Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina_m spune:
Tunde Si eu am avut aceeasi dilema si inca o am. Nu am vrut sa ii dau pentru ca nu am nicio sursa de incredere. Dr mi-a zis ca, pana la urma, oricat incercam sa ii protejam tot vor ajunge sa manance din magazin si sa incerc sa nu il cocolosesc prea tare. Cu cat mananca in primul an mai multe alimente cu atat se obisnuieste cu gustul si nu va fi un copil mofturos. In final i-am luat de la macelarie, de la Coco Rico (sloganul lor e ceva de genul: puii nostri nu sunt injectati cu hormoni) si i-am dat.

Shines spune:
mai vreaauu ness
Am avut o zi...plina de tipete
a dormit fix cate 20 min de doua ori..si da-i agitatie si maraieli si urlete. ma tot uit care dinte iese,da e peste tot umflat iar.
poate ies iar doi o data si ne-am nenorocit
acum e foarte obosit saracu,papa nu prea a vrut. daca sufli spre el se enerveaza si incepe sa planga.
sunt chioara de somn.
ma doare si capul rau

roxx26 spune:
Aha, mersi fetele, va pup!
Bai, ma uitam la un filmulet facut de tati in maternitate cand ii dadeam sa pape donsoarei.. (cu bibe ca deh, asa m-au convins vitele alea de dr, ca trebuia sa masoare cat papa) - ce mutrita avea, incredibil! abia deschidea ochisorii ca o deranja lumina...mi se pare in alta viata, alt copil...uimitor!
Cand aveti chef bagati un nas la articolul despre babywearing, mi-a fost asa drag sa-l scriu... Sa-l cititi neaparat si pe cel scris de ZIKI pe blogul ei, daca ma intreaba cineva pe mine, eu pe ea o declar castigatoare, sa stiti!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina

deea_sav85 spune:
O cana mare de ness pentru Simo .
Haideti dintisori de Eduard iesiti afara...
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

maimutzica10 spune:
sanatate catalinei!
lorich, robert ce mai face, cum se simte?
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Magnetism79 spune:
Haoleu tunde la voi ninge!!!!!!!!!!!!!! Ce fain trebuie sa fie mai putin partea cu caldura!!!!
Am ras tare la faza cu mario cu da-mi tuica !!!! Mortal copilul!!!!
Mirela ce fac bomboneii cei mici, asa-s de dulci ca pot fi motanii dulci!!!
Ce tare faza cu Olandezii shi mancarea lor nu degeaba li se spune zburatori, de la branza topita pe paine shi pateu li se trage!!!!
Vorba Mirelei merge shi o tuica da de-aia buna , mai bine o palinca ca-i mai tare shi topeste grasimile, sau pentru pofta de mancare cine stie?
Fata mea e cu niste muci de cand haul, parca ii shi place asa , e adevarat ca s-au mai redus da tot sunt , e f. cuminte nu protesteaza dacat daca ii bag ceva in nas , o las in pace !!!!De dormit doarme toata noaptea, de pe la 10 pana la 7 -8 uneori 9, acum o sa invatam ca in we se doarme mai mult !!
Azi am facut pastele de la Roxx cred ca am sa pap shi eu ca is tare bune
Luni incepe shi fiumiu gradi in sfarsit shi deja am o lista cu ce trebuie sa duc: servetele, hartie igienica, rola de servetele, sapun apa, bine ca nu trebuie shi detergenti shi altele, plus haine de schimb, shi e coleg cu o vecinica de aici, Maria care e iubita lui de mic, habar nu aveam ca vor fi colegi e dif de o luna jumate intre ei!!!

monika_bt spune:
vasilasanita, din cate stiu eu bebelusul are viermi atunci cand se trezeste noaptea plangand si are respiratie urat mirositoare. A mea are zile si zile, uneori mananca de rupe, alteori aproape nimic. Au si pusee de crestere si iesitul dintilor, e prea mult ptr ei...Mi-aduc aminte cand mi-a iesit maseaua de minte...valeu...am zis ca innebunesc de durere...asa ca trebuie intelesi, saracutii.
mayane, obiceiurile sunt de la mine din oras...le vad in fiecare an. Adevarul e ca-ti dau o stare de bine si un optimism de ajungi sa iubesti iarna.
sanatate multa bebeilor bolnaviori!
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

mirela2 spune:
magnetism ...ce sa faca, se maraie in patut
lui Robi ii mai iese un dinte, nr 4, si e tare marait
ba ii e somn, l am pus in patut, i am dat niste laptic si acum maraie
Razvi e mucios de numa
cum ma fac sa i sterg mucii, cum incepe plangaceala
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

Magnetism79 spune:
Simo o cana mare de cafea shi de la mine de-aia cu cofeina tare, una columbiana iti dau!!!
Sanatate maxima la Eduard shi ceilalti copii bolnaviori, shi Catalinei sa te faci repede bine!!!

angieangie spune:
Tunde..merci..asa am facut si eu..am googalit si am gasit..e in drum spre C-ta cu salvarea soacra-mea si sotul meu cu masina in spate..Doamne ajuta sa fie bine
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011