*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*
Raspunsuri - Pagina 5
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI!!! EVA MIRTHULE SA ITI TRAIASCA PRINTESA SA VA BUCURATI DE EA!!!
ANCA sanatate sarei sa se vindece repede bubitele.la sfaturi nu ma bag nu prea stiu multe legat de bubite decat ca nu trebuie sa se scarpine.
GINYE ce mai face baiatul? cum mai merge acomodarea.
am reusit sa facem masina de spalat dimi la gradi il dusa taso si eu cu zuza ma apuc sa [un varza la butoi
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele
bertha spune:
Pe fuga, fur 5 min de la serv. N-am mai scris de-o vesnicie, am mai citit unoeri...azi mi-am dat seama ca au trecut 3 ani...wow...la anu' parasim clubul scutecelor. Ce sa mai, avem copii mari!
Noi suntem bine in general. Ioana e de vreo 2-3 luni cu crize puternice (plans, tavalit, vaicarit, tot tacamul, totul alternand cu perioade cand e un inger de copil). Ma si sperie, ca Darius n-a facut asa si eu ziceam ca era capos si neasculatator, vai de capul meu, nu stiam eu cum e cu copil crizat cu adevarat. Na, ca acum vad.
Vad ca vorbiti de kg, n-am mai cantarit-o/masurat-o, dar, ochiometric, e inaltuta si slabuta. Are si ceva par, rarut, dar are.
N-am mai facut teste de alergie, poate spre sfarsitul anului, fara mari sperante.
Darius a inceput scoala, da, chiar am baiat mare (imi vine pana la umar...e adevarat ca n-am chiar o inaltime colosala). Merge si la after-school. De la ambele invatatoare avem numai cuvinte de lauda (mai putin pt debitul verbal si pt obiceiul de a vorbi cu "tu" de care nu ne prea dezvatam). Chiar sunt mandra de el per ansamblu, s-a acomodat repede si e in elementul lui.
Andi, cum mai stati cu alergia? Pitica e bine? Are vreun semn de alergie? Iarta-ma, dar nu mai sunt la curent, poate ai mai scris. O sa incerc sa intru de acasa sa vad pozele.
M-am cam intins si ma asteapta treaba. Nu stiu cand o sa mai gasesc timp sa mai scriu.
Va pup pe toti si va doresc pitici sanatosi si voiosi!
La multi ani tuturor! Petercere frumoasa!
Otiliav spune:
Evushca, multa sanatate, cadouri frumoase!
Da chiar nu s-a mai vazut nimeni cu Mirtha? Stiu ca este ocupata dar mai exista si we din fericire
Gynie, Anca, cum va mai sunt copii?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
IuliaCospy spune:
La multi ani cozonaceilor sarbatoriti! Nici nu imi vine sa cred cand a trecut timpul!
La multi ani si lui Patrik!
Noi suntem bine. Sara se rasfata cat cuprinde, mai ales dupa we pe care le petrece cu bunicii. Azinoapte a ramas la mama caci eu am fost in delegatie si am ajuns la 2. Azi dimineata ma suna mama sa imi spuna ca ele au hotarat sa ramana acasa ca pe Sara o doare piciorul ca s-a lovit ieri cand s-a jucat. Boon zic. Haic sa vedem despre ce e vorba. Ajung acolo, Sara mea in usa: mami nu vreau sa merg la gradi, vreau sa stau acasa sa dorm cu buni. Da de ce, intreb eu? Pai ma doare piciorul. Pai si daca pupa mama nu trece? Ba da, trece!
Concluzia, dupa ce i-a rupt sufletul maicamii vainandu-se si plangand, iar mama zicandu-mi ca e cam devreme sa trezim copilul si sa-l ducem la gradi (azi am ajuns la 9, iar in mod normal suntem acolo pe la 7:45), cand am ajuns acolo m-a pupat si dusa a fost ca nici nu s-a uitat in spate.
Anca, cu varsatul de vant... noi am avut in primavara. Sara mea n-a avut niciun fel de probleme adiacente. I-am spus ca tinctura mentolata e solutie de la zane ca sa treaca bubitele si a stat cuminte. In ciuda "recomandarilor" de pirin carti eu i-am facut baie/ dus caci mi s-a parut imposibil sa o tin nespalata o sapamana. Trebuie insa mare atentie cand se fac cojitele, sa nu le rupa mai devreme decat e cazul. Sara a ramas cu 3 semna urate pe frunte, iar in rest n-are nimic. Sugestia mea: cand stau sa cada cojitele da-i cu ceva crema mai grasa ca sa la inmoaie si hidrateze - nici nu o mai mananca si nici nu exista riscul sa se rupa si sa lase rana in urma. Multa sanatate
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
Darling_ spune:
La Multi Ani Eva!
Corina sa-ti traiasca baiatul!
Zibelina multa sanatate si rabdare multa lui mami. Doctorii aici spun ca-i OK baita. Uite mai multe info www.nhs.uk/conditions/chickenpox/Pages/Introduction.aspx" target="_blank"> aici
Olivia26 spune:
La multi ani, Eva! Mirtha, sa va traiasca printesa.
Bravegirl, la multi ani lui Patrick pt ieri!
Juliaaaa, Berthaaa, ce ma bucur ca ati mai intrat, mi-era dor tare de voi!!!!
Mi-e si rusine sa spun dar sincera sa fiu parca de multe ori e mai usor acum cu amandoi decat era cu unul, se joaca amandoi, merg de manuta, se iubesc tare, pana si in patut stau uneori amandoi si se joaca, baita tot amandoi, au pana si semnul lor (isi unesc degetelele aratatoare si David spune "prieteni") David e un fel de guru pt asta mic care i-ar sorbi fiecare gest si e tot numai un zambet. Are uneori si David, tot mai rar ce-i drept, tendinta de a-l respinge dar in cazul nostru, de fiecare data a fost din vina noastra, am zis sau am facut ceva ce l-a deranjat si am remediat rapid ca sa nu riscam sa devina frustrare. La noi, cred ca a contat mult si faptul ca eu dorm cu David, in felul asta nu a simtit ca m-ar fi pierdut in favoarea grasanului chiar daca e constient ca eu stau cu Eric toata ziua cat e el la gradi.
In rest, David e ascultator, mai are si el momente nasoale dar mereu are cate un motiv de frustrare si incercam sa-l rezolvam inainte sa se agraveze, in general il simt ca pe un prieten si avem intelegerea noastra (eu il ascult pe el si el, pe mine), am fost aseara la o petrecere si l-au laudat clownii...ca el a stat foarte atent si urma toate instructiunile (e drept ca el are avantajul de a sti si engleza si greaca de la gradinita), apoi, din proprie initiativa, a strans impreuna cu fra-su gunoaiele (ambalaje de la dulciuri) de pe jos lasate de ceilalti, ziceau ca se comporta foarte matur pt cat de mic e, m-au intrebat daca a implinit 4 ani sau nu inca Vai de capul meu cat m-am laudat dar ce sa fac, is tare mandra de ei
Va pup, ma duc sa mai dau telefoane ca nu am gasit inca locatie pt ziua lui si peste tot pe unde am sunat sunt deja rezervate, of si asa de mult voiam sa-i facem cum vrea el la un loc de joaca dar am tot zis ca e timp
Miky-ea spune:
Olivia,ce frumos povestesti tu despre puii tai...Esti o mamica echilibrata si puternica!
La multi ani cu intarziere si pentru PATRICK,sa cresti sanastos si fericit!
Andy08 spune:
Multumim de aprecieri.
Bertha, Andrei e la fel cu alergiile. Urmatoarea testare va fi prin mai. E mai bine cu intolerantele, insa. Mai face putina eczema de la unele alimente (de ex. grau, daca mananca prea mult), dar e mult mai bine. Am inceput sa incerc alimente pe el (lapte de orez, de cocos, vreau sa incerc peste si nuci, migdale etc.), dar cu teama. Chestia e ca nici nu stiu ce ar face daca ar bea lapte, de ex. La atingere, face urticarie imediat. Dar nu stiu ce fel de reactie ar avea daca ar bea/manca un produs ce contine lactate. La gradi ii duc mancare de acasa, gatesc pt. fiecare zi exact ce au ei in meniu, dar cu alimente ok pt. el. Sa vezi ce distractie e sa faci macaroane cu branza fara branza :)
Emma a avut si ea scaune cu sange si sunt iarasi la dieta aia stricta de vreo 3 luni. E mai bine acum. I-am facut si ei un IGE total si a iesit valoare normala (Andrei avea IGE total de 10 ori mai mare ca maximul admis). Speram sa fie doar o intoleranta care sa treaca repede.
Ioana cum e?
Otilia, eu ma uit la tine cat esti (pari) de relaxata si in control cu 3 pitice si te admir.
Olivia, sigur ajuta faptul ca dormi cu David. Andrei doarme cu tati, dar mutarea asta nu e legata de aparitia emmei. Noi am facut-o cu 2 luni inainte sa nasc, dupa ce am ajuns la spital cu contractii. Incet-incet o sa vrem sa-l lasam sa doarma singur, dar sa-i mai treaca din suparari.
La multi ani, Eva!
Fug, ca plange gazutza asta...
ginye55 spune:
Otilia am ajuns cu Edi la alergologie sambata. Ne-a dat sa-i facem niste analize la sange sa depistam daca e alergic. Problema mare e ca Edi nu prea sta nici la un consult normal la dr...abia a reusit dr sa-l asculte la plamani...nu stiu daca vom reusi sa-i recoltam sange.
Dr alergolog crede ca e tot o rinita alergica si nu astm. I-a dat ca tratament ventolin spray si sirop, bioparox, singulair. tusea a mai cedat si nu se mai sufoca noaptea in somn.
Eli la gradi totul merge bine. S-a acomodat...era si cazul.
Azi a venit cu 2 buline in piept. Deci, e de bine!
Anca ce face Zibe?