Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
paula_m spune:
Fetele, eu azi am aflat ca nepotica mea are muci si ea. Tb sa ajung la Cluj sa evaluez starea de sanatate a Biancai
, apoi hotarasc daca raman peste noapte sau nu. Noi plecam maine de dimineata.Ramo deja e in Cluj. Cu ei ne intalnim in Polux.
Eu zic ca daca ramanem, sa ne intalnim sambata seara, frumos, la un restaurant. Sa avem timp de povesti, nu?![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Mycya spune:
cred ca v-am ametit cu msg anterior...abia acu am citit ce am scris
incerc sa adorm gaza ca e f f mofturoasa...e tarziu deja dar nu mai stiu cum sa o impac...
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
eladea2005 spune:
eu sunt de acord sa ne vedem la un restaurant...aveti ceva rpferinte de mancare?![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
Eu stiu ca seamana a masea. Dar ce are mara in gura are cam 1cm lungime. Premolarul nu e mai mic?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
27+ 
paula_m spune:
Andreea, nu am preferinte. Buna sa fie. Si mai am o rugaminte, nu-mi trimite-ti nr de telef pe PM, ca Raul mi-a stricat un telef si acolo le aveam pe toate trecute.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
rodyka spune:
seara buna si de la noi
, adica de la mine, ca am venit mai devreme acasa si n-am gasit pe nimeni ![]()
vad ca azi am mai mult de citit, acum doar va salut si va invit la o socata asa de buuunaaa
revin, pe masura ce citesc. DAR, inainte de toate, vreau sa va povestesc o chestie pe care am auzit-o ieri dimineata la radio si care mi-a schimbat radical multe puncte de vedere, parca am descoperit care-a fost primul dintre ou si gaina
. asa, deci: e vorba de o fata care se tot afunda in suparare, in necazuri, unul trecea si altul venea. intr-o zi, vazand-o tatal ei atat de suparata, a dus-o in bucatarie si i-a aratat 3 oale cu apa, puse pe foc. in una a pus morcovi, in una oua si in una cafea. dupa 15 minute o intreaba pe fata ce vede in oale. ea raspunde: pai ce era si la inceput! NU, ii spune tatal, la inceput morcovii erau tari, acum apa i-a facut moi si gustosi. iar ouale, erau moi cand erau crude, acum sunt tari si numai bune de mancat. iar cafeaua... ei bine, cafeaua - cafeaua a schimbat apa, a facut-o cafea!! nu stiu cat de bine am povestit, dar pe mine m-a atins pana in adancul sufletului. cafeaua aia mi-a inseninat ziua, drept pentru care ieri am vazut altfel lucrurile, am vazut-o si pe mama ca MAMA doar (nu ca bona
), si munca drept un rau necesar, si colegele ca pe niste femei din parc pe care nu trebuie sa mi le fac neaparat prietene si nici nu am mai cautat motive de nemultumire in nimic, nici macar in ziua lunga de munca. dar azi a fost mai scurta cu o ora, si maine va fi doar pana la amiaza 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissteo spune:
Ainotna, multumim pentru gandul la Berti. Da, Teo e si el mucios si a fost si el cu febra si tuse, Acum amandoi sunt mai bien , zic eu. Nu le-a trecut de tot, inca mai facem aerosli cu ser si zeama de lamaie, sa vedem cum le merge.
Crissy, la fel multumim ca va ganditi la rinichi de berti
.
Am fost azi la consult cu amandoi, asa m-am bucurat ca nu e nimic grav, abia steptam sa intru sa va spun.
Deci la eco nu a vazut nimic la Berti, nici urma de dilatatie. Pnetru orice eventualitate ne-am ami chemat peste o luna sa vedem si atunci ce se vede.
La Teo la fel, la eco e bine cu rinichii, mai mergem peste o luna si cu el sa-I fac nu stiu ce teste de dinamica, adica sa vada cum eise pipi, el inca mai poarta pampers noaptea si am vrut sa excludem orice problema medicala.
Sa vedem peste o luna cu amandoi, oricum nu e de operat, deci e ok. Sunt foarte bucuroasa.
Si va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Au contat foaret mult pentru mine.

adrianaBuc spune:
ALICE, ce burtik tuguiata ai! 
ILINCA, spre rusinea mea nu am nici o poza cu burtik.
RODI, foarte tare povestioara. E buna de citit din cand in cand.
CRISSTEO ma bucur tare ca totul e ok.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
23+
cu 
ilinca79 spune:
Alice, cred ca numai la dintii permanenti premolarul e mai mic. La cei de lapte din ce am vazut eu pe scheme in carti sunt mari, ca o masea. Si-ai lui Victor sunt cam de 1 cm ![]()
Adriana, ia pune mana si fa niste poze. Sa nu se supere micuta ca pe ea n-ai imortalizat-o in burtica 
Paula, sper sa fie ok nepotica si sa ramaneti. Iti trimit PM.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena poze burtoi in una sunt in sutien, sa nu va oripilati Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+ ![]() |

am vazut si filmuletele cu Bea
zici ca e o printesa in sacul de dormit Edit: Crissy arata oricui nu cunoaste situatia un filmulet cu Bea si sunt convinsa ca nimeni nu va zice ca este un copil cu probleme...sunt convinsa ca totul va fi bine

Ilinca asa imi pare si mie rau cand imi pierd rabdarea

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip