Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Ylari felicitari pentru beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Hi Moni , am uitat sa-ti urez bine ai revenit!
Eu sper sa nu mai ajungi la inseminare , sa vina acum , iar daca totusi ajungi sa vina din prima !!!!!!!!!

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

buna Luci
te pup
merci mult
cum stati cu spermograma?
de fapt abia a inceput tratamentul nu?

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Inca nu am refacut-o , mai are vreo saptamana pana termina prima cutie si nu stiu ce sa facem , sa faca acum o spermograma sa vedem cum stam dupa o luna jumate de tratament?
In rest cad si ma ridic in fiecare zi !

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Luci eu zic sa astepti
pentru ca nu e relevant
un tratament complet ar trebui sa dureze 3 luni si abia dupa aia sa faca spermograma
fiind vorba intre noi, nici al meu n-a tinut 3 luni
a tinut doar 2 luni si apoi a repetat spermograma
inainte insa...n-are rost
asa zice si medicul
eu bag mana-n foc ca va fi bine
e f bun spermotrendul, iti spun din experienta sotului
acum sotul meu mai ia si vitamine, la recomandarea dr. uscatescu
adica: omega 3, magne b6, acid folic, coenzima q 10, masculion, l-arginina (parca), vitamina e

deci suntem f tari amandoi (avem niste cheltuieli...
macar sa fie cu folos, ca ne-am uscat de bani
500 lei dintr-un foc (pentru amandoi) si nici macar n-ajung o luna intreaga....cred oricum ca lunar dam cam 8 milioane pentru vitaminele astea :(

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Of Moni sper doar sa fie cu folos la toata lumea tratamentele , ca banii ii facem noi , nu ei pe noi

Mergi la inceput

weekend placut!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ylari ce beta frumoasa ai
de molipsire de la tine

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77
eu am ovulat deja, in ziua 12 si atunci aveam endometrul de 08. mm
azi il aveam de 0.6 mm, adica mai putin
nush de ce....

Moni nustiu nici eu ce sa zic. .
Nu stiu de ce scade.
Poate trebuie sa iei utrogestan?

Eu luni voi repeta eco, sa vad cat va fi endometru la mine ca azi am ovulat. So, va fi a3a zi de la ovulatie.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
eu am sa raportez o stare de rau cu stari de voma si greata, cred ca ma ia raceala, si n-as baga mana-n foc ca n-am nici febra...si marti merg la monitorizare, z11 sa vad ce balauri au mai crescut ....aici ma refer la hidrosalpinxul ala....sotul tot nu poate face spermograma , decima duc doar pt analize si eco, asta daca nu ma razgandesc si stau pe curu meu acasa...sunt tare prapastiaosa cand primesc vesti proaste, imi revin greu , inainte avem un optimism iesit din comun, acum ca nu mai sper la nimic ....e aiurea inainte sstiam ca poate nu se va intampla niciodata, dar exista o speranta, acum stiu ca nici aia.
ylari super beta

va puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna, dragele mele!
DenyAnd, multumesc din tot sufletul ca m-ai trecut pe listutza de aspirante, ma gandeam sa va rog dar imi era un pic rusine ca eram noua pt voi, chiar daca eu va citesc de cateva luni si am impresia ca va cunosc foarte bine pe toate. Ti-as fi foarte recunoscatoare daca m-ai trece si pe cea de la acatist: Adina si Felix.Chiar daca sotul nu e langa tine, tu sa mananci si sa iei ac folic, sa ai grija de tine, ca poate luna viitoare e momentul cel mare.

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Ylari, beta creste foarte frumos!

Monique77, si eu stiu ca ovocitul nu traieste mai mult de 72 de ore. N-am auzit niciodata ca ar rezista 7 zile, cred ca doctorul tau citeste carti SF.

Eu imi beau cafea si plec la lucru. Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Ylari superb beta HCG!
Mai mult ca dublu, in mai putin de 2 zile. Felicitari, dublu mamicutzo!

Mergi la inceput