Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Eu am vazut toate Saw-urile, dar nu ma intrebati despre ce era vorba. Stiu ca pe moment ma intriga.
Cd il pup pe tati, vine si ea si se intinde sa-l pupe, iar apoi il trage de gat spre mine si zice " mami, pupi"

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Esti tare, soro.... Daca nu-ti amintesti inseamna ca creierul (ma scuzati de ca ca )tau te protejeaza stergand amintirile nasparlii

Eu acu cred ca si de Scary Movie ma sperii

Mergi la inceput

Neatza!
Cafelutza e gata!

Alina- am primit cartea. Saru' mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Multumim de cafea .... m-a intrerupt Sofia din savurarea ei, a ramas cana jos alaturi de felia de paine cu unt .... din nou .... are un talent, cum ma asez si eu la masa cum ii trebuie pe olita .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Era cadavrul din sala (primul mort, ala de zacea intr-o balta de sange in mijlocul lor) in care erau aia incuiati. Dupa ce-si taie medicul piciorul se ridica si asta (sa-i faca cu ochiul si mana)si se desconspira. D-aia stia tot ce incercau aia sa faca/incercarile lor de a-l pacali...

Mamica unui buburuz

Tare ....

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Cd il pup pe tati, vine si ea si se intinde sa-l pupe, iar apoi il trage de gat spre mine si zice " mami, pupi"

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Devin posesivi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Salutare !

La filme de-astea nu ma bag
Stau asa de rau cu timpul ca mi-e dor de acele vremuri in care ma uitam si la filme
Asa ca am sunat la o agentie de bone si sper ca maine seara sa merg la ceva interviuri, dar parca mi-e asa de groaza sa ma obisnuiesc iar cu o persoana straina in casa ca uneori imi vine sa dau inapoi, deci nu sunt convinsa 100 % ca vreau bona.
Dar, in acelasi timp visez cu ochii deschisi la vremurile cand aveam ceva timp si pt. mine sau pt. shopping alone, fara copii care se plictisesc si maraie in carucior ca nu mai au rabdare.
In rest nimic nou sub soare.
Va

Mergi la inceput

Bubu- ce povestesc eu sunt amintiri din copilarie ca sa ma exprim asa....
Singurul serial constant vizionat seara de seara este CSI Miami.

Tu nu aveai parca bona? Ai renuntat la ea? Cu cresa ati mai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Bubu- ce povestesc eu sunt amintiri din copilarie ca sa ma exprim asa....
Singurul serial constant vizionat seara de seara este CSI Miami.

Tu nu aveai parca bona? Ai renuntat la ea? Cu cresa ati mai incercat?

Mamica unui buburuz

Da, am avut pana acum 7 luni iar din martie sunt singura.
Nu am mai incercat cu cresa, dar a ramas optiunea mea nr. 1 si astept sa treaca valul 2 de gripa si as incerca sa ii duc iar la anul de prin februarie-martie, dar daca nicicum nu se acomodeaza ajung tot la bona

Mergi la inceput

Neatza!
Cafelutza e gata!
Bubu-nasol, nasol, eu nu stiu ce m-as fi facut fara mama... Sa-i dea D-zeu sanatate si viata lunga caci e mama 2 pt fi-miu.....

Nana, Tigrutza- ce mai faceti fetelor? Cum merge sarcina? Catalina ne mai tine la curent cu una alta, mai rarut e adevarat, dar voi deloc? Sper ca totu-i bine!

Cris- si tu ai disparut? Hai promit ca maine nu mai plec la 14 ca sa nu te mai superi Dau o cafea buna rau....

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput