Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor am auzit ca s-a vorbit de niste hainitze parca Mada zicea, de unde shi cum , ca as vrea shi eu ceva pt cea mica.Multumesc mult de raspuns!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

neica, daca tot ati mentionat, io am uitat sa schimb sticla de vigantol..
ptiu, bine ca mai scrieti de una, alta...

f fain roxx, de-as pune si io slingul ala ca lumea si de-ar sta si maimutzica ..mai incercam, poate peste o luna, doua revine la sentimente mai bune

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

'Seara buna si de la noi.
Am terminat treaba prin casa mai devreme azi si m-am pus in pat, dar n-am somn ca sunt invatata sa adorm la ore fantoma...1-2...
Asa ca am mai deschis putin calculatorul sa termin de citit ce ati scris si sa adaug si eu cateva cuvinte... (cate-mi amintesc ca si eu stau rau cu memoria)

La multi ani sarbatoritilor zilei, Patriciei, socrului de Simo, fratelui de Tunde!
Sanatate multa bebelusi muciosi/ febrili, soacrei lui Angie (ce-a patit?)

O prietena a castigat un weekend la Baile Felix (cazare pentru 2 zile si mic dejun) si cum nu aveau chef sa mearga m-a sunat sa ma intrebe daca nu vrem noi sa mergem. Asa ca... ori peste o saptamana ori peste inca una... mergem "sa ne racorim". Abia astept!
Maine (de fapt azi ca e trecut de 12) vin ai mei parinti la noi. Abia astept sa reusesc si eu "sa-mi pun casa la punct" ca sunt atatea care nu mai apuc sa le fac si ma deranjeaza de numai pot.
Si abia astept sa ne faca si noua cineva mancare (ce ne pofteste inimioara), fara sa ne mai batem capul cu vesnica intrebare "ce mai mancam azi"? Niste gogosi... mama-mama ce ramnesc la ele!

Copil ce face mizerie la masa, murdareste scaun si cu tot ce este imbracta, plus el chiar si prin par - am si eu. Dar nu ma deranjeaza catusi de putin. Macar am invatat "o smecherie" - nu mai fac prostia sa-i dau mancarea din farfurie ca face dupa cum zioceati si voi si toata podeaua varza... asa ca pun mancarea intr-un borcanel unde el nu prea are acces cu manuta. Eu ii pun putina mancare pe masuta lui sa o intinda cat vrea si il las sa incerce sa bage mana si in borcan.
Chiar de nu o face acum, o va face peste o luna sau peste un an... si mi se pare un pas important in dezvoltarea lui.

Roxx mamica nebunica ce esti tu. Se vede ca a fost ceva deosebit, acum Doamne ajuta sa fie Catalina ok si sa fi fost doar "o alarma falsa". Citit si placut articol! Ai talent la scris, asta este clar! Felicitari!

Azi i-am dar sa pape dovleac (la cuptor) cu mango si cu mar! O nebunie ce sa zic! Foarte bun a iesit!
Dupa amiaza am adaptat reteta lui Roxx cu ce aveam prin casa (am pus ceapa in ulei si apa, am adaugat morcov, telina, dovlecel si gogosar date prin razuitoare, am lasat sa fiarba) si a mancat tare bine. Am congelat inca o portie si in seara asta stau ca sefa pe net ca avem mancare pentru maine.

Ce sa mai zic... am scris deja un intreg pomelnicul...

De Ralukara mai stie cineva ceva?

o seara placuta va doresc tuturor!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

la cana, borcan, butoi, canistra, cisterna, perfuzie, fiecare cum doreste

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

neata

Mirelus;sar'na

Mai !Carmen ma enerveaza rau de tot..ne spune neste chestii cum ar fi kangoo,sex,filme..Eu zic s-o trimitem la alt club..de ex "clubul mamicilor fara nici o treaba!"...Chiar am vrut sa te intreb Carmen..cum te descurci singura la casa ta?am inteles ca stai la casa cu curte..cand mai faci toate cele?..si mai ai timp si de astea inexistente pt noi

Lori;nu merg mama!!!!!!!!am si Eu propria mea caldura in casa ..naa!nu ma duc ca imi iei fata...asa ca-s boier la 24 de grade

Zumzu;a acru miroase si gurita lui fifi cateodata..despre ce vb Eu ar fi putoare..cum zise Flavia..intelegi?"ne pute gura la toti!"

Fuga la piata!pa si pusss,..vb mai incolo

Mergi la inceput

tunde si mie un dovleac si niste oua si nu mai stiu
mai ninge la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata
multumim de cafea Mire..chiar aveam nevoie dupa o noapte de emotii
soacra mea este bine,multumesc lui Dumnezeu,a fost operata azi-noapte,daca mai statea 4 ore putea sa-i fie fatalufff..bine ca a trecut peste asta..va multumesc ca ati fost alaturi de noi ca intotdeauna,aici gasesti cel mai real sprijin
va pup si va doresc un week-end de vis

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

angi sanatate multa soacrei tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Tunde..azi la 9 punem banutii,scuze pt ieri ca nu am ajuns dar am fost speriati cu soacra-mea..e al meu sot acum in oras si la 9 deschide la banca si se rezolvasaru'mna si scuze inca o data

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la noi!
Ce frig e afara... 2 grade la etajul 4, asta inseamna vreo 0 jos la sol. Brrr, de-aia sunt masinile inghetate!
Nu vreau sa ma gandesc ce-o fi la tine Tunde!

Angie ma bucur ca e totul ok cu soacra, ca a trecut cu bine!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput