Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
madutza Catalina nu mai papa de la 17.30 la 21.30 nimic? ii tine bine de fomica, inseamna. Anastasia mai papa si pe la 19-20.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 se cunoaste ca e frig afara! ce-ati mai vorbit. nu am reusit sa citesc tot. sunt pe fuga. trebuie sa fac bagajele ca maine plecam la munte ![]() ![]() ![]() ![]() ce fac cu mancarea pt Daria la munte? stam 5 zile (de vineri pana duminica la o vila, si de dum pana marti la hotel) variante: 1. fac vineri legumele, le inghet si le iau cu mine portionate pt 5 zile (le blenduiesc si le inghet?) 2. fac vineri pt vineri-sambata si duminica dimineata pt dumi-marti, fara sa inghet? 3. cumpar borcanase 4. ii dau doar laptic, cereale si fructe - ce alta idee mai aveti? Roxy, cat este de frig la munte? brr!!! Mami fericita de ![]() |
eu as face varianta 1 combinata cu varianta 3, in nici un caz varianta 4
![](icon_smile_big.gif)
Adik te sfatuiesc sa faci mancarica si sa o congelezi dar sa iei si la tine niste borcanase, in caz ca intr-o zi nu ajungi la timp sa incalzesti mancarica/e vre-o pana de curent..poate sunteti la un restaurant..etc; asa vei putea sa-i dai mancarica oriunde
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada, sau mamicile mai pricepute in diversif...o idee plsss.... programul nostru de masa de azia fost asa: dimi la ora 7 lapte 150 ml la ora 9.30 fructe 200gr la ora 13: ficatei facute in unt+lapte+usturoi+gogosar+cartof+spanac 200 gr la ora 16 ?????????? ce sa ii mai dau????? la ora 19 :iaurt 200gr mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
mie mi se pare ca ii aglomerezi putin mesele..eu as incerca sa le distantez pe principiul meselor care vor ramane ca mese si mai tarziu - adica micul dejun, pranz si cina.
cum pranzul este mai consistent si pe parcurs va fi cea mai consistenta masa din zi as considera ca ii tine mai muklt de foame si i-as da iaurtul pe la 17.30 dar nu simplu, tot cu ceva mai consistent ca sa ii tina pana seara..daca urla de foame, un covrig sau o bucatica de banana pe mine ma salveaza de la ananghie
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
strumphitza nu am cojoc dar mi-ar trebui. o pufoaica din aia de blana caramizi te laudai tu ca-mi trimit, ai uitat?
si pentru piscotica dulce si scumpa.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui irinuca05 se cunoaste ca e frig afara! ce-ati mai vorbit. nu am reusit sa citesc tot. sunt pe fuga. trebuie sa fac bagajele ca maine plecam la munte ![]() ![]() ![]() ![]() ce fac cu mancarea pt Daria la munte? stam 5 zile (de vineri pana duminica la o vila, si de dum pana marti la hotel) variante: 1. fac vineri legumele, le inghet si le iau cu mine portionate pt 5 zile (le blenduiesc si le inghet?) 2. fac vineri pt vineri-sambata si duminica dimineata pt dumi-marti, fara sa inghet? 3. cumpar borcanase 4. ii dau doar laptic, cereale si fructe - ce alta idee mai aveti? Roxy, cat este de frig la munte? brr!!! Mami fericita de ![]() |
eu as merge pe borcanase la pranz, fructele poti sa i le faci pe loc fara probleme banuiesc..
pana la urma sunt cateva zile..
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s miki te asteptam cu vestea cu al 3 lea bebe daca iti doresti, da? ![]() ![]() ![]() intr-adevar alaptarea este o minune, ceva extraordinar de frumos....cand vezi puiul lipit la pieptul tau, cu manuta pe celalalt san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu voi uita niciodata aceste clipe frumoase, as vrea sa fac mii de filmari cand alaptez ca sa imi ramana si sa le privesc mereu ![]() ![]() numai ca atunci cand iau camera, strengarita se uita la ea, ce fac cu ea...nu mai suge ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
ha ha..eu o sa raman mai la urma, ca mai trebuie sa trec si pe la servici daca mai vreau in campul muncii..
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi pai ally as vrea sa maresc cant de lapte dimi si seara (sa ii dau 210ml apa+lp) si sa ramana doar astea 2 mese de lapte. de obicei mai are un bibe de lapte la amiaza cand adoarme. cred ca de maine revin la vechiul program cu bibe la amiaza si sa ramana cu 3 bibe/zi. sa vedem.. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
aha, si noi papam lapte seara 240 cu 3 cupe cereale si s-a simtit diferenta..iar dimineata 210 ml fara cereale.
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s madutza Catalina nu mai papa de la 17.30 la 21.30 nimic? ii tine bine de fomica, inseamna. Anastasia mai papa si pe la 19-20. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
la 17:30 papa acum un iaurt intreg Napolact de 200 g cu 2 cupe de cereale.
Ceapa inca nu am bagat..nu stiu de ce..am inceput cu praz si am ramas la el in loc de ceapa...cred ca o sa-i mai dau ceva vreme praz..pana se termina de la mama din gradina
![](icon_smile_big.gif)
madutza_bra spune:
Roxy, si mie mi-a placut tare mult sa alaptez, am cateva poze facute cu amnadoi copiii..mi-e tare dor de perioada aia
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s miki te asteptam cu vestea cu al 3 lea bebe daca iti doresti, da? ![]() ![]() ![]() intr-adevar alaptarea este o minune, ceva extraordinar de frumos....cand vezi puiul lipit la pieptul tau, cu manuta pe celalalt san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu voi uita niciodata aceste clipe frumoase, as vrea sa fac mii de filmari cand alaptez ca sa imi ramana si sa le privesc mereu ![]() ![]() numai ca atunci cand iau camera, strengarita se uita la ea, ce fac cu ea...nu mai suge ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
da, asa e, e minunat..si stii ce mi-e ciuda, ca vine si ma trage de bluza si se lipeste cu gurita de titi in primele zile dupa intarcare
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)