Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
rodyka spune:
ludmila, pana scri 10 mesaje apar si citim mesajele tale cu intarziere, asa ca mai scrie-ne despre voi, cum a fost sarcina/nasterea/alaptatul/diversificarea, ce program de mancare si de somn aveti, ce nazbatii face Vlad al tau, daca e singurul copil... uite ce multe intrebari avem pentru voi 
eu am fugit din patul sotului in al lui Isa (al Mariei, de fapt
) si m-am cuibarit langa ea, vaiii ce bine-a fost sa-i simt iar mirosul de zanica dulce si piciorusele aruncate peste mine
. totul a durat insa 5 minute, ca era satula deja de 3 ore de somn... ne pregatim sa iesim in oras, azi nu mai sunt obosita ![]()
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Alice_Elena spune:
Vroiam sa va multumesc ca ne-ati admirat si laudat

Crissy, ce tare e bea cu sacu dupa ea. Cand se face mai mare o duci la concurs d-ala de alergat in sac :))
Azi dimineata m-a enervat marius. Apoi s-a apucat sa mute mobila in camera la mara si m-a dus la ikea sa ma impace. Am cumparat o comoda misto cu 3 sertare sa am loc sa pun hainele lu putza. Draperii pt camera lor, cos pt jucarii. 
A mancat si a mea pt prima data gris cu lapte si miere(nu ca nu i-am dat, ca nu ii placea). A luat 2 guri si l-a vazut pe tasu ca manca muraturi, n-am scapat de gura ei pana nu i-am dat si ei un morcov. L-a mancat
apoi a continuat cu grisul
Am scris numai balarii nu mai stiu ce vroiam sa mai zic..
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
27+ 
ilinca79 spune:
No, n-a fost sa fie intalneala cu Muresul azi. Dar speram sa ne vedem dimineata la o cafea, si o sa va trimitem virtual si voua.
Oana multumesc inca o data
Dupa cum vezi nu ni s-a aratat sa bem bere, ramane sa ne luam revansa cand vii si tu ![]()
Cristina, rusinica
Pai tu stiai ca ne intalnim cu Paula si Ramo, ai venit la Cluj si n-ai zis nimic...no data viitoare cand vii, musai sa te vezi cu noi macar 
Ludmila bine ai venit in delfinariu!
Palomina, racusor dantuiala placuta la nunta!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
baby78 spune:
Cristina...cum e sa il fugaresti pe strumf?....Ma bucur ca ai reusit sa il lasi sa doarma cu Vasi si sa incerci sa te mai odihnesti si tu 

O mama odihnita este o mama fericita 
Ludmila, bine ai venit!
Ainotna, pupam pe Sasha sa treaca tusea at mai repede.
Racusor, Palomina, distractie placuta la nunta.
Rodi, ma bucur ca esti mai bine si ai trecut peste pasa cea rea 
si multa sanatate delfinasilor bolnaviori
Si al meu e cu mucii pana in barba si tuseste de 4-5 zile dar acum e spre bine. Nu i-am dat decat sirop de tuse si vad ca e spre bine 
Iuliana mami fericita de minune
Tudor
crispro spune:
Merg si eu la nani, sper sa fie o noapte usoara.
Ilinca, nu am zis nimic ca am fost pe fuga, am stat doar 2 ore in cluj. Am mers direct in polus ca acolo lucreza nasa-mea, la carrefour. Dar daca vin si nu is pe fuga, va anunt. Ca si mie mi-ar place sa ne vedem. Hahah, eu probabil va voi intalni intamplator, cum s-a intamplat azi cu Paula, sau in Constanta cu Puiutz si Laurica.![]()
Va pup, noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Iuliana,
. O clipa nu sta locului piticul meu. Chiar azi am avut musafiri care au constatat ca nu mai sta al meu copil sa se joace singurel. Mie- mi spun???![]()
Sa-l ajutam pe Alex
palomina spune:
Neatza ! Dau eu cafea ca eu sunt la a doua ....
Puiul meu a dormit numai in bratze la maica-mea azi-noapte
, i-au aparut niste bube pe fatza, habar n-am ce e cu ele. Nu i-am dat nimic nou, tind sa cred ca dormind in bratze o fi facut ceva alergie la detergentul cu care spala ca s-a schimbat in hainele ei....
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
palomina spune:
La nunta a fost ok, am mai socializat si eu cu vechi prieteni cu care luam toate cluburile la rand... Eheee, am depanat amintiri :)))
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ooana spune:
Mutumesc mult de sfaturi 
din pacate Matei doarme pe burta asa ca ar trebui sa il intorc...oricum daca il misc se trezeste asa ca nu am reusit sa ii dau prin somn LP ![]()
asta e, sper ca e de la antibiotic si dupa ce terminam tratamentul ne revenim
azi l-am cantarit, am slabit 200 gr de luna tracuta, avem 9.800kg 
no' sa va zic ce am facut eu ieri dupa-amiaza ![]()
am lasat piticul la mama cateva ore si m-am apucat de curatenie
...la un moment dat m-a strigat Marius sa il ajut...eu eram in baie faceam curat intr-un dulap in partea de jos...si m-am ridicat ...fara sa ma mai gandesc ca si usa de la partea de sus a dulapului e deschisa
...asa ca am luat coltul usii direct in frunte
...am auzit cu mi-a parait frunte 
...acum am ditamai semnul, sper sa nu se invineteasca 
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainotna Mi-a scris pe reteta Biseptol, dar mi-a zis ca o sa-l gasesc sub alta denumire. |
noi dupa ce am facut alergie la Agmentin, medicul ne-a schimbat antibioticul cu Biseptol, mai exact EPITRIM
Racusor si noi ne-am uitat ieri dupa covor, in cel mai scurt timp trebuie sa luam si noi unul ca deja e cam frig pe parchet
desi centrala duudie...dar in apartamentul de sub noi nu sta nimeni si se simte

sper ca v-ati distrat bine la nunta!
Ludmila bun venit!

Ilinca merge si un cappucino cu frisca, daca nu a fost sa fie berea
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip