Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alex, sau Monique sau cine ma poate ajuta va rog dati-mi si mie niste repere cum sa ajung la dna U. Adica acolo la Fundeni, unde o gasesc, pe unde intru, la ce etaj, etc. Va multumesc mult mult. O sa intreb eu si pe la poarta. Chiar, ma lasa aia la poarta sa intru sau mor cu ei de gat si ma arata la stiri?

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, ia-ti cate pisici vrei, toxoplasma nu se ia de la pisici decat daca te straduiesti...crede-ma, am avut de cand eram mica muuuulte pisici...le pupam in bot, nu ma spalam pe maini...na, cum fac copiii...si nu am nici macar anticorpi pt toxoplasmoza, deci nu am avut infectia niciodata. Ai sanse mai mari sa faci toxoplasmoza de la carne insuficient preparata sau daca lucrezi in gradina si bagi mainile in pamant (ca pe acolo pot face caca pisici, soareci etc si te contaminezi) decat de la pisici. Veterinarul nostru (in care am incredere totala, regret ca nu e medic uman) mi-a spus ca poti lua toxoplasma daca: pisica face caca, ramane caca in mediu umed cam 24 ore si apoi pui mana direct pe caca...deci trebuie sa te straduiesti mult sa iei de la pisica...altfel nu se ia de la pisica. Ginecologii sutn crizati cu toxoplasma si dau vina pe bietele animale. Stiu o fata care a facut toxoplasma de la carne (nu suporta pisicile, nicio sansa sa se apropie de vreuna)...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui Monique77
am o nelamurire insa - si n-am vazut=-o la timp ca sa intreb
in ziua 12 (ziua in care am si ovulat cred), aveam endometrul de grosime 0.8 mm
in ziua 15 (azi), endometrul meu era de doar 0.6 mm
asta nu poate sa fie bine....nu?
trebuia sa se mai ingorase, nu sa se mai subtieze..

voi ce ziceti?

eu am ovulat deja, in ziua 12 si atunci aveam endometrul de 08. mm
azi il aveam de 0.6 mm, adica mai putin
nush de ce....

Scumpo, nu vreau sa te descurajez, dar chiar cu o zi inainte de ovulatie endometrul poate fi de peste 1,0cm. Si dupa ovulatie creste.
(asa e la mine ieri 1,1cm si azi e ovulatia).
Inseamna ca la tine inca nu e pe aproape ovulatia?

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

MeAlex eu am deja doi (tata si fiica). Iti trimit PM cu un link unde ai putea sa pui anuntul.
Ylari super beta
Stefulici arata foarte bine cele doua teste!

Fetelor cand aveti prima programare la eco?

ARM 2 zile pana la testare - daca mai apuc

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Fetelor, trebuie sa va povestesc ceva. Nu mai pot de nervi...m-a sunat prietena mea din liceu (vorbim rar, acum nu mai vorbisem de anul trecut)...e intr-o situatie ciudata: matusa ei a murit si a ramas in urma doar un motan. Prietena mea nu il poate tine: mama ei uraste animalele, e de o saptamana la ea si zice ca miroase, ca a zgariat-o (e singura persoana zgariata de motanul asta)...motanul are 11 ani si e frumusel, curat si cuminte. Prietena mea nu il poate lua pentru ca nu vrea prietenul ei, stau impreuna si a zis sa aleaga intre el si motan! A zis ca il eutanasiaza daca nu il poate lasa undeva, la un centru...i-am explicat ca centrele astea sunt pline cu amarati culesi de pe strada...Mi se par atat de cruzi...nu pot s-o ignor, desi as bate-o pe "prietena"...in mod normal, nici nu as mai vorbi cu o atfel de persoana...dar mi-e frica sa nu il eutanasieze...Eu nu il pot lua pentru ca stau intr-o garsoniera,am deja un motan si s-ar bate crunt...Momentan o sa il sterilizam si mai vedem...mai sper ca poate se ataseaza de el...Ce sa fac? Aveti vreo idee?

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

eu zic sa incerci sa pui un anunt si pe facebook
poate il infiaza cineva nu?
eu am catelus iar sotul e alergic la pisoi desi e lesinat dupa pisicute...

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Alex, sau Monique sau cine ma poate ajuta va rog dati-mi si mie niste repere cum sa ajung la dna U. Adica acolo la Fundeni, unde o gasesc, pe unde intru, la ce etaj, etc. Va multumesc mult mult. O sa intreb eu si pe la poarta. Chiar, ma lasa aia la poarta sa intru sau mor cu ei de gat si ma arata la stiri?

POZE
Mami de Eva scumpa

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

dragutule
sunt mai multe intrari in cladire
intri acolo unde scrie sectie de hematologie si ceva cardio...
urci la etajul 2 (intrebi ca e un paznic la intrarea in cladire, sa te indrume ca sunt multe viraje la stanga, dreapta)
la etajul 2, cum ai urcat scarile, scrie sectia de hematologie,
cateterism parca
iesi de pe casa scarilor si imediat faci stanga apoi iar stanga (oricum asa te duce culoarul)
mergi pe culoar drept inainte si in capat faci iar stanga
vei vedea mai spre capat ca e lume la usa (scrie si pe usi)
e usor de ajuns :)
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Hi Moni , am uitat sa-ti urez bine ai revenit!
Eu sper sa nu mai ajungi la inseminare , sa vina acum , iar daca totusi ajungi sa vina din prima !!!!!!!!!

buna Luci
te pup
merci mult
cum stati cu spermograma?
de fapt abia a inceput tratamentul nu?

Inca nu am refacut-o , mai are vreo saptamana pana termina prima cutie si nu stiu ce sa facem , sa faca acum o spermograma sa vedem cum stam dupa o luna jumate de tratament?
In rest cad si ma ridic in fiecare zi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Intrebi la poarta, ca e incurcat pe acolo. Ajungi la cladirea pe care scrie Hematologie, intrebi iar paznicul sa iti spuna pe unde sa o iei (e incurcat un pic pe holurile alea) si mergi la etajul 2). Cum ajungi spui ca esti gravida, ai trombofilie si ai venit la analize...nu astepti sa te intrebe cineva. Te va lua o asistenta in primire, iti recolteaza, iti ia dosarelul si iti zice sa vii dupa-amiaza...daca vrea sa te amane pe a 2-a zis, o rogi frumos daca nu se poate sa ai rezultatul in aceeasi zi, pt ca tb sa mergi la ginecolog. In dosar pui analize de trombofilie, ecografii vechi, ce mai ai...pe o coala alba scrii ce tratament faci acum, scrii in cate sapt esti gravida si daca ai ceva cazuri de antecedente in familie: infarct, stop cardiac, accidente cerebrale, varice, daca ai luat anticonceptionale si daca ai fumat si cat timp.

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ylari felicitari, e super buna beta.
Alex nu stiu ce sa iti zic de pisica.
Ylari sa stii ca sunt suparata pe tine, nu ne trimiti si tu niste pupici de molipsire, noua prietenele tale de suferinta?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

POZE
Mami de Eva scumpa

te lasa te lasa
n-au treaba cu tine

Mergi la inceput