*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Offf, am scris un mesaj ieri si vad ca nu s-a trimis

Le uram si eu La multi ani sarbatoritilor zilei, Mihai si Leyre,, dar si celorlalti cozonacei care poarta numele sfintilor arhangheli - Dimitrie Gabriel de Eli, Luca Gabriel de Amy, Antonio Gabriel de Mav, Mihai si Gabriel de Elsels, Diana Gabriela de Alexutzza!

Au fost 2 cazuri de varicela in gradinita, dar la alte grupe cu care ai mei nu prea au contact, dar... om trai si om vedea.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Si, pentru astazi.....

La multi ani, Alexandra de Cameliam si gemenutii scumpi Mihai si Gabriel de Elsels (asteptam vesti de la voi, mamicilor!)

Mergi la inceput

Marysa, felicitari pentru samburica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI!
Alexandra
Mihai si Gabriel
sa fiti sanatosi si la punga grosi

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

mary-sa felicitari pentru micuta comoara sa ajungeti cu bine la termen si sa fiti fericiti.

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bine ai revenit printre noi mamica draga. Ce mai faceti voi? Si ai venit cu o surpriza frumoasa. Cozonacica va avea un fratior. Ce frumos. Sarcina usoara si sa ne tii la curent. Vrem poze cu voi.
Ai domnisoara mare.. sa iti aduca multe bucurii.. si sa fie sanatoasa.

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Buna seara,

Otiliav, eliza_cri, Monicus va multumim de urari si va uram si voua tot binele din lume si multa sanatate puiutilor!

Am avut o zi fff plina sa ca fug la , va pup si promit ca o sa mai revin cu detalii!

Mergi la inceput

Alexandra de cameliam,
Mihai si Gabriel de Elsels.

Sa fiti sanatosi dragi cozonacei si sa le umpleti parintilor inimile cu bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Oceanborn merci frumos pt nume...ne-am cam oprit la numele asta sa vedem ce impact are...Kariss e grecesc si inseamna gratie iar Yasmin- floare de iasomie, ma gandesc sa poata sarbatori de Florii.

manumanu,eliza_cri si multi

Monicus...e tot fetita...nu stiu de unde ai retinut baietel...sanatosi sa fim!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 26 saptamani cu Kariss Yasmin
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Rectific atunci.. dupa nume.. m-am luat... am crezut ca este nume de baiat.. dupa ec mesajul initial am spus ca este fetita.. si am rectificat postarea. Imi cer scuze ca buburuza din burtica am presupus-o baitele. Acum citind postarea ta.. am aflat ce semnificatie au numele. Sa fie intr-un ceas bun si sa ii poarte noroc numele.Mai asteptam vesti cu voi.
Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Oceanborn merci frumos pt nume...ne-am cam oprit la numele asta sa vedem ce impact are...Kariss e grecesc si inseamna gratie iar Yasmin- floare de iasomie, ma gandesc sa poata sarbatori de Florii.

manumanu,eliza_cri si multi

Monicus...e tot fetita...nu stiu de unde ai retinut baietel...sanatosi sa fim!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 26 saptamani cu Kariss Yasmin
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Maria Diana de Lorellay,
David de malinas
Sonia de Esaria
Maya-Maria de Andreea

La multi ani cozonacei dragi.

Mergi la inceput