*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata!

La multi ani Anto de mav!
La multi ani Tudor de diana!
La multi ani Hanna de mendy!
La multi ani Daria de Oaana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra
deci parerea mea este sa ignori ce a fost si sa te focusezi mai mult pe prezent.

si da-i sa manance. da-le ... de principii, ca astia nu cresc cu principii ;)

Este foarte adevarat ce spui si sunt foarte constienta de asta! De aceea spun ca eu nu sunt atat de puternica precum par! De aceea ii admir enorm pe parintii care fac fata la necazuri mult mai mari!

Cui mancatul..da, orice, numai sa manance.

Privind perfectionismul... nu sunt o perfectionista, si nici nu am pretentii sa mi se intample totul ca la carte, doar in privinta sanatatii copiilor .

Stiam de ingrijorarea ta privind gaurelele la inima. Chiar vroiam sa te intreb..are DSA sau DSV? Si al meu are un mic DSA, 3 mm, nu ii va pune probleme nici daca nu se va inchide definitiv!

Mergi la inceput

Gynie, de cand ia Edi Siungulaire? Si nu se simte mai bine?

Corina cum Dumnezeu nu a observat nimeni pana acum, pt. ca este o anomalie foarte clara, care numai chirurgical se rezolva! Doamne ajuta sa fie o operatie reusita!

manu, interesant titlu! Ceea ce trebuie sa fac eu ..sa nu devina o obsesie chestia cu mancarea, pt. ca atunci copilul va incepe sa manance si mai putin!

Mirtha, vorbea alra de fibroza chistica (mucoviscidoza) din cauza racelilor repetate si neasimilarii mancarii.

alra, noi nu mai stim cat este de frumoasa Nicole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

nicole a avut 1 dsa de 2mm si 2 dsv de 2 respectiv 3mm. cele din urma i-au dat necazurile, obosea cand manca, respira agitat si tranpira pe capsor de la efort. s-au inchis 2 din ele, anul trecut ramasese doar un dsv de 1mm. mai mergem in decembrie la control.

dsa e relativ normal la bblusi, il au toti in uter, insa cand ies, datorita presiunii se inchide o membrana. la unii e prea scurta si de aici dsa-ul. teoretic se astupa in timp, insa nu e garantat. dsa e mai putin periculos ca dsv, din ce stiu eu.

corina, mult succes. sper ca nu e nimic grav si ca se poate rezolva repede ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI!!!
Hanna
Antonio Gabriel
Tudor Stefan
Daria Alexandra
cu sanatate si impliniri

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Neata!

La multi ani Anto de mav!
La multi ani Tudor de diana!
La multi ani Hanna de mendy!
La multi ani Daria de Oaana!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

si din partea noastra! multa sanatate si petreceri faine!
Cristian, Raphael!

Ce trece vremea. Parca ieri vorbam cu Steliana la telefon cand nastea.
Anes, stiu ca este greu sa nu facem comparatii intre copii dar trebuie pentru ca sunt diferiti, au nevoi diferite.
Tu ce greutate aveai la un an, mai tii minte ?
Ii dai ulei de peste? ca este bun si pentru greutate si pentru imunitate.
Corina, o sa fie bine Patrick ! Am vazut ca se discuta pe aici dar cum nu am baiat n-am citit la subiectele respective.
cherie, iti sugeram sa intrii sa scri din nou daca ai pierdut mesajul. Si am patit-o si eu, de doua ori chiar. Da acum nu mai risc, salvez in fisier

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra
dsa e mai putin periculos ca dsv, din ce stiu eu.

Da, asa este. Cine stie cati dintre noi nu avem descoperit, pt. ca in copilaria noastra nu exista ecocardiograful! Si suntem bine mersi!
In decembrie mergem si noi la control, la un an.

Oti, bun feed-back! Eu la un an eram diagnosticata cu distrofie si rahitism pt. ca nu mancam si varsam daca ma obligau sa iau ultima lingurita! Si eu am fost pt. mama o pacoste in privinta mancarii. Totul s-a reglat dupa ce am intrat la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos pentru pont.. cu costume ca sa am si eu in vizor pentru viitor.

Mai.. mamica.. m-am amuzat ce ai scris.. spun asta pentru ca, ... ne regasim si noi prin cateva stari .. la capitolul caposenie.. parca ai descris-o pe fimea. La gradinita suntem ascultatoare, chiar f ascultoare, dar acasa ne spunem puctul de vedere pana la final. Dam si noi dovada de incapatanare ca vrea sa le faca pe toate singura si rareori ma lasa sa o ajut unde cred eu ca nu se descurca. Vrea absolut sa le faca singura pe toate.. zice ca Ana este fata mare si poate singura.

Trebuie sa ii dau multe explicatii atunci cand se incapataneaza sa ma asculte, dar in final intelege.
Asa ca avem personalitate multa.

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Fetelor multumesc pentru "impresii" !!

Cum avem un samburel la purtator va dau de veste !

Monicabo poate va sunt utile si site-urile acestea : http://fabricademagie.ro/Costume-carnaval-Fete/ ,
http://www.azoldo.ro/

Eli nu mai incerca telefoanele ,sunt dezastruoase , niciunul nu este in creanga lui - mail , mail ca sunt mai mari sanse sa-l vad. Pupam la dublu pe Dimi si pe Anto ca sa nu fie geloasa!

Alra multumim . Multa , multa bafta cu investigatiile ! M-au cam trecut valuri de emotii cand am citit despre fibrom chistic si ma bucur penru voi ca s-au eliminat aceste suspiciuni.

Si la noi caposenia este cuvintul de baza , la ordinea zilei ! Este infioratoare sub acest aspect , terorizant de capoasa ! Si nu face discriminari , le-a exasperat pana si pe educatoare care sunt fooaarte calme si rabdatoare ! Pe noi ne aduce in general nu , nu la stadiul de exasperare ci.....in colaps psihic ! Dar incercam sa rezistam , eroic , pe baricade !

Anes , Corina multa , multa sanatate ! Imi pare rau sa vad ca treceti prin asa momente dificile ! Va tin pumnii sa le depasiti cat mai usor cu putinta si cat mai repede !

Olivia , Manumanu ! Ma faceti sa rosesc .Eu nu am apucat pina acum sa bag ochiul la cozonaceii vostri ! Parca vad ca nu mai recunosc pe nimeni si ramin ca data trecuta cu retinele lipite de ecran.

Sper ca nu am uitat pe nimeni.

Ba daaa...Madutza - bra ....scuze! De asta trebuie sa ma duc la nani....

Va pup dulce si sa aveti o noapte cat mai buna !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

"Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul."
"Daca educatia ti se pare scumpa, incearca ignoranta si vei vedea atunci cat de scump te va costa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Hanna La multi ani cozonacica frumoasa.
mendy sa iti traiasca printesa...si sa te bucuri de minune

Antonio Gabriel sa traiesti cozonacel drag, sa ai parte de tot ce iti doresti in viata
Mav sa iti traiasca flacaul dragalas

Tudor Stefan sa fii sanatos si sa le umpli viata cu bucurie parintilor
Diana21 sa iti traiasca minunea

Daria Alexandra sa ti se indeplineasca dorintele cozonacica draga
Oaanna sa iti traiasca printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Gynie, de cand ia Edi Siungulaire? Si nu se simte mai bine?

De o saptamana.Cred ca e mult prea devreme sa se vada efectul.

Mergi la inceput