Brumarei de nov-dec 2011 (75) Hai uratica !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Ce vorbarete sunteti si azi...

Si eu aveam si am superstitie cu lucrusoarele.Nu cumparasem nimic si nici nu voiam din superstitie, dar se pare ca de ieri am inceput sa ne facem de cap (deh, frustrarea) :)))), adica cred i-am luat un sac de hainute, sunt asa mici...

Aseara, cum nu am putut dormi, ,m-am apucat sa le scot si sa le revad pe la 2 noaptea.

Uratica, nastere usoara si bebe sanatos sa ai!

Aris, multa sanatate piticului tau!

Fetele cu colul de 2,8 cm sau 2,9 cm nu va mai speriati, nu e nimic anormal in faptul ca la f.multe femei colul scade odata cu inaintarea in sarcina.Eu il am sub 2,5 de la 24 de saptamani, acum la 31 este de 2,18 cm. Stati linistite in pat cat se poate de mult, nu faceti efort si totul va fi bine.Nu mai e mult :)

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

din seria cand nu ai ce face..cauti prostii pe net ..am pierdut o gramada de timp sa caut marsupii, wrap-uri..asa pentru cultura mea generala

http://www.wrapmamashop.ro/ro/288-manduca-ssc.html
www.wrap.ro

31+

Mergi la inceput

Corina, eu nu stiu ce sa cred despre marsupii, discutasem la un moment dat cu un medic despre ele si mi-a zis ca parerea lui personala e ca nu trebuie folosite la bebelusi pentru ca au un efect negativ asupra coloanei lor.

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Felicitari la toate burticile care ati venit cu vesti de la echo in ultimele zile! ce de grasani la noi la odisee ...

Emily ma bucur ca bebelusii tai papa bine si cresc frumos. Ce pacat insa ca nu va lasa sa ii tineti mai des/ mult in brate. Eu am inteles ca tocmai asta i-ar ajuta sa se dezvolte rapid, contactul piele pe piele, caldura, bataile inimii parintilor, energia lor... si muzica clasica, de preferinta, harpa

Uratica, sa ai o nastere usoara, (daca n-ai avut-o deja cumva)si sa te bucuri de bebe sanatos! si sa vii sa ne povestesti si noua cum a decurs totul, cum te simti, cum e bebe...ma iau emotiile ca tu ai avut UM cu doar doua zile inaintea mea

Many, ma bucur mult sa te citesc si multumim mult de urari. Chiar m-am mai intrebat ce mai faci. Sa dea DD sa mearga struna de data asta planurile cu bb2

fetelor nici eu nu cred ca o mai duc mult...

35+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Buna din nou,
Va tot citesc cum va laudati burticile si asa de mult mi-as dori sa le admir si eu,daca credeti ca aveti incredere poate imi dati si mie parola de la picassa...
Va pupic si va doresc toate cele buna si bebici sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

HAI URATICA

Wildorchid, sa stii ca si mie mi se pare ciudat ca dr sa aprecieze un col normal la 33 de sapt la 4 cm.....dar ma rog ei stiu mai bine, eu nu sunt dr.

Faza e ca eu am ramas atat de masca, incat am uitat sa- mi intreb dr daca nu mai am voie sa ies deloc.

Nu am incheiat nici contractul la clinica, nu am cumparat nici perdea si draperie la bebe in camera....simt ca mai am o groaza de pregatit si nu mai am timp...cred ca de la statul in casa mi se trage

Voi spalati husele carucirului acum de noi? Uite ca la asta nu m-am mai gandit.

Lia, la cat ai fost de cumintica, imposibil sa nu stea puiutul pana pe la vreo 38 s cel putin. Doamne cat de mult te apreciez...esti o mami eroina.

Carola ce faci, cum mai esti? Am citit ca ti se intinde firul de la cerclaj...stai cumintica in patut ca mai avem putin. La Fundeni ai mai fost?

Revin si eu cu rugamintea de a-mi trimite parola de picassa pls!

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

aa si am uitat pe cineva

moniqblue bine ai venit la noi. sa ai un sfarsit de sarcina linistit! si eu la origini tot din BV sunt..

35+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu l-am purtat f mult in wrap si in marsupiu. cel mai bun marsupiu probat de mine a fost cel de la baby bjorn dar doar sa il comanzi din afara ca la noi nu stiu daca gasesti. cat despre wrap iti faci singura cate vrei. iti explic eu cum

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

din seria cand nu ai ce face..cauti prostii pe net ..am pierdut o gramada de timp sa caut marsupii, wrap-uri..asa pentru cultura mea generala

http://www.wrapmamashop.ro/ro/288-manduca-ssc.html
www.wrap.ro

31+

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

HAI URATICA

Wildorchid, sa stii ca si mie mi se pare ciudat ca dr sa aprecieze un col normal la 33 de sapt la 4 cm.....dar ma rog ei stiu mai bine, eu nu sunt dr.

Faza e ca eu am ramas atat de masca, incat am uitat sa- mi intreb dr daca nu mai am voie sa ies deloc.

Nu am incheiat nici contractul la clinica, nu am cumparat nici perdea si draperie la bebe in camera....simt ca mai am o groaza de pregatit si nu mai am timp...cred ca de la statul in casa mi se trage

Voi spalati husele carucirului acum de noi? Uite ca la asta nu m-am mai gandit.

Lia, la cat ai fost de cumintica, imposibil sa nu stea puiutul pana pe la vreo 38 s cel putin. Doamne cat de mult te apreciez...esti o mami eroina.

Carola ce faci, cum mai esti? Am citit ca ti se intinde firul de la cerclaj...stai cumintica in patut ca mai avem putin. La Fundeni ai mai fost?

Revin si eu cu rugamintea de a-mi trimite parola de picassa pls!

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Eu stiam ca de la 3,0 cm in sus se conidera normal.Indicatia medicilor e sa se stea cat mai mult in pat, dar e firesc sa fie prudenti, eu nu stau mai mult de 30 de minute in picioare sau in fund, dar la mine a fost mai complicat ca am avut si colul deschis.S-a inchis ulterior.Dar oricum mai mult in pat stau si eu.

Nu cred ca daca te urci in masina o data pe saptamana si stai jumtate de ora intr-un magazin e chiar asa de grav, e ca si cum ai merge la un control.
Ideea e sa nu ai contractii dese sau dureroase si sa nu faci deloc efort, odihna cat mai multa si va fi totul ok.

Eu nu inteleg de ce unii medici sperie atat de rau pacientii.Si la mine a fost la fel, m-a speriat fff.tare intr-o prima faza. Ma gandesc ca, daca ceva nu ar fi intr-adevar in regula sau e o situatie periculoasa pt.mama si copil, se fac internari, perfuzii, etc.

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bea - la tine e si micutz cel "mare"
nu mai stiu, scuza-ma, dar merge la gradi sau esti cu el toata ziua acasa?

mama de mic +s32+

nu merge la gradi
acasuca toata ziua...............
nu sta la gradi
am incercat,dar nu
stam asa pna laprimavara si9 sper sa stea macar de atunci

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput