Mos Nicolae pentru 80 de copii

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari pentru intiativa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

neatza,

Ziua a inceput si vreau sa vedem cate portocale strangem astazi.

Cristalina multumim.

Iar ziua a inceput bine avem o noua donatie in cont:
SSA 110 lei si ii multumesc mult.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza!!!

Mari...mi-a venit SMS de la ATLASSIB in dimineata aceasta ca a ajuns pachetul lui Helbi!S-a dus sotul, cu codul si C.I.-ul meu, sa-l ridice!

Azi o sun pe sora ta si stabilim cum facem.

P.S.:Helbi spunea sa-i dau pachetul Ramonei..dar ea a specificat in mesajul de mai sus ca strange alimente si haine(NU BANI) si nu poate ajunge decat la jumatatea lui decembrie sa le duca la Comanesti!
Dar Helbi are banuti in pachetel, iar actiunea noastra e centrata pe 06.12.2011-Mosh Nicolae..deci mai bine duc pachetul la Masarro.

Daca vor mai fi persoane care se decid sa ajute cu haine si alimente si dupa finalizarea acestei actiuni, atunci Ramona, daca vrea...poate sa depoziteze si sa transporte periodic la acest centru-pachetele.

Eu cred ca ea v-ar ajuta mai mult,dar e singura(sotul lucreaza pe vas), cu un copil de doi ani..deci cam atat poate!

Zic...gresit?

daca sunteti de alta parere...no problema

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Sunt trista ca n-am primit nicio oferta pentru cosul pe care l-am pus la Bazar.Si am mai scazut din pret!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, acum am vazut ca Ramina a scris ca pina la jumatea lui decembrie poate depozita la ea pachete (aveam senzatia de jumatea lui noiembrie). Si da, eu am si citziva banutzi trimisi. Era doar o idee (dar repet, n-am citit atent) cind am citit caea poate duce personal la centru pachetele trimise de donatori. Nu am stiut nici ca ea e singura cu un copilas mic.....

Deci, tu, Mari, sora ei...decdeti cum e mai nbine pt toata lumea. Important e ca actiunea inceputa, sa aduca lumina pe fetele triste ale unor copilasi cu care soarta nu a fost asa de darnica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Alina, acum am vazut ca Ramina a scris ca pina la jumatea lui decembrie poate depozita la ea pachete (aveam senzatia de jumatea lui noiembrie). Si da, eu am si citziva banutzi trimisi. Era doar o idee (dar repet, n-am citit atent) cind am citit caea poate duce personal la centru pachetele trimise de donatori. Nu am stiut nici ca ea e singura cu un copilas mic.....

Deci, tu, Mari, sora ei...decdeti cum e mai nbine pt toata lumea. Important e ca actiunea inceputa, sa aduca lumina pe fetele triste ale unor copilasi cu care soarta nu a fost asa de darnica.

Andreia

Helbi...nu te scuza...ca ma simt prost.

Io nu decid nimic.

sunt doar participant si mesager..deci nu mesagerul.GLUMESC

27+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Daria la explicatia contului paypal de pe prima pagina lipseste "yahoo", ar trebui sa fie ovidiu _ m _ b arond yahoo punct com

Era doar o observatie, poate se subintelege, io nu prea ma pricep la paypal-uri

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Sunt trista ca n-am primit nicio oferta pentru cosul pe care l-am pus la Bazar.Si am mai scazut din pret!

27+
Citat:

ii trebuie putina reclama,pune link pe FB

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

am pus...si voi mai repeta actiunea

27+
Citat:

Mergi la inceput

Mari-ti-am sunat sora, pe Cristina, si maine la 12.45 trimit pachetul spre Comanesti!

27+
Citat:

Mergi la inceput