Mos Nicolae pentru 80 de copii

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Si mie mi se pare la fel de bine!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ma bucur ca sunteti de acord cu mine.

Maine ii transmit sorei ce are de facut sa caute magazine cu produse ieftine ca sunt in Comanesti si sa se pregateasca .

Sa nu ma spuneti ca am zis ca ii dau ordine ca e mai mare ca mine si dupa cine stie ce imi face.Da acuma ii dau ordin.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ok

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

gusta, dr.anca de la odiseea noastra "bulgarasii" mi-a trimis PM ca incearca sa contacteze un distribuitor de pasta dinti...sa vada ce poate face!.nu promite nimic.

Cu cei de la Oral B am vorbit eu, mi-a promis ca verifica ce mai au in depozit si imi raspunde azi....deoacmdata nu am niciun raspuns.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

gusta, dr.anca de la odiseea noastra "bulgarasii" mi-a trimis PM ca incearca sa contacteze un distribuitor de pasta dinti...sa vada ce poate face!.nu promite nimic.

Cu cei de la Oral B am vorbit eu, mi-a promis ca verifica ce mai au in depozit si imi raspunde azi....deoacmdata nu am niciun raspuns.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Dicirstea cine de aici ne-a ajutat cu pasta de dinti aproape pentru toti copii si am vorbit cu dr.anca poate ne ajuta ea cate mai trebuiesc.

Iar eu ii dau un brat de flori pentru cine ne-a ajutat cu pasta.Mii de multumiri.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ah, n-am inteles / n-am retinut ca s-a rezolvat cu pastele de dinti...cate mai trebuie?

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Panseluta via Helbi am primit, multumim.
Otiliav, am primit multumim.

Mergi la inceput

In jur de 15 bucati .Pasta de dinti a fost cumparata ca nu m-am exprimat corect.Eu ma bucur ca o sa fie in punguta si cum am mai zis nu am cuvinte sa multumesc pentru ce s-a facut.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Mai avem o saptamana sa strangem portocale .Aseara am primit mesaj de la membri ca ei nu stiau de campanie pana acuma ,eu mai publica decat facut-o aici nu stiu cum o puteam face.Daca mai aveti idee sa imi spuneti si ma supun.

Ma bucur ca avem lista cu punguta si astept sa imi spuneti daca e bine,bine ca am hotarat pentru cei de la Lumina si sunteti deacord si cu asta.

Orice intrebare aveti eu va raspund sau intreb si eu la randul meu.

In fata voastra eu ma inclin pentru tot ce reusiti sa faceti si pentru mana intinsa unor suflete chinuite care vor avea un zambet pe fata de mos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Azi pleaca de la mine o cutie cu hainute din partea userului moni_iulia,jucariile sunt de la hunii mei

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput