Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iaura21/iaura21.jpg)
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mady_19 - mie nu mi-a dat doctorita sa fac analiza pentru diabet gestational...cine stie...de-acu ma duc pe 8 noiembrie la ecografie... ![]() ![]() |
hai ca te las eu sa-l faci in locul meu
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
minunea mea
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Bulinutza, multumesc mult pentru raspuns. Deci sa ma incred in gustul de coacaze al solutiei mele...Parca totusi as lua si o lamaie cu mine, sa fiu 100% sigura.
Aoleu, iar citesc de bomboane Bucuria??? Nu de alta, dar la prima odisee subiectul asta era la ordinea zilei de ne omorasera fetele din Iasi si de peste Prut cu minunatiile alea. Ba chiar la un moment dat au fost cateva fete dragute care s-au indurat de gravidutele pofticioase din celelalte parti ale tarii si au trimis cateva bomboane pachet, asa, de gust.(pe vremea aia nu se gaseau decat pe la Iasi si, bineinteles, in Rep. Moldova) Mortaleeeee! Dupa un timp au aparut si in Bucuresti, si de fiecare data cand vin acasa si vad prin supermarketuri, cumpar
. De fapt bomboanele astea, Bucuria, au dat si titlul odiseei noastre, "Bucurii de sept-oct 2006", intr-atat de mult ajunseseram sa vorbim despre si sa poftim la ele.
Acum, lasand bomboanele la o parte (ca iar ma apuca pofta), Olga, imi pare tare bine sa aud ca te-ai mai linistit, cum spuneam, eu sunt convinsa ca bebe e bine.
Tocmai am facut si eu comanda la patut, leagan si babyphone. Abia astept sa le vad, sper sa nu fiu nevoita sa returnez ceva. de
Maria Cornelia (20.09.2006) si
26+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bulinuta27/bulinuta27.jpg)
bulinuta27 spune:
anangel asta-i foarte tare cu bomboanele ...ia si o lamaie ca nu strica
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
20+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze