Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(121)
Raspunsuri - Pagina 4
camady spune:
Sei si dupa ce i-ai pus ser ai mai aspirat?
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
seidana spune:
am gasit cutiuta muzicala de download pe net, pt cine intereseaza..
Caut muzica clasica pt copii si nu gasesc decat pe youtoube
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Sei si dupa ce i-ai pus ser ai mai aspirat? 24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani camady's baby |
nu.. am lasat-o cateva sec culcata, apoi am ridicat-o si am batut-o pe spate .. cica ar trage ea mucozitatile.. caut linkul si il pun..
ionelamaria spune:
Ziua buna
Bai, eu nasc ultima! Acum nu e bai, ca sunt si ultima din lista, asa ca nu e nici asta o problema. Sper doar sa fim bine si atat
Lali, eu cred ca testele de sarcina sunt vinovate, alea pozitive... sigur ele aduc aratele de pitici pentru ca de atunci apar si nu mai pleca
Oana, iti trimitem o imbratisare si ganduri bune sa te inconjoare si pe tine si pe fata ca totul sa mearga perfect
racheel, catarul e relativ. Daca un bebe mananca 90ml lapte la masa pe c antar vor aparea poate aia 90 ml , daca tocmai a urinat si a trecut ceva timp de la masa, va cantari mai putin, daca are cantarul o mica inclinatie iar da eroare, daca e cantarita dimineata e una, seara e alta... si asa mai departe. A luat in 3 sapt 400 g cu toate aceste variante de abateri. E bine. Mai are o sapt si putin pana la 1 luna de la cantarire, are timp sa depaseasca 500g. Masoara si lungimea. Al meu stationa in greutate cand crestea brusc in inaltime.
daca te tine in puseu de crestere sapt asta.... ai sa vezi ca depaseste cei 500g minim
Camady, pot fi secretii in nasuc , secretii care sa nu curga. Ele pot fi si putin laptic intrat aiurea. Nu e semn de raceala. Daca o deranjeaza aspira nasucul. Pui intai putin ser fiziologic si apoi aspiri.
Da, nici eu nui recomand batista bebelusului zilnic. Dar fiecare mama face cum vrea/cum simte
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor
seidana spune:
Camady.. aici e www.youtube.com/watch?v=l2-eyKqsWtw" target="_blank"> igiena nasucului a dr Culcer .. eu nu procedez asa , am adaptat dupa sufletul meu
mikka11 spune:
buna dimi burtii si mamici!
fetele, fata mea nu mai doarme, nu mai stiu ce sa ii fac...am incercat sa o mai las sa planga putin, plange pana se face mov la fata si nu adoarme. Va rog mult, mai dati-mi si mie idei de adormit bebelina...sta treaza de la 8 dimineata pana la 9 seara, adoarme cate 5 minute si se trezeste, vrea numai in brate in rest, sunt deja epuizata...
camady, multumiri pentru cutiuta muzicala!
ionela eu te intrebam de ce te grabesti sa nasti
Hellena nu te mai lua dupa toti binevoitorii astia, copilul tau este perfect sanatos! Pup mamica foarte curajoasa
Eu ca sa curat nasul, pun putin ser fiziologic si apoi curat cu un betisor din acela cu opritori, pompita nu scoate nimic si batista bebelusului nu am cumparat inca...
Am renuntat si eu la servetelele Pampers, am vazut ca vorbeati de asta, ziua o spalam dar noaptea le mai foloseam. Acum folosesc si eu dischetele demachiante imbibate in apa pentru noapte, daca as duce-o la baie sa o spal, nu ar mai dormi neam, si asa nu doarme ziua. Eu o schimb cam de 10-12 ori in 24 ore, ea face dupa fiecare supt, uneori chiar de 2 -3 ori..acum a facut vreo 5 bubite pe fese, sunt rosii, cu ce ar trebui sa o dau?
Fetele cu wrap, acesta se poate folosi si iarna? Am vrut sa rog pe soacra sa imi faca si nu vrea, as dori sa comand unul dar macar sa stiu ca il mai pot folosi ceva vreme...pana la ce varsta poate fi folosit?
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
bujo spune:
Aoleu Hellena te-am facut sa plangi si mai tare? Nu asta a fost intentia mea. Dar te rog eu incearca sa privesti pozitiv.
Camady si a mea era fornaita dar cum nu respira foarte greu si nu se ineca nu aspiram nasucul. Doar puneam ser si curatam cu frecatei de vata. Si scoteam muci pe jumate uscati. Acum o sapt insa, a inceput sa fornaie foarte tare si sa se inece. Si la alaptat ii era greu ca trebuia sa se opreasca si sa traga aer pe gura. Asa ca am bagat pompa si am scos ditamai balaurii. Niste muci vascosi si verzui. Am stat cu grija si o pazeam noaptea sa nu se inece. Am fost toti virusati asa ca banuiesc ca o fi luat si ea ceva. Insa nu i-am dat absolut nimic, am aspirat doar nasucul. Si-o fi luat anticorpi de la mine, traiasca alaptatul. Acum nu mai sunt verzi mucii si aspir mai rar. Sper ca in cateva zile sa nu mai aspir deloc.
Sei, Caterina e bine, mersi de intrebare. Nu are colici si doarme dusa draga de ea. Mi-a mancat intr-o noapte la 12 si apoi la 7 dimineata si apoi la 13. Intre mese a dormit ca valiza in gara. Este o bijuterie.
bujo spune:
Si inca ceva. E adevarat ca e contraindicat aspiratul excesiv ca poate stimula secretiile si sensibiliza mucoasa. Insa daca sunt intr-adevar foarte multe trebuie scoase ca impiedica bebele sa respire si sa pape cum trebuie. In afara de asta, secretiile statute pot duce la otite.
Nane spune:
neatza fetele. hop si eu! maine e ziua cea mare si pt mine. nu am mai scris de mult pt ca nu ma pot baga in subiecte de bb gen alaptat etc, nu ma pricep inca. dar v-am mai citit, sa stiti.
sei, eu am gasit pe torrentz.com mozart for babies. incearca sa dwnld de acolo.
ionelamaria spune:
Mikka, Wrapul se poate folosi iarna. Eu il pun pe sub geaca mea. Bebe nu trebuie sa fie imbracat in fas( material alunecos) desi asta e o conditie mai mult pentru sling. Poti sa il pui peste geaca ta tot asa, daca e din material mai caldut ( geaca zic) si nu e prea rece la fata bebelui.
Eu abia astept sa-l lipesc pe bebe de mine in wrap( dar nu ii cer sa se grabeasca)
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor