nu-mi fac griji, caci si eu nasul mai mic si bla, bla...si ca este datoria ei sa-mi zica ce a vazut. Zice ca a observat asta si la morfo de trim 1, dar atunci nu a insistat caci era bebe prea mic. Dar acum chiar a insistat pe aceste masuratori. Nu mai sunt buna de nimic de cand mi-a dat vestea aceasta. Cristi a zis sa stau linistita acci el zice ac este ok, caci si david are nasucul mic. Am vorbit si cu dr care imi urmareste sarcina si a zis ca o suna pe tipa in seara aceasta si ma suna maine sa-mi zica ce este de facut. Sunt speriata rau de tot...acum toata sarcina o sa fiu stresata...A intalnit vreuna dintre voi problema aceasta in sarcina. caci eu nu am mai auzit la nimeni sa se planga de asta...
Maine, adica astazi, este ziua lui Chiti. Am fost la cumparaturi caci ii tin petrecere, dar nu am chef de nimic. I-am facut si tort, singura (de fapt acum inca lucrez la el, dar am intrat sa va zic si eu oful caci poate mai veniti cu o parere). A iesit chiar bine tortul. Este preferatul meu. Mi-l facea mama mereu de ziua mea
Fug sa-l termin si sa ma bag la culcare...daca mai pot sa dorm caci numai la asta ma gandesc
Olga, mamica lui David iepurasul si 21+
olishka spune:
Simply mare fan si eu de Breaking Bad. Chiar in seara asta am vazut ultimul episod. Genial intr-adevar. Fiecare episod este f tare si te tine cu sufletul la gura. Foarte fain facut.
Olga, mamica lui David iepurasul si 21+
adisirazvan spune:
Olishka, eu am trecut prin asta, era chiar cu 2 saptamani inainte sa nasc!
Mi-a zis dr. ceva de lungimea femurului (ca ar fi prea mica), apoi nu mai stia cum sa ma linisteasca, imi spunea ca probabil i s-a parut, ca testul nu a dat indicii pentru sindromul Down, deci sa nu-mi fac griji (a iesit dupa mine afara sa imi repete ca trebuie sa ma linistesc, sa nu raman stresata!).
Eu am ramas socata vreo cateva zile, dar in sufletul meu nu credeam cu adevarat ca e asa cum aparea din masuratoarea aia.
Si uite ca nu a fost, ulterior cineva mi-a zis ca in ultima luna de control pot aparea erori la masuratori.
Deci, intreab--o si de femur. TI-a zis ceva de asta?
Eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji,pana la urma totul va fi bine
hainutecopilasi
Bianca2503 spune:
Olishka, Pentru linistea ta mergi si la alt medic. Si fa si triplu test.
Eu tin minte ca la triplu test se ducea si ecografia de la 22 sapt.
Deci, pune mana pe telefon si programeaza-te si la alta eco...unde gasesti loc. Nu spune nimic despre eco anterioara si vezi a doua parere.
E adevarat ca osul nazal este un semn, insa el e prezent si mai depinde si de cum pune doctorul mouse-ul pe ecran
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Bianca, te referi la trenulete d-alea cu fise care se gasesc pe langa magazinele mari, gen Kaufland, Car4, etc? Sau vrei pentru tine un trenulet acasa? Poate de dimensiuni mai mici. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Dar nu e thomas:(
De trenulet d-asta de copii vorbesc. Dar sa fie Thomas...
inapreda spune:
Olga draga, pentru linisteaa ta, si eu spun exact ca Bianca: cere o a 2-a opinie
LA MULTI ANI CHITIBUS!
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Am cumparat si noi aseara aparat pentru aerosoli dar Ian nu vrea nici in ruptul capului nici sa stea cu mascuta, nici sa i-o tin eu. Aveti ceva sugestii? Trebuie sa-i fac aerosoli de 3 ori pe zi si nu-l pot "lamuri" nicicum.
Acum minute, a venit la mine cu aparatul in brate si rizind: mami 'cote mucii! Alarma falsa ca nu avea nici un chef
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Bianca, io n-am inteles: vrei Thomas pentru acasa sau intrebi de vreun spatiu de joaaca unde sa-l aiba pe Thomas?
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Tufete, multumesc pentru retete dar mie mi se par grele pentru ca trebuie batute albusele spuma si eu nu stiu; v-am spus ca nu-mi ies nici macar amaritele alea de galushtele in supa!
Mama lui Ian.