Sirop Noni pentru copii - cat?
Buna ziua,
Am cumparat ieri pt. fetita mea sirop Noni din farmacie, la recomandarea mai multor persoane.
As vrea sa stiu de la mamicile care au administrat celor mici siropul in ce cantitate le-au dat, pt. ca pe cutie scrie doar doza pt. adulti (25 ml de doua ori pe zi) si pe ce perioada. Eu i-l dau pt. imunitate pt. ca de cand a inceput gradinita avem probleme cu racelile.
As vrea daca se poate doar informatii strict legate de modul de administrare si nu pareri daca este bun sau nu, daca are rezultate sau nu, parerile ca intotdeauna sunt impartite.
Multumesc mult.
Raspunsuri
natalia_nica spune:
Uite aici spune ca la copii se administreaza jumatate din doza adultului
http://nonioriginal.ro/prezentare-produs.php?gclid=COP-qcf74qsCFS0ntAodGBoMPQ
arleena spune:
de ce noni si nu altceva??echinacea? propolis? sunt preparate pentru copii, parerea mea ca nu are rost sa o chinui pe biata fata cu gustul acela scarbos al sucului de noni. plus de alta ca majoritatea e pasteurizat si nu mai are principiile active in el dar ma rog.
eu am facut determinarea activitatii antioxidante comparativa la cateva produse de pe piata....care se spune ca sunt ff bune....mda...sunt bune de reclama...dar atat.
miri2007 spune:
Buna,
am o intrebare pentru arleena. ce alte produse tia-u iesit mai mult bune de reclama si doar atat? Daca se poate te rog spune-ne si noua sau macar mie pe mesaj privat.
Merci mult!
Alex@Sara spune:
Si eu am folosit Noni pt baietel,si nu e scarbos absolut deloc.E chiar ff bun la gust si nu am avut absolut nici o porblema sa il ia.Noi l-am luat pentru pofta d emancare..care a fost asa si asa in perioada cat l-a luat si imediat dupa.dar in schimb,pentru imunitate a fost the best
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
colnago spune:
Fetele mele de 10, 13 ani consuma bautura noni de peste 4 ani, nu au mai avut probleme cu imunitatea
http://products.tni.com/romania/romanian/nonistore/product/438235/269579/
Doza lor este de minim 15 ml. dimineata, pe stomacul gol, cu cca. 30 de minute inainte de micul dejun, dar in functie de starea de sanatae dozajul poate fi marit, nu se poate supradoza, nu are containdicatii in acest sens. Poate sa inlature si febra.