iar vaccinul... in discutie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Cred ca este vorba despre altceva, nu de vaccin.
Eu la 6 luni i-am facut baiatelului vacinurile din schema, la doua zile dupa vaccinuri i s-a facut injectabil dexametazon ( cred ca am scris bine) deoarece facuse o bronsolita si nu mai putea respira cum trenuie...copilul nu a avut absolut nimic. Pediatra mi-a spus ca la vaccinul antipolio injectabil ( cu virusi inactivi parca) nu sunt restrictii.
Cand era antipolio oral, atunci da, 30 de zile nu se faceau tratamente intramusculare, dar si la alea cred ca se putea intravenos.

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Cred ca este vorba despre altceva, nu de vaccin.
Eu la 6 luni i-am facut baiatelului vacinurile din schema, la doua zile dupa vaccinuri i s-a facut injectabil dexametazon ( cred ca am scris bine) deoarece facuse o bronsolita si nu mai putea respira cum trenuie...copilul nu a avut absolut nimic. Pediatra mi-a spus ca la vaccinul antipolio injectabil ( cu virusi inactivi parca) nu sunt restrictii.
Cand era antipolio oral, atunci da, 30 de zile nu se faceau tratamente intramusculare, dar si la alea cred ca se putea intravenos.

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Si mie mi-a spus un medic ca acum, cand se foloseste vaccin cu virusi inactivi, nu mai e problema tratamentului injectabil dupa vaccin, cum era inainte.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput