Tristete mare!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va multumesc tuturor ,eu alt catel nu mai iau pentru ca nu mai pot sa trec incaodata prin asta.Ne-a terminat pe toti

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

pacat ca nu ai avut un puiut de la ea

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Anca, asa spui tu, dar o sa vezi ca o sa iei altul...cine a avut caine odata e greu sa stea fara

Dupa 11 ani (spuneam ca tine, nu-mi mai trebuie cat am suferit...) am luat un pui de labrador. Din pacate, in conditiile din RO...a murit de jigodie luata de la maidanezii din parc, anul trecut. N-avea nici 7 luni, TEORETIC era vaccinata anti-jigodios de 2 ori...

Acum avem o alta labradoritza (luata din HU), stam la curte, iar Milka e ingropata aici, sa nu stea singura...uneori mi se mai pune un nod in gat cand imi aduc aminte cat s-a chinuit, dar ma bucura ca e aici, cu noi.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa spun,acum am mereu un nod in gat si orice imi aduce aminte de ea,poate credeti ca exagerez dar sincer asta simt.

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

cum sa nu simti asa :(((
eu cand ma uit la Sela si o am doar de 2 ani juma`, ma gandesc ca nu vreau sa treaca anii prea repede, ca o iubim atat de mult, e parte din familia noastra, ea cu nasul de maslina.
insa si eu cred, ca un nou membru patruped v-ar ajuta mult pe toti cand veti fi pregatiti

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

anca, e normal sa spui si chiar sa nu-ti doresti alt caine. Eu doar am povestit cum a fost la noi, nu iti sugeram sa luati altul.
Pt ca, la fel ca si tine nici eu nu am vrut altul in prima saptamana, dar sotul era asa de daramat de a sunat un prieten care e crescator de caini si la rugat sa-i gaseasca o alta puiuta de golden.
Acum nu vreau sa fiu cinica, si sa nu crezi ca nu-ti respect si inteleg durerea, dar imi aduc aminte ce ne spunea vet-ul nostru , ca atunci cand pleaca primul catel din viata stapanului durerea e foarte mare, si nici ca-si mai doresc altul in viitor.
Eu una, noi, nu ne vedem viata fara unul sau doi caini, si la momentul asta avem doua cateluse,una de 6 ani si cea mica de 1 an.
Facem orice sa le fie bine, dar daca in viitor se vor imbolnavi si speranta de vindecare nu exista, atunci nu mai stam si facem injectia,merita macar atat.
Dar cat sunt ok si langa noi, le iubim mult si ne iubesc, le alintam, facem impreuna amintiri ca atunci cand nu mai sunt sa avem de ce sa ne legam de trecut.
Un alt catel e o decizie foarte personala, numai cine trece prin pierderea si durerea aia intelege ca alegi sa nu mai ai alt catel.
Nodul ala va persista o vreme si va dispare intr-o zi, dar amintirile pe care le-ati construit impreuna vor ramane vesnic cu voi.

Mergi la inceput

nati probabil asa este ,acum asta simt si daca o sa depasesc momentul probabil o sa iau alt caine.
Va multumesc tare mult fetelor pentru sustinere,conteaza mult

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Primele zile sunt foarte grele. Apoi durerea se estompeaza si uneori te gandesti sa cauti un alt animalut. Mie mi-a murit pisica anul trecut si pe langa durere aveam in cap si gandul ca alta nu mai iau ca sa nu mai trec prin despartire inca o data. Au trecut 14 luni si nu am luat alta felina. Probabil ca nu se va intampla curand.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Prima catelusa a murit la 7 ani. Inutil sa spun cat am suferit si cat am plans dupa ea si eu si fiica-mea. Barbatul meu vazandu-ne astfel, a gasit un anunt, a sunat , si dupa doua zile de la moartea primei cateluse, am avut-o pe cea de-a doua, un caniche negru de 2 luni.

Cand am vazut-o in casa, am inceput sa plang si le-am spus ca eu nu o voi putea iubi niciodata, sa o duca inapoi ca nu o vreau, ca nu o va inlocui pe cea care se dusese.

Au trecut zilele si-am inceput sa o iubesc, si inutil sa va spun ca acum, dupa 4 ani, o iubim tare mult, ca este o rasfatata, un membru al familiei nostre. Nici nu vreau sa ma gandesc ca i se poate intampla ceva, efectiv refuz sa ma gandesc la asa ceva.

Mergi la inceput