Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaelafalt spune:
Multumesc fetelor.
Oare nu ma grabesc? Nu cred ca am asteptat destul.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
YLARI spune:
Lore scumpa mea, asa de mult as vrea sa te incurajez, stiu ce simti dar nu stiu ce sa iti spun ca stiu ca e complicat si ca s-a terminat demult rabdarea si ca nu ti se pare corect... Stiu, scumpa mea... Te pup si tin tare mult la tine si abia astept sa ma bucur si ptr tine, ca stiu ca asa va fi, va fi bine!
Miha ce veste buna ne-ai dat, bafta multa! Merci de pont, sun maine sa-i calaresc pe aia la clinica, in alta parte am facut-o, dar o sa bag placa asta cu am nevoie ptr hematolog.
Va pup, ma culc ca pic
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
MeAlex spune:
Mihaela, da-i bataie. Daca nu e refacut corpul, nu se prinde.
Eu cred ca s-a refacut.
Ylari, pup! Ti-e somn de la gravideala, ce frumos! Insista la clinica!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dana0000 spune:
Miha eu iti urez sa ramai repede si la anu pe vremea asta sa te pregatesti de botezul bebicului tau! Eu stiu ca m-am inscris pe forum chiar in zilele alea cand ai aflat ca ai pierdut sarcina si ne scriai de la spital si mi-a ramas asa oarecum in minte prin ce ai trecut.
Apoi pe rand alte fete pierdeau sarcinile si ma gandeam ca am 27 ani,nu am ramas niciodata si daca as ramane sa pierd sarcina ar fi peste puterile mele.
Asa ca sincer iti tin pumnii,si nu numai tie si fetelor de aici sa fie cat mai repede.
YLARI cred ca Synevo iti da maine rezultatul,stai linistita..asa zic ei dar mereu e gata imediat.Eu am abonament la Medicover si am facut multe analize la ei,de obicei hormonalele erau gata a2a zi dupa 11,sau atunci le postau pe site.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Mihaelafalt spune:
Fetelor va multumesc la toate, dana multumesc si tie si speram ca DD o sa ne dea bucuria de a ne tine copilasii in brate.
Eu parca am atat putere, inseara asta am vorbit cu fata cu care am stat in spital care are trombofilie si pierdu-se 2 sarcini, nu am vorbit cu ea de atunci ca imi era frica sa nu imi spuna ca a pierdut si acum, dar in seara asta mi-a zis ca are 23 de saptamani si ca sta la pat din iunie, am simtit o bucurie imensa, deci se poate fetelor.
Sotul meu e un pic ingandurat, vrea sa fac nu stiu ce analiza sa vada daca nu mai am nimic toxic in corp de la metotrexat, asa ma enerveaza cand il aud, fetelor eu sper sa nu se fi razgandit, adica nu cred vrea sa fie precaut dar eu nu mai fac nici o analiza.
Oare exista vreo analiza sa vad daca am ceva toxic?
Gata va pup si fug la nani.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Corina87 spune:
Buna seara fetelor,m-ai primiti o aspiranta in club?
Deci despre noi:Avem un baitel de 4 ani Eric,dorim o suriara sau un fratior pentru el,incercam a doua luna,astazi am declarat ziua 1.
Dar pentru luna aceasta am 7 teste de ovulatie Clear Blue Digital,sper sa imi fie de folos.Am luat digital ca sa imi fie mai usor sa detectez ovulatia.Noapte buna.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
Kimmy spune:
Buna dimineata!Eu sunt z13,si deocamdata testele de ovulatie sunt tot negative.De azi bag cate una si dupa-masa,sa nu pierd cumva momentul.Parca as avea ceva senzatii in ov stang,ceva se pregateste pe acolo .In 27 avem aniversare,si mi-am programat deja un first response.Sper sa fie macar urma de a doua liniuta
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
lucianamoga spune:
Neata fete!
Haideti la cafea
Katy
Mihaela ma bucur tare mult ca reintri in cursa si sa dea Domnul sa ramai repede , si stai linistita ca nu te grabesti
la toate fetele
stefulici spune:
Luciana.... multumesc de cafea...f buna... Beau si eu una decaf...
Ylary: Am trimis poza cu testul de sarcina pe contul comun.
Maine bag iar un test... sper sa fie bine! Oricum menstruatia nu a venit...iar asta e f bine . Am in schimb dureri ca la cm si in fiecare zi cate o picatura maron...nu mai mult.
Si in plus sunt groaznic de racita...Aseara nu am rezistat si am luat un paracetamol... E ok? Parca stiam ca e voie sa iei in sarcina...?
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.