Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna mamici!

Ou ii dau si eu de 2 ori pe saptamana. N-am o ordine anume, insa nu-i dau doua zile consecutiv, alternez cu carne de pui/vita. Peste inca nu i-am dat, ca n-am gasit pastrav/salau proaspat si intreg. Am gasit doar file si nu pun baza ca e proaspat.

De vreo cateva zile nu mai mananca nici al meu prea bine. ieri i-am facut 3 feluri de mancare, azi doua. Mananca cate putin din fiecare. Cred ca e de la dintisori, ca a spart si al doilea gingia. Altfel e vesel si tot timpul in miscare.

Wow, Tudnde...zapada. Nici eu n-am caldura deloc, ca se reabiliteaza termic blocul si se schimba tevile. Si-i cam frig, ca stam la ultimul etaj, plus o camera pe colt. Ne incalzim cu calorifer electric.

Al meu si-a facut de vreo doua zile obiceiul sa adoarma in mei tai. Imi place ca il amplasez si nu dureaza nici 15 minute si adoarme. Aveti idee cat timp e recomandat sa stea in mei tai? Ca azi, de ex, dupa vreo ora juma s-a saturat, dar ma gandesc sa nu-l deranjeze totusi ceva dupa atata timp.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

apropo de ficat..Eu nu i-am dat numai o singura data..era de cas..si tot facea oac..
Voi de unde cumparati ficat pt puiuti?
Mie mi-e frica sa iau din magazin...nici macar de la astia "locali"..am auzit ca li se da concentrat la gaini..cu gramaada!deci..n-am incredere..mai bine nu ii dau decat sa manance toate mizeriile depozitate din ficatul gainilor..ce-i de facut?
-EXAGEREZ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Am venit si noi de afara, a fost atat de placut am mai vazut si noi soarele putin la fata
Wonder woman Tunde am pus banutii si inca o data milioane de multumiri si un buchet mare de floricele

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Am uitat sa va zic: ieri la DM aveau Perfectil 30 pastile pentru par, unghii si piele cu 23 lei, reduse de la 46. Expira in nov, dar o cura inceputa acum se termina pana expira. Eu nu am luat ca nu erau in buget , dar daca luni intra banii o sa vad daca mai gasesc (in Vitan nu mai erau decat 3 cutii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADA, spune-mi si mie te rog cate pic de colargol i-ai dat lui Razvan. Am intrebat mai sus, dar cred ca nu ai vazut.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Am uitat sa va zic: ieri la DM aveau Perfectil 30 pastile pentru par, unghii si piele cu 23 lei, reduse de la 46. Expira in nov, dar o cura inceputa acum se termina pana expira. Eu nu am luat ca nu erau in buget , dar daca luni intra banii o sa vad daca mai gasesc (in Vitan nu mai erau decat 3 cutii).
http://www.vitabiotics.com/perfectil/perfectil_info.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Daa, mersi Tunde! :)) io nu stiam, dar mi sa parut asa.... lipsa de bun simt sa urez la toata lumea numai ei nu. Eu nu prea stiu numele voaste reale.

Mergi la inceput

Scuze!
Deci, nici eu nu am avut inspiratia sa iau pipeta si l-am pus intr-o sticluta mica de spay cu apa de mare si i-am aplicat cate un tzash in fiecare nara.

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MADA, spune-mi si mie te rog cate pic de colargol i-ai dat lui Razvan. Am intrebat mai sus, dar cred ca nu ai vazut.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Roxx , cu colargolul e asa........ cel putin din experienta mea de 3 ani cu el, se pune cate o picatura in fiecare nara, eu o pun le un prosop mai inchis la culoare sub cap il pun ca sa nu-mi fac de ras toate cele, eu ma orientez cu picatura din ochi apas doar un pic pe pompita shi gata, nu stau acum sa masor picatura

Inca o treaba, dupa ce pui colargolul nu mai pui ser ca speli toate sarurile alea de le contine colargolul, respectiv precipita shi nu mai au nici un efect, e degeaba, trebuie lasat sa-si faca efectul , sa adune mucii.
Shi inca ceva nu expira deci nu e problema daca e tinut la frigider sau nu , se poate folosi fara probleme pana se goleste tubusorul
Shi inca o info, am o farmacie aici care prepara , o stiu pe farmacista daca nu gasiti va indrum sa veniti aici sa luati, face multe chestii preparate ce nu se mai fac in alte farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Shi inca ceva ref la colargol ,daca va murdariti de mucii galbeni cu colargol IESE, am crezut ca am pierdut eu o pijama faina da cand colo am fecuperat-o prin spalare la 40 de grade cu Persil gel, shi surpriza a iesit deci SE POATE!!!

Mergi la inceput