Tristete mare!!
Raspunsuri - Pagina 2
Nati spune:
probabil e bine sa vorbesti cu vet-ul cand e mai bine sa-i faca injectia, poate cand deja numai poate merge absolut deloc sau incepe sa aiba dureri.
Noua vet-ul ne spuse sa o lasam la el la clinica sa moara, ca va fi greu cu toaleta cand nu va mai putea merge,nu va mai manca si ne vom chinui sa o hranim. Oricum am luat-o acasa chiar daca stiam ca la diagnosticul ei de leucemie cale de intoarcere nu mai era, se mergea din rau in mai rau. Poate, daca vet-ul ne sugera injectia poate o scuteam de suferinta,.....asa am ramas amandoi in memorie cu urletele si plansul ei .
Fii tare si oferai in continuare dragostea ta atat cat mai este printre voi, o sa o iubiti si dupa ce nu va mai fi. Offf tare e greu!
ancadragoman spune:
Gata am gasit o clinica ,mergem cu ea acolo ii face o anestezie si dupa inujectia.o incinereaza acolo
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
szivarvany spune:
multa, multa [putere Anca
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
ancadragoman spune:
Mersi mult ,dar nu am stau si plang ca proasta la birou
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
dianad spune:
Anca, multa putere! Dupa ce te linistesti, te-as ruga sa-mi dai si mie numele clinicii si preturile. Teg al meu are si el o tumoare, ar fi trebuit sa fie mort din august. Nu pare a avea dureri, mananca bine si se misca bine pentru un batranel de aproape 13 ani. Pentru finalul sau gasisem varianta cu 400 eutanasierea si apoi incinerarea la cimitirul animalelor cu 350 de ron si inca 150 de ron transportul. Curand voi trece si eu prin momentele despartirii...DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro
szivarvany spune:
Anca, cum esti azi ?
_
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
ancadragoman spune:
Gata,s-a dus puiul meu .A fost cumnatul meu sambata cu ea ,i-au facut anestezia si dupa injectia ,nu a plans si nu a avut nicio reactie.Medicul a zis ca nu simte nimic si ca era f bolnava si o eventuala operatie o omora ca nu rezista la anestezie.
Ce sa va spun,ma simt daramata si de atunci plang intr-una ...foarte greu o sa imi revin !!
Plus ca ieri Maria ma intreba de ea ,ca ii este dor de ea si sa mergem sa o luam de la dr sa o aducem acasa sau macar sa ii dam un telefon,am incercat sa ii explic dar nu intelege inca
Este fff greu fetelor dar ma consoleaza gandul ca a scapat de dureri !!!
poze si filmulete
povestea nasterii
szivarvany spune:
_
Nati spune:
te inteleg si te imbratisez cu drag!
Plangi cat poti tu,vorbeste desprea ea cu pritenii, rudele, ajuta mult.
Noi am plans o saptamana non stop,effective nu mai functionam normal, no roc ca baietelul nostrum nu intreba de ea, avea doar 2,6 ani,nu intelegea el prea bine.
La doua saptamani sotul a primit o alta catelusa golden retriever, iar baietelul nu face inca diferenta ca nu e cea care s-a dus, a ramas noua catelusa cu acelasi nume ca prima.
Anul asta pe 1 noiembrie se implineste 1 an de cand a plecat de langa noi, inca doare, dar ne alina dorul catelusa cea noua.
Imi pare rau ca trebui sa treci prin asta, dar odata veniti trebui sa si plece,numai ca despartirea e asa de grea,foarte grea.