Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Neata!
La multi ani, Patricia! la multi ani, bebelusi dragi!
SIMO, sa stapaniti sanatosi casuta! Astea da emotii...Sis a se distreze Cami super in excursie! (ah, imi amintesc, asa pateam si eu cand plecam in tabere sau excursii, aproape ca nu dormeam in noaptea aia!)
Fii-mea are muci si tuseste. De dimi a avut si un pui mic-mic de febra (38.2). Si e foaaaare maraita. sa vedem cum s-o mai simti pana diseara ca mi-ar fi ciuda sa nu ajungem la Afi...Tre sa ies la farmacie sa ii iau ceva picaturi pt nas. Miorlaie in continuu...
MIRELA; cum faci laptele de migdale? (eu vreau de mult sa execut branza de migdale, dar am gasit o reteta complicata rau!)
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Magnetism79 spune:
La Multi Ani !!!!!!!!!!!!!!!!! pentru Edu, Carmen,Ana si Medeea!!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostrii!!!!!!!!!! La multi ani Patricia!!!!!
La multi ani pentru fratele lui Tunde!!!
Tunde am shi eu o rugaminte iti trimit PM daca se poate sarumana mult!!!
Missmj imi pare tare raiu sa aud de problemutza la piele, dar va trece cu tratament shi o sa fie bine!!!
Lori imi pare tare rau de suferinta cu Robertzel shi acum mai ales ca e racit, a inceput sezonul bolesnitelor ce sa facem!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
roxx
am pus vreo 125 g migdale la imnuiat de aseara, apa cat sa le depaseasca cu un deget
azi am scurs apa aia, le am pus in blender si am pus vreo 300 ml de apa plata si dai viteza la blender
se albeste tot intr un minut
se scurge lichidul prin tifon sau o strecuratoare foarte deasa
se poate indulci cu sirop de agave sau cu curmale care se pun in blender de la inceput
cam asa
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
imnuiat a se citi in mu iat
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
roxx26 spune:
Spuneti-mi si mie, va rog, cum se alternau panadolurile si nurofenurile...(vorbim de siropuri, nu?). Dr mea nu raspunde la telefon (ce noutate, stiu!) si vreau sa ma dotez de la farmacie in caz ca mai face febra. N-am chef sa-l trimit pe dl sot la noapte sa bantuie aiurea... eu n-am in casa mai nimic, ca fii-mea nu a fost racita deloc si tre sa facem plinul. Nici nu stiu de la ce temperatura sa intervin... la 38.2 nu i-am facut nimic si a scazut singura.
_
Roxana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Roxx, Nurofen- 2.5 ml (are seringa dozatoare) o data la 8 ore, parca. Poti alterna Nurofen cu Panadol in cazurile nasoale cand nu trece febra. Oricum, scrie pe cutie. Eu asa i-am dat Mirunei cand durerea de dinti devenea insuportabila.
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Acum vad ca ai scris "alternau" Din 4 in 4 ore.
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
gabrielaromt spune:
Neata!
Multam Tunde inca o data pt toate cele si imi pare rau pt bataia de cap pe care ti-am dat-o. Sper sa ajung azi la BCR sa iti pun banutii in cont. Eu zic ca ajung. Iti dau pe urma un PM sa-ti confirm.
Mada, pana la urma mergem maine la intalneala cu mamici purtarete? Eu as vrea tare mult sa merg... sa mai scot si eu nasul din casa. Ieri nu am iesit din casa si ma apuca damblaua.
Gata, fug sa hranesc copilu... care doarme tare prost in ultima vreme. dar e tare haios cum se joaca cucu bau cu mine... Isi pune prosop sau ce are la indemana pe fata si se ascune de mine.. apoi si-l ia... .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
In timp ce mami scrie pe forum, copilul isi scoate (iar!) pantalonii. Habar n-am cum reuseste. Acum sunt pe el, acum sunt pe covor...
Noi repetam de zor ce am invatat.
Sta din ce in ce mai mult in picioare fara sa se tina de nimic.
Da turul patului agatat de margine tot mai repede.
Se desprinde de o margine si face un pas pana la marginea cealalta.
Danseaza tot mai bine, a trecut de la indoitul picioarelor la miscatul fundului stanga-dreapta.
Incearca sa escaladeze masa de la televizor.
De cateva zile este foarte vocal, "povestim" si cu mami si cu tati.
Ne "plimbam" prin toata sufrageria, ca mami a lustruit in sfarsit covorul.
Baga mainile in castronul cu mancare si tapeteaza bine scaunul.
La baita ii place mult sa ne jucam cu apa care iese din dus si sa plescaie cu mainile in apa.
La dormit, de patru nopti dormim in patul mare. E totusi frig noaptea si el se dezveleste. In patul mare nu are de ales, pe acolo are traseul patura...
Cam atat pentru moment... (nu de alta, da' sunt prietena cu Alois si doar atat imi amintesc...)
![](coreografie.gif)
![](juggle.gif)
![](coreografie.gif)
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
![](copilas.gif)
roxx26 spune:
Ok...dupa ce am sunat de vreo 20 ori mi-a raspuns madam la tel. Zice sa-i pun in nas colargol. Si supozitoare cu paracetamol. Si sa n-o scot 3 zile din casa...bleah. Ma duc totusi la farma sa-mi iau nurofen si panadol, sa fie acolo.
Ma bucur mult ca stiu de la voi ce minunat pateaza colargolul...
Mersi ANDUTA, imi aminteam eu ceva, dar nu eram convinsa...
MIRELUS; mersi pt reteta. O sa incerc sa prestez
CARMEN, eu nu te pot ajuta cu carnea. Noi mancam zilnic, inclusiv in zilele cu galbenus, pt ca nu mancam lactate, asa ne-a recomandat dr.
_
Roxana