Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Mimo spune:
Buna mamici!
Ou ii dau si eu de 2 ori pe saptamana. N-am o ordine anume, insa nu-i dau doua zile consecutiv, alternez cu carne de pui/vita. Peste inca nu i-am dat, ca n-am gasit pastrav/salau proaspat si intreg. Am gasit doar file si nu pun baza ca e proaspat.
De vreo cateva zile nu mai mananca nici al meu prea bine. ieri i-am facut 3 feluri de mancare, azi doua. Mananca cate putin din fiecare. Cred ca e de la dintisori, ca a spart si al doilea gingia. Altfel e vesel si tot timpul in miscare.
Wow, Tudnde...zapada. Nici eu n-am caldura deloc, ca se reabiliteaza termic blocul si se schimba tevile. Si-i cam frig, ca stam la ultimul etaj, plus o camera pe colt. Ne incalzim cu calorifer electric.
Al meu si-a facut de vreo doua zile obiceiul sa adoarma in mei tai. Imi place ca il amplasez si nu dureaza nici 15 minute si adoarme. Aveti idee cat timp e recomandat sa stea in mei tai? Ca azi, de ex, dupa vreo ora juma s-a saturat, dar ma gandesc sa nu-l deranjeze totusi ceva dupa atata timp. Luca Alexandru, mica mea comoara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
apropo de ficat..Eu nu i-am dat numai o singura data..era de cas..si tot facea oac..
Voi de unde cumparati ficat pt puiuti?
Mie mi-e frica sa iau din magazin...nici macar de la astia "locali"..am auzit ca li se da concentrat la gaini..cu gramaada!deci..n-am incredere..mai bine nu ii dau decat sa manance toate mizeriile depozitate din ficatul gainilor..ce-i de facut?
-EXAGEREZ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/deea_sav85/deea_sav85.jpg)
deea_sav85 spune:
Am venit si noi de afara, a fost atat de placut am mai vazut si noi soarele putin la fata
Wonder woman Tunde am pus banutii si inca o data milioane de multumiri si un buchet mare de floricele
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
madalina_m spune:
Am uitat sa va zic: ieri la DM aveau Perfectil 30 pastile pentru par, unghii si piele cu 23 lei, reduse de la 46. Expira in nov, dar o cura inceputa acum se termina pana expira. Eu nu am luat ca nu erau in buget , dar daca luni intra banii o sa vad daca mai gasesc (in Vitan nu mai erau decat 3 cutii).
roxx26 spune:
MADA, spune-mi si mie te rog cate pic de colargol i-ai dat lui Razvan. Am intrebat mai sus, dar cred ca nu ai vazut.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Am uitat sa va zic: ieri la DM aveau Perfectil 30 pastile pentru par, unghii si piele cu 23 lei, reduse de la 46. Expira in nov, dar o cura inceputa acum se termina pana expira. Eu nu am luat ca nu erau in buget ![]() http://www.vitabiotics.com/perfectil/perfectil_info.aspx |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rmbbc/rmbbc.jpg)
rmbbc spune:
Daa, mersi Tunde! :)) io nu stiam, dar mi sa parut asa.... lipsa de bun simt sa urez la toata lumea numai ei nu. Eu nu prea stiu numele voaste reale.
madalina_m spune:
Scuze!
Deci, nici eu nu am avut inspiratia sa iau pipeta si l-am pus intr-o sticluta mica de spay cu apa de mare si i-am aplicat cate un tzash in fiecare nara.
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 MADA, spune-mi si mie te rog cate pic de colargol i-ai dat lui Razvan. Am intrebat mai sus, dar cred ca nu ai vazut. _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Magnetism79 spune:
Roxx , cu colargolul e asa........ cel putin din experienta mea de 3 ani cu el, se pune cate o picatura in fiecare nara, eu o pun le un prosop mai inchis la culoare sub cap il pun ca sa nu-mi fac de ras toate cele, eu ma orientez cu picatura din ochi apas doar un pic pe pompita shi gata, nu stau acum sa masor picatura
Inca o treaba, dupa ce pui colargolul nu mai pui ser ca speli toate sarurile alea de le contine colargolul, respectiv precipita shi nu mai au nici un efect, e degeaba, trebuie lasat sa-si faca efectul , sa adune mucii.
Shi inca ceva nu expira deci nu e problema daca e tinut la frigider sau nu , se poate folosi fara probleme pana se goleste tubusorul
Shi inca o info, am o farmacie aici care prepara , o stiu pe farmacista daca nu gasiti va indrum sa veniti aici sa luati, face multe chestii preparate ce nu se mai fac in alte farmacii.
Magnetism79 spune:
Shi inca ceva ref la colargol ,daca va murdariti de mucii galbeni cu colargol IESE, am crezut ca am pierdut eu o pijama faina da cand colo am fecuperat-o prin spalare la 40 de grade cu Persil gel, shi surpriza a iesit deci SE POATE!!!