*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Radu ia Singulair de 2 saptamani, se vad ceva efecte, dar parca il si agita putin. Nu i-am descoperit nicio alergie deocamdata la teste, nici bronsiolita nu a avut, dar tusea aia care ne-a necajit era pe fond alergic, asa incat dr alergolog i-a dat 3 luni Singulair. Acum nu mai tuseste si s-au diminuat si secretiile din spatele nasului.

Gynie, tu ce fel de Singulair ii dai? Comprimate sau granule? Noi am avut o problema pentru ca Radu nu a vrut sa ia tableta nicicum, desi este buna la gust (ne-a dat dr o mostra cu 7 tablete) asa ca pe reteta am luat granule pe care le dizolv in sirop de brad, ca altfel nu accepta nimic cu lingurita de la mine . Si inca o intrebare: cam la ce ora ii dai? Noua ni s-a recomandat seara...

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui anes

Gynie, de cand ia Edi Siungulaire? Si nu se simte mai bine?

De o saptamana.Cred ca e mult prea devreme sa se vada efectul.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Aude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Aude

Vacanta cu Laura in Romania

Bravo! Eram sigura ca e doar incapatanata de ce sa vorbeasca ea cd vreti voi? o sa vb cd o sa vrea EA!!!

Mergi la inceput

Alra, Nicolu' capos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Tudor sa fii sanatos si voios.
Creatza sa iti traiasca flacaul cel drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

La multi ani, Tudor!!!

voi dati copilasior pampers la gradi pentru somnul de amiaza? Al meu acasa mai are scapari cu toate ca avut o perioada cand nu mai facea deloc, deloc, dar la gradi a facut pe el in 3 zile din 4...azi i-am pus pampers in ghizdan. Nu cred ca sunt atente la el sa mearga la baie inainte de somn, si mai bea si multe lichide..apa de acasa, ceai dimineata, ciorba la pranz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ginye, cam dupa 2 sapt. au inceput sa se vada efectele, adica i s-au diminuat secretiile si haraiala. Apoi au disparut de tot. Cand a facut bronsiolita acum 2 sapt. a tusit si a expectorat, dar dupa aceea s-a vindecat complet.

manu, seara si la noi. Ii dau pt. ca este bb comprimate de 4 mg dizolvate in apa, cu seringa. Ma gandesc ca si lui Radu ai putea sa i le zdrobesti si sa i le dizolvi ca sa le poata lua cu lingurita.

alra, nici nu ma gandeam ca nu aude pt. ca v-ati fi dat seama pana acum!

Bebelusul meu bate din palme cand ne vede pe noi facand asta si incepe sa faca "pa"cu manuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

madutza, cand l-am dus in prima zi i-am pus un pampers in bagaj, dar nu l-a udat, atunci educatoarea mi-a spus sa ii aduc o paturica absorbanta , pt. orice eventualitate. Prin urmare, dupa amiaza la somn nu face niciodata pe el. Noaptea ii pun pt. ca bea inca multa apa si noaptea. In rest nu face niciodata pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Gynie, tu ce fel de Singulair ii dai? Comprimate sau granule? Noi am avut o problema pentru ca Radu nu a vrut sa ia tableta nicicum, desi este buna la gust (ne-a dat dr o mostra cu 7 tablete) asa ca pe reteta am luat granule pe care le dizolv in sirop de brad, ca altfel nu accepta nimic cu lingurita de la mine . Si inca o intrebare: cam la ce ora ii dai? Noua ni s-a recomandat seara...

Ii dau granule, tot seara. Dar din ce am citit pe prospect, nu trebuie dizolvat in lichid. Se da cu un aliment solid.

Mergi la inceput

Am citit si eu dar nu e chip sa i le dau direct in gurita sau cu aliment solid... vrea numai cu seringa, asa ca fac lichidul ala mai gros, asta e, n-are ce sa-i strice, efectele se vad deja. Luna viitoare o sa iau din nou pastilute si le dizolv pe alea daca nu le ia altfel.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Ii dau granule, tot seara. Dar din ce am citit pe prospect, nu trebuie dizolvat in lichid. Se da cu un aliment solid.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput