Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelusi spune:
Multumesc fetelor, dau si aici o cafeluta cu scortisoara, un tort mare mare cu ce vrea fiecare, si mai catre seara dau si ceva alcool.
Va pup fetelor
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Shines spune:
Multumim Patricia de cinste! sa ne traiesti sanatoasa si fericita!
deci e sarbatoare ?
iese din schema spalatul si aspiratul..hmm,trebe sa gasesc altceva de trebaluit.
chiar..maine mergem sa ''taiem panglica'' la turnarea fundatiei casutei noastre..deci maine sarbatorim cu un pahar de vin dulce si rosu,acelas pe care l-am pregatit de cateva luni si nu am mai apucat sa il bem:))) poate ne facem curaj dupa ce culca copii
deea_sav85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines deci e sarbatoare ? iese din schema spalatul si aspiratul..hmm,trebe sa gasesc altceva de trebaluit. 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Este Sfanta Parascheva azi...Si sa fie intr-un ceas buna maine cu casuta, si sa iasa exact asa cum va doriti.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
Mayane spune:
Neatza si de la mine si o perfuzie cu la mamicile cu necesitati.
LA MULTI ANI puilor sarbatoriti, Edu, Carmen, Ana si Medeea
LA MULTI ANI Patricia!
Flash mob - pe mine m-au emotionat intotdeauna. Admiratie pentru ca reusesc sa se adune si sa faca ceva impreuna. Frustrare ca numai pentru cateva minute de dans. Lumea ar arata altfel daca oamenii s-ar mobiliza asa si la probleme mai serioase.
Gabi R - multumesc ca ai pus link-ul ala. Am gasit o alternativa la Beyonce. Cand oi catadicsi sa-mi incarc bateria, il voi filma pe fi-miu dansand Beat it sau Bad
(jezz... dupa atatea teme, unde ma chinuiam sa scriu corect, nu in forumeza, acum cand vreau sa forumez nu-mi mai ies pasii...)
Si pentru ca mi-a intrat frigul in oase si Mimo pune filmulete cu capra, si pentru ca numai maine nu-i poimaine si vine Craciunul, vreau sa va arat o alternativa. In loc de grupul obisnuit format din 3 rromi si o capra rroma, urand pe manele printre blocuri - colindatorii asa cum mi-i amintesc eu din vacantele copilariei. Plus ca m-a cuprins si amocul cand am vazut, in ambele filmulete, voiniceii din acel sat bucovinean.
www.youtube.com/watch?v=bfjpAD_V2r8&feature=related" target="_blank">Parada - datini si obiceiuri 1
www.youtube.com/watch?v=N2yajLyBnOY" target="_blank">Parada - datini si obiceiuri 2
Revin sa ma laud cu fi-miu, dar de pe alt calculator. Ca sa inchei intr-un ton optimist, imi bag picioarele in calculatorul asta, ca scriu de 40 de minute la mesaj.
World all details Wallpapers on view
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Andutza_B spune:
Mneata! Ei, aruncati perfuzia aia si la mine, sunt treaza de la 5. Treaza-treaza, zic, deci nu asa...cu atipiri. Inca un dinte!
La multe lunite Edu, Ana, Carmen, Medeea!!!
La multi ani socru de Simo si frate de Tunde!
Tunde, multumesc din suflet!!! Acum caut pe cineva la mine in firma care sa aiba digipassul la el sa faca plata, sper sa gasesc.Iti trimit PM dupa aia sa iti scriu numele de pe care vei primi banii, ca nu va fi de pe cardul meu. Daca nu gasesc pe nimeni, e ok sa ii pun maine? Sau diseara, pe la 4.30, dar cred ca tot nu intra azi.
Pup fetele!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Andutza_B spune:
Simo, azi-odihna! Sa nu te aud ca iti caut tu , totusi, ceva trebusoara! Sa fie intr-un ceas bun cu casuta!
Lori, un mare si o mare imbratisare!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Andutza_B spune:
Aoleu, LA MULTI ANI Patricia!!!!
mirela2 spune:
deci, am executat laptele de migdale, tare bun, l as fi putut indulci cu curmale, dar n am, data viitoare
eee, lor nu le a prea placut ca nu fu dulce, poate dupa ce se trezesc le o place mai tare
o sa le fac si de susan ca cica asta e foarte bogat in calciu si fier
deci pt bebelusii care au sensibilitate la lactoza, laptele asta e o variata buna
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
mirela2 spune:
mada, andutza perfuziile sunt pregatite
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Andutza_B spune:
Mirelush, multu. M-am conectat!