Mos Nicolae pentru 80 de copii

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gusta, ziceai ceva de un tv ? Ca au copiii nevoie ?

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am ajuns acasa eu 4 dimineti lucrezi asa ca de acuma a voastra sunt.

Alina am auzit de la sora ca v-ati inteles.Daca cineva vrea sa trimita pachete la ramona sunt deacord daca nu direct la sora mea si credeti-ma ca numai la copii ajung.

Papanash sora mea imi spunea ca in sala de gimnastica unde ii poate aduna pe toti le lipseste un tv.

Voi trebuie sa intelegi ca eu zic ca au 22 de ani dar la varsta asta ei cel mult stiu sa coloreze asa ca pentru ei un film la tv sa le puna e o minute sa va mai zic ca unii vin numai pentru ca stiu ca mai primesc ceva de mancare.

Dianaalex adresa e pe prima pagina.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cristalina am primit multumim.

Boticelina , sorry, n-am observat ca asa scrisesem contul, mersi de atentionare.

Mergi la inceput

Kover multumesc si bine ca am rezolvat-o si inca odata multumiri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am mai dat o floare unei fete oradence, doriana2203, care chiar daca nu scrie, ne citeste mnereu si a donat muuuulte hainute pt pachet, care pleaca luni
Gusta, iti voi da detalii in pm dupa ce vad cate ies si cat cantaresc, sa se poata organiza surioara ta

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelor,

Puteti trimite si la mine daca aveti intentia sa o faceti mai tarziu de 6 decembrie (in ideea ca poate se aduna mai multe pachete si le voi darui copiilor de Craciun).

Din fericire, sotul meu vine acasa in 2 sapt. si ma poate ajuta sa merg la Posta mai des.
Ma gandeam sa nu o aglomeram prea tare pe sora Gustei (desi sunt convinsa ca e o bucurie sa ridice coletele pentru copii altfel nu se angaja la un astfel de gest frumos)

Pentru adresa sau telefon , dati PM

Mergi la inceput

AdiS imi cer scuze si aici si sper ca nu te superi si am rugat sa faca modificare .Iti multumesc mult pentru donatie si iar imi cer scuze.

Daria tu stii cel mai bine cum e cu pachetele eu nu zic nimic si ma bucur ca sunt oameni care vor sa ajute.

Ramona eu am gandit acuma cu pachetele pana pe 5 decembrie ca fiecare copil sa aiba ceva in pachet o hainuta de asta am zis sa ajunga pachetul la sora mea dar cine vrea sa trimita la tine e bine si asa si dupa le duci tu.Mie una imi e indiferent cum le este si lor mai usor.Sora mea se duce si le ridica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Neatza.

O noua zi sa dam portocale.

Ducky si Luy multumesc ca vreti sa ne ajutati cu produse la bazar.

Sa vedem cate portocale adunam azi .O zi cat mai buna.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am incasat si eu banii pe chitara Little Tikes si o ssa-i pun in cont, mai am un radio Disney in stare buna si mai fac o razie pe seara, dupa ce adorm copiii

Am vazut ca se vehiculeaza mai multe adrese pentru colete...ziceti-mi repede unde pun un pachet cu 26 tricouri cu cupa mondiala de fotbal din 98.

Sunt spalate si calcate, pentru varste intre 2 si 8 ani, le-am pus pe toate, ca poate mai au frati pe-acasa mai mici.

Am pachetul facut, doar sa trec adresa!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput