Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
saru'mana..este o femeie care merita tot respectulchiar am fost super disperata,acum e bine
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 angi sanatate multa soacrei tale mami cu motaneii ![]() ![]() ![]() colacei de inot pentru bebelusi |
poze Tudor
cea mai fericita mamica de
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
nu ma pot loga ! cica user sau parola incorecte ! am incercat si legat si dezlegat, si parola aia veche, si aia care a modificat-o nustiucine ! ati schimbat iar parolilii ?
asa, ma rog...
aseara l-am culcat pe andrei si ne-am bagat la film...floricele, pufuleti, struguri, ciocolata ... andrei se trezea din ora in ora, parca stia ca vrem si noi sa ne facem de cap...pe la miezul nopti eram amandoi cu burtile in sus si ne uitam unul la altul si ne intrebam : nu vine cineva sa ne f*ta si pe noi ? . asa ca m-ati invidiat voi pe mine, dar degeaba.
tunde hai ca ai fost tare cu expedierea mea la alt club . bai ce sa zic, sunt o norocoasa. am trecut de maraielile cu dintii si ziua nu am treaba cu el. sta singurel in camera lui,doar el si magic fm
. si staaaaaaaa acolo de mi se face dor de el si ma duc sa ma joc cu el .mai sta si la el in patut.foarte rar mai vine o zi in care gatesc cu el in brate...nu mai stiu ce inseamna. am baiat cuminte , ce sa mai ! m-am plans eu de el cu refluxul, cu una, cu alta...mama nerecunoscatoare !
angie ma bucur ca socrela este bine !
irinuka nu stiu nimic de ralukara
andrei al meu mananca f frumos, cateodata nici nu ii pun bavetica. ii pun asa un prosopel pe picioare ca mai imi pica mie din lingurita. o data i-am dat si lui castronul sa isi faca de cap. si si-a pus intr-adevar si in cap dar asa nu tipa dupa castron sa i-l dau.
ma duc sa pun niste vita la fiert...fac ciorba .
imi pare rau ca nu am facut capitol...
mai vb,va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Carmen ma gandeam aseara la tine... de la 10 cand a adormit pana la 12 si ceva Ana s-a trezit de 3 ori, apoi la 1 si ceva a planaasn, mai cred ca fasolica a fost!!! Nu mai mananc fasole cat alaptez, desi mai mancasem si nu au fost probleme. Bravo Andrei pt ca esti asa cumintel, dar te rog Carmen sa-l lauzi in soapta, ca se deoache rau copiii pe forumu asta.
Angie recup usoara socrelei!!!
Tunde deci ase! Nu vrei sa-i dai fata lui Robertone??? Bineeee...
roxx super a fost, pacatca nu ati foat mai multe, pacat ca nu am fost si eu!! Cum mai sunteti?