fiv dr dragos albu 45
Raspunsuri - Pagina 12
QiaoBing spune:
fetelor, eu nu mai stiu ce sa cred. am fost la 2 dr - unul dr in medlife care imi daduse sa fac analizele si medicul de familie pt reteta compensata la antibiotic. amandoi se presupune ca ar fi trebuit sa se uite pe TOATE analizele mele. eu abia aseara am avut o revelatie, daca am aceasta minunata infectie urinara, de ce VSH-ul meu e 7 ??? in conditiile in care valoarea de referinta e <20 ?????? eu stiu una din cauzele de VSH crescut sunt tocmai infectiile urinare.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
bccami spune:
Anna, este un inceput de hiperstimulare. Problema e ca nu pot sa suport laptele dulce. Am o colita care nu ma lasa sa dorm noaptea de durere/usturime.
Beau lapte batut dar mi s-a cam acrit si de asta, la drept vorbind.
crisia_buc spune:
Qiao, de ce nu faci analiza si in alta parte? Poate infectia este la ei in laborator si iei antibioticul degeaba.
angelica28 spune:
Buna fetele!
O veste buna daca pot sa ii spun asa : mia venit aseara ciclul ,i-am trimis dr si rezulatele la analize si a zis sa incepem schema de inseminare deci de luna asta intru in focuri iar !!!!!!!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
crisia_buc spune:
Are cineva dintre voi valoarea <1 la AMH?
Vreau sa stiu ce recomanda A in acest caz.....orientativ, stiu ca protocolul difera de la o persoana la alta...
QiaoBing spune:
crisia asa am vrut, sa repet analiza chiar a 2-a zi dupa ce am vazut rezultatul, dar in ziua cu rezultatul mi-a venit cm, vad ca inca o lalaie, iar intre timp am inceput antibioticul. tare mi-as dori sa fie o gresala de laborator, chit ca inghit antibioticul degeaba, decat sa am balaria aia.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
Angelica
alilumi spune:
of, dragele mele,
am avut azi o zi de cosmar. am ajuns la clinica pe la 07:30 si am iesit din cabinet la 11:00 (unde nu am zabovit decat vreo 15 minute)... sper sa nu mai prind o asemenea zi. mr White e plecat, la eco m-a vazut miss Lara (cred ca asa o cheama)...
Toata nebunia asta s-a produs din cauza ca se suprapun orele de consultatii pe acelasi cabinet ale mai multor doctori.
Bine macar ca ma prezint bine si cu endometrul, si cu "mititeii". Cred ca n-o sa fie nevoie sa mi se modifice dozajul. Toata lumea era cu nervii intinsi, dar eu cum sunt o pacifista, nu imi sta in fire sa ma revolt si sa fac crize, desi, ma lovise o foame...! si colac peste pupaza, in toata nebunia asta, miss Lara si-a pierdut "masuratorile" si m-au intors din drum de la receptie sa le dau propria ecografie (bine ca eram la iesire). Eram atat de saturata incat nici nu am mai stat la "negocieri"... Si pentru prima data raman fara propriul exemplar de eco. Nici nu am apucat sa imi numar "mititeii"...
Sunt cam dezumflata, dar macar am papat si am potolit balaurul din burtica.
Acum am apucat sa ma uit si pe analize: Estradiol 147, Progesteron 0.3.
toate fetele!
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bccami Anna, este un inceput de hiperstimulare. Problema e ca nu pot sa suport laptele dulce. Am o colita care nu ma lasa sa dorm noaptea de durere/usturime. Beau lapte batut dar mi s-a cam acrit si de asta, la drept vorbind. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote |
Cami, eu te inteleg perfect cu laptele dulce...mie imi placea inainte, dar dupa ce am inceput sa beau cate 1-2 litri pe zi si 2-3 litri apa plata, cat a durat la mine "evacualrea" lichidului de peste tot, de pe unde se instalase, mi s-a acrit de el.
Uite, ca noroc cu Anna, mi-a amintit de praful de care iti spuneam atunci, ca mi-a spus Albu sa il iau obligatoriu. La mine era pericolul de punctie abdominala, trebuia sa beau fortat 2 doze pe zi cu lapte sau apa, dar tu poti sa bei preventiv o doza (are lingurita in cutie). Amesteci praful intr-un pahar cu apa (250 ml) si il bati bine pana iti iese un suc de consistenta unui shake, sa nu ramana gogoloase din alea de praf.
Firma e Redis si produsul se cheama simplu Milk&Egg. Il poti lua fara grija, iti intaresti si muschii cu ocazia asta. Sa nu te sperii ca te ingrasa, nu te umfla, nimic, e un concentrat proteic pe baza de albumina multa din albus de ou ( si asa scapi si de perfuzii cu albumina) si zer, proteine din lapte. El e destinat celor care vor sa slabeasca, fac sala, au surplus de lichid in organism. Iar pt noi e safe, ca l-am intrebat pe Albu de 1000 de ori dc e sigur pt sarcina sau imi asum vreun risc. Nici ei pe cutie nu dau contraindicatii. Sotul mi l-a luat de la Tineretului,parca asa tin minte, dar il mai intreb o data si te anunt. A costat 67 ron.
Ce am facut eu in perioada aceea: am mancat cate 2 oua pe zi, dr imi spusese sa mananc mai multe pana trece hiperstimularea, dar nu am putut, imi era teama s anu dau in hepatita, ca mi se taiase si de oua. Am baut laptele dulce de care vb, 1 litru, 2 litri zilnic, in functie de cat curaj imi faceam ( in ultima perioada ma pacaleam cu o lingura de miere adaugata in el si un strop de cacao si asa il consumam mai cu drag). Si obligatoriu 2-3 litri apa plata zilnic. Asta pe langa albumina pe care am facut-o perfuzii tot zilnic, 2 doze de 50 ml, 2 saptamani in continuu.
Stiu, Cami, ca e greu, mai ales dc nu poti tolera anumite alimente...dar dc incerci cu praful de proteine, poate scapi de baut lapte dulce. Dc la tine e doar inceput de hiperstimulare, poate se indura Albu si nu-ti mai da laptic sa bei si scapi cu restul.
Dar e mai bine sa fii cu grija in perioada asta, pana treci hopul. Eu am facut ce mi-a spus si ai vazut, tot n-am scapat de internari si perfuziile celelalte, scobutil si etc...din cauza durerilor si a apei acumulate prin toate cotloanele... Nu ai voie sa patesti la fel, ca te mananc!!!
Si dc iti ramane praf din acela,ca e cutia cam mare, fii fara grija ca nu e risipa, i-l dai sotului sa il consume, il pui la facut pectorali. La mine, sotul are intoleranta totala la lapte dulce si il detecteaza in orice, ca si gust, si nu a putut bea nici o gura din shake, dar in schimb , frate-miu a fost f bucuros de el.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Buna fetele! O veste buna daca pot sa ii spun asa : mia venit aseara ciclul ,i-am trimis dr si rezulatele la analize si a zis sa incepem schema de inseminare deci de luna asta intru in focuri iar !!!!!!! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini. "In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.” Rajneesh |
Angelica, stau cu mogaldetzele mele cu tot pe baricade! Doamne, ajuta!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2