Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutari cu drag si de la noi!

Ludmila si goldstuck bine ati venit in delfinariu!

Denisa, imi pare rau de accident, slava Domnului ca nu ai patit nimic, tablele se repara. O bila neagra sotului tau din nou, parca nu iti parea tie suficient de rau pentru accident, mai vine si el cu criticile

Crispro, iti doresc insanatosire grabnica! Of, noi deocamdata am scapat de viroze, raceli, sa vedem cum ne descurcam in iarna. Cat despre jucatul la masa - sa stii ca si eu m-am mai impacat cu ideea, vorba ta, doar n-o sa las copilul flamand (ca am incercat si asa si tot nu s-a "vindecat"). Problema este cand nu vrea sa manance nici cu jucarii, nici cu cartile cu poze si uneori nici cu telefonul mobil in maini... Dar telefonul in general e panaceu universal.

Astazi la masa de pranz a facut figuri de la inceput. Avea carticelele cu poze cu animale in fata, dar nuuuu, el vroia telefonul mobil! Si refuza categoric sa pape! Isi sugea degetul in continuu. Asa ca i-am explicat foarte ferm, de vreo 5-6 ori i-am repetat, ca daca mananca primeste la final telefonul! S-a uitat putin cu ciuda la mine , si-a mai supt degetul un pic si apoi a inceput sa frunzareasca cartuliile si sa deschida gurita la lingurita

Si ca sa am succes si alta data, dupa ce a terminat, i-am dat telefonul sa-l butoneze. Mi-am tinut promisiunea

Sa vedem la cina cum mai merge.

Ooana si celelalte fete la care refuza bebeii LP-ul, cred ca e o idee buna ce a spus Eladeea , sa preparati LP-ul si sa puneti cerealele fara lapte in el. Mie cerealele cu lapte care se prepara cu apa nu prea imi inspira incredere...nu stiu zau cat LP contin . De exemplu cele de la Milupa asa mi se pare ca miros a biscuite la greu... poate gresesc, daca stiti ceva sigur in privinta lor ziceti-mi, nu ma iertati

Fetele din Mures si Cluj, ce va invidiez pentru intalnirea la cafenea de duminica dimineata!!!! Bravo voua!

Mai vroiam sa mai zic ceva dar ... am uitat trebuie sa mai citesc o data

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Baby, ce mai faceti?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Multumim de intrebare ...Suntem bine.....Nazdravanul nostru e intr-o agitatie permanenta dar eu ma bucur ca inseamna ca este sanatos.....Mucii i-au trecut si nici nu mai tuseste...I-am dat doar sirop de tuse si sterimar in nas...Si este ok.
In weekend a fost de treaba si am dormit toti pana la ora 11.30 sambata si 12 duminica.....
Azi chiar imi era teama ca nu va dormi la pranz dar...s-a trezit la 10 si apoi la 13 mi l-a adormit mama si s-a trezit la ora 16.30....
La noi e groaznica vremea...vantul bate de iti zboara capul.....si plus ca azi a plouat toata ziua...E deprimant....
In zilele cand strumful e prea activ dau o fuga pana la mama( care sta la 3 minute de mine) si il las sa se joace cu catelul ei (are un caniche de 8 luni ) ..Nu pot sa va spun ce alergatura si veselie este acolo...iar dupa ce plecam e numai bun de dus la culcare....Abea il tin treaz pana cand e ora "inchiderii"....
Noi nu avem treaba cu mancarea iar ca program avem cam asa:

- ne culcam la 23 si bem cam 210-240 LP
- ne trezim pe la 8-8.30 si bem cam 210 LPsi mai dormim pana la 10-10.30
- 11.30-12 250-300g fructe (un mar, o banana si o para)
- 12.45-13 somn (2-3 ore foarte rar mai mult)
- 16-17 300 gr legume cu carne sau ou
- 20 un iaurt mare + banana sau mamaliguta cu branza,iaurt, smantana sau cascaval
si joaca pana la 23 cand bem LP

Nazdravanul tau ce mai face?...Are noi julituri?.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Am citi mesajele voastre si am ramas impresionata ca ai vostri dorm pina la 10!!! la noi la 8,max 9 e trezirea! dar il adorm la 22:00 ca daca il las mai tirziu mornaie! Azi a papat brinza de vaci cu iaurt si mar cum ai scris!!! merci de sfat. noi pina la ora asta am fost cuminti,fara julituri si aventuri! Noi avem 8,5 kg stiu ca e cam putin,dar asta e, inaltime cam 77 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

traiesc
mai greu asa..
sry fetele da n-aveam timp, chef de nicio cafea.
nervii mi-s la maxim, n-am timp sa termin tot, nu pot sta toata ziua cu cartile in brate, ca n-are cine sta toata ziua cu copiii etc etc..
mai am vreo 3 sapt pana la primele probe. va pup.
ieri dim m-am umflat de plans, ca sotu in loc sa stea cu copiii statea la F 1..si asa am stat eu pana la 11 cu ei, m-am bocit, m-am suparat..dupa 12 cd l-am culcat poe mihai m-am putut apuca de citit. seara ei au fost la meci..iar am ramas cu micu..si no...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Baby78, ce-mi place ce bine mananca Tudor! Sper si eu sa revina Raducu la bunele obiceiuri de dinainte de 1 an!

Imi inchipui ce veselie pe el la joaca cu catelul! Ma bucur ca a trecut raceala!

12.08.2010

Mergi la inceput

Victo, off...sotul nu prea e intelegator! Incearca sa mai discuti cu el, sa-i repeti ca ai nevoie de timp ca sa inveti, sa-ti poti lua examenele ca sa poti castiga mai multi bani pentru voi toti! Cine stie, poate el chiar nu se gandeste la asta!

si spor la invatat!

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Goldstuck, bine ai venit!

Azi si al meu a mancat tare rau. Dimineata a facut nazuri la fructe- am zis ca nu0i bai, ii dau painica cu unt su dulceata. mai mult s-a jucat decat a mancat. La amiaza spanac cu pui- il tot scuipa din gura. la 17 mamaliga- preferata lui- greu a mancat.

Eu nu mai iau nici un medicament, ca nu ma simt bine deloc, si ma tem ca unul dintre ele sa imi fi provocat diareea.

Victo, o imbratisare mare pt tine!

Copilul e cu soacra, ca altfel nu reusesc sa scriu pe net.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, bravo pt adormitul singurel!

Iuliana, ce noroc ca e mama ta aproape!!! Te invidiez!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Baby78, ce-mi place ce bine mananca Tudor! Sper si eu sa revina Raducu la bunele obiceiuri de dinainte de 1 an!

Imi inchipui ce veselie pe el la joaca cu catelul! Ma bucur ca a trecut raceala!

12.08.2010

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput
Mergi la inceput