*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*
Raspunsuri - Pagina 6
malinas spune:
La multi ani tuturor sarbataritilor pe care i-am ratat.Multe bucurii si santate.
Eu am avut o saptamana cursuri prin alte localitati si sunt rupta de oboseala.A fost si cumplit de frig in salile de curs asa ca nici nu-mi dau seama daca e oboseala sau vreun pui de raceala.Sper sa treaca repede.
David s-a acomodat destul de bine la gradinita.Dimineata insa spune cu nu vrea sa mearga si ca e urat la gradinita, dar cand ajungem acolo fuge imediat la copii.
Vin cu o alta problema "esentiala" la voi. David vorbeste tot ce vrei si nu vrei, dar nu stie sa numere si nici nu am reusit sa-l invat, desi acum cateva luni invatase de la niste desene sa numere in germana, dar acum nu vrea nicicum sa spun nimic si nici nu stie vreo poezie, oricat de mica, desi am incercat in nenumarate randuri sa-l invat, dar refuza. Mai sunt si alti cozonacei in aceasta situatie?
Z_IULIA spune:
Intru si eu sa urez la multi ani cozonaceilor care au facut 3 ani deja si celor care vor face pana reusesc sa mai scriu eu!
La multi ani si fratiorilor, mamicilor si taticilor care se sarbatoresc in octombrie. Multa sanatate si tot ce va doriti!
Doamneeee, ce copii mari avem!
Miky-ea spune:
Ginye,felicitari pentru vestile bune!
Nici Alexia nu e fan medic...insa sper ca gasim o madalitate sa facem mai "agreabila" vizita la doctor.
Olivia26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Olivia,ce frumos povestesti tu despre puii tai...Esti o mamica echilibrata si puternica! Mamica fericita a printesei Alexia Bianca „Viata insasi este magie, iar daca nu crezi asta, macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic.“ Albert Einstein |
Da' de unde atata echilibrata...momentele alea de disperare cand stam cu aparatul de aerosoli la capul lor in caz ca se sufoca sau cand ii pazim sa nu se inece cu muci, etc le tin pt mine, sac... unde mai mai pui ca de 3 ani nu am mai dormit o noapte cap-coada. Doar tu stii ca David e plin de personalitate ca si printesa ca doar de asta se gagicaresc, cine se aseamana se aduna... mai nou nu-i convine cum ne imbracam si ne ordona sa luam alte haine pe care le hotaraste el, evident Ma gandeam ca nu stiu care asculta mai mult, el de noi sau noi de el In general el se multumeste cu explicatii detaliate chiar si in cazul unui refuz si cred ca ne-am dat seama de ce...ca apoi sa ni le-ntoarca, sa-l vezi cum ne face observatie daca ne prinde pe picior gresit, probabil de dragul de a auzi "ai dreptate, David asa e bravo, mama/tata a gresit".
Cu toate astea, sunt atat de constienta ca trece asa repede timpul si acusi o sa devina totul doar o amintire care o sa ne trezeasca siroaie de lacrimi incat parca imi vine sa sorb fiecare secunduta alaturi de ei in care mi se incarca inima si prind puteri inimaginabile chiar cand uneori simt ca nu mai pot.
Printesa cum mai e, sanatoasa, voioasa? Aplica-i o tona de pupici de la gagic.
anca_27 spune:
citat din mesajul lui IuliaCospy Anca, cu varsatul de vant... noi am avut in primavara. Sara mea n-a avut niciun fel de probleme adiacente. I-am spus ca tinctura mentolata e solutie de la zane ca sa treaca bubitele si a stat cuminte. In ciuda "recomandarilor" de pirin carti eu i-am facut baie/ dus caci mi s-a parut imposibil sa o tin nespalata o sapamana. Trebuie insa mare atentie cand se fac cojitele, sa nu le rupa mai devreme decat e cazul. Sara a ramas cu 3 semna urate pe frunte, iar in rest n-are nimic. Sugestia mea: cand stau sa cada cojitele da-i cu ceva crema mai grasa ca sa la inmoaie si hidrateze - nici nu o mai mananca si nici nu exista riscul sa se rupa si sa lase rana in urma. Multa sanatate |
Multumesc, Iulia!
anca_27 spune:
citat din mesajul lui Darling_ Zibelina multa sanatate si rabdare multa lui mami. Doctorii aici spun ca-i OK baita. Uite mai multe info www.nhs.uk/conditions/chickenpox/Pages/Introduction.aspx" target="_blank"> aici |
anca_27 spune:
La Multi Ani, plini de Iubire, EVA!
Z nici nu stiu ce sa zic. Acu vreo 3 ore eram disperata ca face febra prea des - la mai putin de 6 ore - si prea mare, peste 39, acu astept sa ajunga dr la cabinet s-o sun. Partea buna e ca incep din ele sa se usuce. Vreo 2 cunostinte, asistente, una la infectioase, cealalta la un med de fam, m-au trimis direct la infectioase, sa nu fie febra semn de alte complicatii. Acu stau sa vad cand reapare febra si nu-mi permit sa ma panichez. Am credinta ca suntem pe ultima suta si febra e doar ultima reduta.
O zi magica!
malinas spune:
citat din mesajul lui anca_27 Malinas, z numara asa: 2,3,5,6,10,16... Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
david numara: 5, 10, 5, 10, 5...
Ideea eeste ca in weekend ne-am intalnit cu niste prieteni care au foarte surprinsi sa constate ca nu stie sa numere si nici nu zice / stie poezii. Si m-au pus pe ganduri.
anca_27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui malinas
david numara: 5, 10, 5, 10, 5... Ideea eeste ca in weekend ne-am intalnit cu niste prieteni care au foarte surprinsi sa constate ca nu stie sa numere si nici nu zice / stie poezii. Si m-au pus pe ganduri. |
Sa ridice mana cine stie sa numere pana la 10 si stie cel putin jumate Luceafarul, s-o linistim pe Malinas. Nu ma indoiesc ca sunt cozonaci care stiu, serios, dar stiu ca sunt si care nu stiu. Si eu mai stiu ce prevede programa scolara la varsta lor, sau a grupei mici. Nicidecum sa stie sa numere pana la 10 si sa spuna poezii pe de rost...