Cred ca este vorba despre altceva, nu de vaccin.
Eu la 6 luni i-am facut baiatelului vacinurile din schema, la doua zile dupa vaccinuri i s-a facut injectabil dexametazon ( cred ca am scris bine) deoarece facuse o bronsolita si nu mai putea respira cum trenuie...copilul nu a avut absolut nimic. Pediatra mi-a spus ca la vaccinul antipolio injectabil ( cu virusi inactivi parca) nu sunt restrictii.
Cand era antipolio oral, atunci da, 30 de zile nu se faceau tratamente intramusculare, dar si la alea cred ca se putea intravenos.
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
Citat: |
citat din mesajul lui inbox Cred ca este vorba despre altceva, nu de vaccin. Eu la 6 luni i-am facut baiatelului vacinurile din schema, la doua zile dupa vaccinuri i s-a facut injectabil dexametazon ( cred ca am scris bine) deoarece facuse o bronsolita si nu mai putea respira cum trenuie...copilul nu a avut absolut nimic. Pediatra mi-a spus ca la vaccinul antipolio injectabil ( cu virusi inactivi parca) nu sunt restrictii. Cand era antipolio oral, atunci da, 30 de zile nu se faceau tratamente intramusculare, dar si la alea cred ca se putea intravenos. mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010 |