Mos Nicolae pentru 80 de copii
Raspunsuri - Pagina 48
lulu77 spune:
Curierul a plekat acum 10 minute spre Comanesti.
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
SOACRA MARE
gusta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Azi pleaca de la mine o cutie cu hainute din partea userului moni_iulia,jucariile sunt de la hunii mei ![]() ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
Multumesc si o sa o trecem in lista.Mii de multumiri

Vine Mos Nicolae, hai la portocale ! 
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
| citat din mesajul lui lulu77 Curierul a plekat acum 10 minute spre Comanesti. ![]() Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !![]() SOACRA MARE |
Lulu ula ula ula.Super multumesc mult mult mult fara numar.
de bucurie.
Marilena si Mara Augusta
My_Lady0091 spune:
Gusta..am trimis coletul spre Comanesti..sora ta a spus ca te va contacta ea-sa confirme!
Lulu
Dr.Anca
Catod
29+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gusta spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Gusta..am trimis coletul spre Comanesti..sora ta a spus ca te va contacta ea-sa confirme! ![]() Lulu ![]() Dr.Anca ![]() Catod ![]() Vine Mos Nicolae, hai la portocale ! ![]() 29+
|
Deci aici imi ea pleca
.
Marilena si Mara Augusta
mistral spune:
Abia acum am reusit sa ma mobilizez si eu. Sper ca nu e prea tarziu.Am pregatit un colet cu 2 pulovere groase si 2 perechi pantaloni pentru fete de 10-12 ani.Dupa-masa il pun la posta.
Felicitari pentru actiune

gusta spune:
| citat din mesajul lui mistral Abia acum am reusit sa ma mobilizez si eu. Sper ca nu e prea tarziu.Am pregatit un colet cu 2 pulovere groase si 2 perechi pantaloni pentru fete de 10-12 ani.Dupa-masa il pun la posta. Felicitari pentru actiune ![]() ![]() ![]() |
Multumim nu e tarziu.

Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
My_lady pachet primit confirmat si trebuie sa transmit ca ai innebunit lumea de acolo cu ursul si un pasaroi
, multumesc mult .Sa intelegi ca daca ia placut lui Crisa sigur pe copii o sa se joace cu ei.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Acum o noua donatie
Bravegirl 50 lei mii de multumiri de la mine.
Si are 2 avize si se duce sa ridice pachetele numai ca mi-a cerut voie la o pauza sa pape ceva si i-am zis ca ma mai gandesc
.Nici nu vreau sa va zic cat ma bucur ca ii pot da ordine
a venit si timpul meu.Sa nu ma spuneti
.
Marilena si Mara Augusta
My_Lady0091 spune:
Mari..stiu![]()
![]()
.M-a sunat Cristina!
Ma bucur..din suflet..sunt jucarii cu care s-a jucat Rebecca...o parte primite, o parte cumparate..iar pasaroiul e cadou de la sotul meu de acum 5 ani...cand am facut eu 22
.e o amintire tare draga!
Sper din suflet sa le bucure sufletelele lor..a ingerasilor!
29+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |